Amaaan canım ya takma böyle şeyleri.Namussuzluk mu yaptın aldattın mı?Ne sanıyorsun erkekler a dan z ye herşeyi anlatıyor dürüst mü davranıyor.Gençsin ortama uymuşsun geçmiş gitmiş.şuan kendimi çok kötü hissediyorum. biraz anlatıp rahatlamak istedim. yaşadığım sıkıntılı zamanlardan sonra arkadaşımla beraber tatile gitmeye karar verdik. erkek arkadaşım denize girmemi istemedi. sebebi ise bikini veya mayo giyinecek olmamdı. çoğunuza bu düşünce bağnaz gelebilir ama ben normal karşıladım çünkü ben de dini vecibelerini olması gibi yerine getirmek isteyen hatta ilerideki yaşlarımda tesettürü düşünen birisiyim. ben erkek arkadaşıma tamam dedim , girmeyeceğim ama arkadaşım yalnız kalmasın diye biraz da kendi nefsimi yenemeyerek denize girdim denize girmem de tabi ki sakınca yok ama beni bikini ile gören erkek tabi ki oldu netice de plajdayız. denizden çıktıktan sonra üzerime hemen bişeyler alıp o şekilde güneşlenirim. bol tshirt vs...
ama şuan o kadar huzursuz hissediyorum ki kendimi, erkek arkadaşımı aldatmış kandırmış gibi. bir yandan ona söyleyip rahatlamak istiyorum , ama bu bizim ilişkimiz için çok büyük bir sorun hatta ayrılmaya kadar gidebilir. bir yandan da söylemeyeyim diyorum ben rahatsız oldum, ve bir daha o şekilde bir tatilim olmayacak seneye evlenmeyi düşünüyoruz ve daha mutasıp tatiller tercih edeceğiz. netice de ben affımı rabbimden diliyorum inşallah kabul olur ama erkek arkadaşıma söylemezsem onu kandırmış oluyor muyum. bu zamana kadar hiç yalanımız olmadı birbirimize. çok huzursuzum şuanda
Biri bana bu erkeklerin neden kendi kafa yapilarina uygun kadinlarla evlenmek yerine, baska turlusune dayatma yaptigini anlatsin yahu!
Seni çok rahatsız ediyorsa anlat kızabilir ama bundan sonraki dönem içinde sonsuz bir güvene sahip olur. Nihayetinde kızacağını bildiğin şeyi açıklıyorsun. Yada kaldıramayacağını ucunda da ayrılık olacağını düşünüyorsan anlatma.şuan kendimi çok kötü hissediyorum. biraz anlatıp rahatlamak istedim. yaşadığım sıkıntılı zamanlardan sonra arkadaşımla beraber tatile gitmeye karar verdik. erkek arkadaşım denize girmemi istemedi. sebebi ise bikini veya mayo giyinecek olmamdı. çoğunuza bu düşünce bağnaz gelebilir ama ben normal karşıladım çünkü ben de dini vecibelerini olması gibi yerine getirmek isteyen hatta ilerideki yaşlarımda tesettürü düşünen birisiyim. ben erkek arkadaşıma tamam dedim , girmeyeceğim ama arkadaşım yalnız kalmasın diye biraz da kendi nefsimi yenemeyerek denize girdim denize girmem de tabi ki sakınca yok ama beni bikini ile gören erkek tabi ki oldu netice de plajdayız. denizden çıktıktan sonra üzerime hemen bişeyler alıp o şekilde güneşlenirim. bol tshirt vs...
ama şuan o kadar huzursuz hissediyorum ki kendimi, erkek arkadaşımı aldatmış kandırmış gibi. bir yandan ona söyleyip rahatlamak istiyorum , ama bu bizim ilişkimiz için çok büyük bir sorun hatta ayrılmaya kadar gidebilir. bir yandan da söylemeyeyim diyorum ben rahatsız oldum, ve bir daha o şekilde bir tatilim olmayacak seneye evlenmeyi düşünüyoruz ve daha mutasıp tatiller tercih edeceğiz. netice de ben affımı rabbimden diliyorum inşallah kabul olur ama erkek arkadaşıma söylemezsem onu kandırmış oluyor muyum. bu zamana kadar hiç yalanımız olmadı birbirimize. çok huzursuzum şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?