- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Anlam yüklemiyorum aslında ama garip bir şekilde huzursuzum normalde açıp bakmam bile ne anlama geliyor diye bugün elim gitti resmen keşke hiç bakmasaydım.Hayır olsun inşallah lakin rüyalara bu kadar anlam yüklemeyin. Yaşayacağımız şeyleri rüya vs engellemez yahut tam tersi de olmaz.
Haklısınız elim gitti baktım bin pişman oldumRuyalara cok anlam yuklememek lazim malesef bende cok kotu ruyalar goruyorum ve tum gunume yansiyor bu artik bakmamAya calisiyorum internetden
Bende hep bakiyorum malesef esimin kaza yaptigini gordun en son.cok uzuldum tum gun etkisinde kaldim ama bakmadim kendimi zor tutdum size bakmayin hayra yorun ruyalariniziHaklısınız elim gitti baktım bin pişman oldum
Hiç söylenmedi bana dediğim gibi genelde kötü rüya görmem bakmam da bugün elim gitti resmen çok etkisinde kaldım bilseydim yazmazdım.Hiç mi söyleyen olmadı etrafınızda hiç anlamıyorum.
Rüyalara inanıyorsanız, ve huzursuz hissettiriyorsa rüya YORMAYIN, ANLATMAYIN. Hele akşam vakti gece vakti asla.
İçinizde kalsın dile getirmeyin.
Hiç mi duymadınız bunları Allah aşkına.
İnanmıyorsanız zaten ordan burdan araştırmaya gerek yok, inanıyorsanız da dikkat edin.
Ben birtek tabire bakıyorumMerhaba kadınlar kulübü kadınları ,
Bugün çok huzursuzum nedeni ise gördüğüm rüya. Önce rüyamı anlatayım; evimizde eşim, ben ve kızım mutfak ve balkonda oturuyorduk ve birden evimizin tavanı başımıza yıkılmaya başladı ve biz diğer odaya kaçtık . Hiç birimize birşey olmadı ve sonra evden dışarı çıktık hep beraber yani rüyamda evimiz tabiri caizse başımıza yıkıldı.
Sabah uyandım bütün gün huzursuzdum .
Sonra rüyanın tabirine baktım ve çok çok kötü oldum bir çok siteden tekrar tekrar baktim , din adamlarını dinledim .
Görülebilecek en kötü rüyaymış, evden birinin ölümüne işaretmis.
Aslında çok fazla takılmam böyle şeylere normalde rüyalarının tabirlerine bile bakmam ama cok huzursuz olunca elim telefona gitti ve baktım .
Böyle bir rüya gören var mı?
Rahatlatilmaya ihtiyacım var
Yazdınız artık. Hayra yorun.Hiç söylenmedi bana dediğim gibi genelde kötü rüya görmem bakmam da bugün elim gitti resmen çok etkisinde kaldım bilseydim yazmazdım.
Çok teşekkür ederim yarın ilk iş sadaka vereceğim.Yazdınız artık. Hayra yorun.
Kötü hissettiren rüyaların anlamı peşinde dolaşmayın suya anlatın aksın gitsin derler.
Rüya kötü gibi ama sizlere birşey olmamış.
Sadaka verin hemen. Hemen verecek bir yer bulamazsanız bile vereceğiniz miktarı kapının üstünde doğalgaz saati olur ya oraya bırakın yarın verin sizden çıksın bir an önce.
Hayırlara gitsin inşallah.
Nasıl yorarsanız rüyayı öyle olurmuş. Tersi çıkar diye düşününce kötü düşünüp kötüyü çağırmayınMerhaba kadınlar kulübü kadınları ,
Bugün çok huzursuzum nedeni ise gördüğüm rüya. Önce rüyamı anlatayım; evimizde eşim, ben ve kızım mutfak ve balkonda oturuyorduk ve birden evimizin tavanı başımıza yıkılmaya başladı ve biz diğer odaya kaçtık . Hiç birimize birşey olmadı ve sonra evden dışarı çıktık hep beraber yani rüyamda evimiz tabiri caizse başımıza yıkıldı.
Sabah uyandım bütün gün huzursuzdum .
Sonra rüyanın tabirine baktım ve çok çok kötü oldum bir çok siteden tekrar tekrar baktim , din adamlarını dinledim .
Görülebilecek en kötü rüyaymış, evden birinin ölümüne işaretmis.
Aslında çok fazla takılmam böyle şeylere normalde rüyalarının tabirlerine bile bakmam ama cok huzursuz olunca elim telefona gitti ve baktım .
Böyle bir rüya gören var mı?
Rahatlatilmaya ihtiyacım var
Hiç mi söyleyen olmadı etrafınızda hiç anlamıyorum.
Rüyalara inanıyorsanız, ve huzursuz hissettiriyorsa rüya YORMAYIN, ANLATMAYIN. Hele akşam vakti gece vakti asla.
İçinizde kalsın dile getirmeyin.
Hiç mi duymadınız bunları Allah aşkına.
İnanmıyorsanız zaten ordan burdan araştırmaya gerek yok, inanıyorsanız da dikkat edin.
Evet haklısınız ne olacaksa ben buna engel olamam en iyisi düşünmemek ve bol bol dua etmek .Rüyalar konusu geçmişten bugüne bütün insanların ilgisini çekmiştir, ben de bu konuda birçok bilimsel makale okudum üzerine çok kafa yordum. Fakat hiçbir zaman tam olarak açıklanamayan birçok noktası var. Bir sıkıntınızın yansıması olabilir ya da çok farklı bir şey. Mistik bir tarafı olduğunu da inkar edemiyoruz çoğu zaman. Ama şunu biliyorum ki rüyaların anlamı herkese genelleyebileceğimiz kadar basit bir şey değil. Benim de endişelendiğim zamanlar olmuştur. Kendime söylediğim şeyi size de söyleyeyim:
Şimdiye kadar her şey olacağına vardı bundan sonra da olacağına varacaktır. Gereksiz yere endişelenmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?