Arkadaşlar daha önce 2 defa doktora gittim ama fayda etmedi. Boyun düzleşmem ilerliyor çok da dikkat etmedim açıkçası. Ama artık boynumda yumurta gibi çıkıntı oluşacak nerdeyse. Lütfen bu konuda ne yardımcı olur musunuz ? Boyunluk ile geçer mi fizik tedavi işe yarar mı ? Fiziksel açıdan çirkin bir görüntü oluyor gittikçe. 2 yılda 15 kilo da aldım bu da etkili mi bilmiyorum
en kısa zamanda doktora gitmelisiniz.buradan diyebileceğimiz her şey sizi yanlış yönlendirebilir daha öne gittim demişsiniz ama çözüm burada değil hastahanede.
Fıtıklaşma yapıyor daha sonra ameliyatlık olana kadar fizik tedavi ve ilaçlardan başka bişey yapmıyorlar. Fizik tedaviye gidin egzersizleri gün içerisinde uygulayın fıtıklaşmadan koruyun kendinizi çünkü ilerleyince çok kötü oluyor.
Geçen gece koltuk çektim vs 3 fıtığım var ve gece kollarımın ağrısından ağladım uyuşmadan dolayı da iki gün bez dahi sıkamadım. Boyun düzleşmesi ihmale gelmiyor.
Boyundaki çıkık görüntü bende de var, boyun duzlesmesi ve sagda ve solda boyun fitiklarim var ,kiloluyum maalesef , beni artik cok rahatsiz ediyor durumum , kilo vermeye karar verdim. Boyundaki görüntünün kilomla çok iliskili oldugunu düşünüyorum
Doktorsuz olmaz o tek gidipte geçebilecek birşey değil düzenli aralıklarla sizi görmesi ilaç tedavisi, fizik filan uygulaması lazım. Doktor araştırmasına girin.
Kızlar çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uyacağım. İlk hedefim kilo vermek ve fizik tedavi olacak. Aletli pilates yok yakınımda ama zayıflayınca onu da düşüneceğim. Doktorsuz olmayacak anladım artık düzenli fizik tedavi şart