çok huzursuzum :(

amyes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
938
660
138
İstanbul
şuan kendimi çok kötü hissediyorum. biraz anlatıp rahatlamak istedim. yaşadığım sıkıntılı zamanlardan sonra arkadaşımla beraber tatile gitmeye karar verdik. erkek arkadaşım denize girmemi istemedi. sebebi ise bikini veya mayo giyinecek olmamdı. çoğunuza bu düşünce bağnaz gelebilir ama ben normal karşıladım çünkü ben de dini vecibelerini olması gibi yerine getirmek isteyen hatta ilerideki yaşlarımda tesettürü düşünen birisiyim. ben erkek arkadaşıma tamam dedim , girmeyeceğim ama arkadaşım yalnız kalmasın diye biraz da kendi nefsimi yenemeyerek denize girdim denize girmem de tabi ki sakınca yok ama beni bikini ile gören erkek tabi ki oldu netice de plajdayız. denizden çıktıktan sonra üzerime hemen bişeyler alıp o şekilde güneşlenirim. bol tshirt vs...

ama şuan o kadar huzursuz hissediyorum ki kendimi, erkek arkadaşımı aldatmış kandırmış gibi. bir yandan ona söyleyip rahatlamak istiyorum , ama bu bizim ilişkimiz için çok büyük bir sorun hatta ayrılmaya kadar gidebilir. bir yandan da söylemeyeyim diyorum ben rahatsız oldum, ve bir daha o şekilde bir tatilim olmayacak seneye evlenmeyi düşünüyoruz ve daha mutasıp tatiller tercih edeceğiz. netice de ben affımı rabbimden diliyorum inşallah kabul olur ama erkek arkadaşıma söylemezsem onu kandırmış oluyor muyum. bu zamana kadar hiç yalanımız olmadı birbirimize. çok huzursuzum şuanda
 
Söylemeyin. Bu aldatma falan değil zaten onun rızası olmayan bir şey yapmışssınız vicdan azabı yaşamanız doğal ama aldatma falan naptınız yahu :) siz pişman olmuşsınuz zaten bu sizle Allah arasındadır.
 
O ne ya oyle ne kadar pistirmis korkutmus seni uzuldum haline urkek bir kus gibi olmussun. Sence erkek arkadasin sana deger veriyor mu yoksa sen idealindeki tip ol diye mi ugrasiyor?
 
Amaaan canım ya takma böyle şeyleri.Namussuzluk mu yaptın aldattın mı?Ne sanıyorsun erkekler a dan z ye herşeyi anlatıyor dürüst mü davranıyor.Gençsin ortama uymuşsun geçmiş gitmiş.
 
aynı şeyi erkek arkadaşınız yapsa hoşunuza gider miydi? bir daha güvenir miydiniz ona?

erkek arkadaşınız söylediği anda kabul etmeyecektiniz ya da kabul ettiyseniz uyacaktınız..
 
Aman aman..

Sakin soyleme bazen soyleriz bilsin diye vicdaniniz rahat olsun diye , onlar anlamiyor malesef vicdandan felan..

Ayrica aldatmis veya kandirmista olmuyosunuz..
 
beni sevdiğini düşünüyorum neticede evlilik kararı aldık ve evet idealindeki tip olmamı istiyor çünkü kendisi dinini gerektirdiği gibi yaşamak için uğraşan bir insan ve benim de bu yönde olmamı istiyor , tabi ki bunlar kişiliğimizi değiştirecek ölçüde değil. ben de dini konularda kendimi eksik gördüğüm için bu yönlendirmeleri beni çok rahatsız etmiyor açıkçası , ama işte dediğim gibi başkalarına normal gelebilir ama ben orada nefsimi yenemedim bence. keşke başkalarının beni bikini ile görmesini engelleseydim. şuanki en büyük huzursuzluğum bunu ondan gizliyor olmam.
 
ben öbür dünyadaki hesaplaşmaya çok önem veren birisiyim , kimsenin hakkı kalsın ya da kandırayım istemem . şimdi ona söylemeyip de öbür dünyada gördüğünde hani bu durumu düşünüyorum. yoksa dediğim gibi bu son tatilimdi belki onsuz ve bundan sonrakilerde kendi isteğim ile öncelikle daha farklı olacak.
 
Sormazsa söyleme, ama girdin mi diye sorsa bende yalan söylemezdim herhalde.

Gerçi denize girmeyeceksen, niye deniz kıyısı tatil, bu çok tuhaf. Erkek arkadaşının sana tatile git ama denize girme diye talepte bulunmasıda çok ilginç.

Ama en tuhafı birkez sözünden çıktın diye, onun senden bu kadar kolay vazgeçeciğini düşünmem. Seni bir çırpıda harcıyacak karakterde bir insansa, bırak şimdi kopsun, yıllarını verip, çocuk doğurduktan sonra değil.
 
Seni çok rahatsız ediyorsa anlat kızabilir ama bundan sonraki dönem içinde sonsuz bir güvene sahip olur. Nihayetinde kızacağını bildiğin şeyi açıklıyorsun. Yada kaldıramayacağını ucunda da ayrılık olacağını düşünüyorsan anlatma.
 
Herkesin giyinik olduğu bir ortamda bikini ile denize girmiş olsaydın kaygılarını anlardım.
Gözler senin üzerinde falan olmamıştır canım hiç merak etme.
Elbise ile denize girmeye kalksaydın daha fazla bakışa hedef olurdun.
 
Uzme kendini yapmissin bi hata tekrarlamazsın
 
anlatırsan her tartışmada sen zaten denizede girmiştinle konu başlayıp ucu nerelere kadar gider tahmin bile edemezsin.
gençsin içinde kalacağına yaşa kesinlikle hatalı olduğunu düşünmüyorum.tabii ki din çok önemli ama erkek arkadaş olan bir insanın (yada koca)hayır demesiyle olacak bir şey değil.
biraz kendi karakterini ortaya koymaz her dediğine kafa sallarsan ileride yazacağın mesajları BDV kısmında çeşitli anlatımlarla şimdiden okuyabilirsin.
bu benim görüşüm yaşım sizden hayli büyüktür tahminimce aynı zamanda tecrübe diyebilirsiniz.
 
kendniz olun bence biraz başkalarının sizi şekillendirmesine izin vererek benliğinizi yitirmeyn
 
Hassasiyetiniz çok hoşuma gitti ama bunu söylemeniz hiç hayrınıza olmaz size tek getirisi erkek arkadaşınızın sarsılan güveni olur ve sormadan edemeyecegim sevgilinizle yakınlasıyormusunuz zira bu en büyük günahlardan biridirde haram helal konusunda hassasmış sevgiliniz elinizi bile tutmuyor olması gerekir sanki!
 
Erkekler yedikleri her boku bizlere anlatiyorlarmi sanki? bosver naptin sanki yahu...plajdaki tek bikinili kadin sen degilsin sonucta...herkes oyle sonucta
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…