Sevgilimle orta yol bulamamak

Deme hakkı yok ki zaten , sadece fikir belirtebilir , mesela bende kocama slip mayo sevmiyorum , boxer giysen daha iyi olur diye fikrimi belirtirim ama ne giyip giymediği beni ilgilendirmez , aynı benim ne giyeceğimin onu ilgilendirmedigi gibi
Ben zaten 1 ay önce göbeğimi aldırdım, sürekli dapdar giyinip adamın karşısına geçip nasıl oldum deyip duruyorum, gına geldi artık adama 🤣🤣
Ay konuya yorum yapmayacağım irmiğe döktüm tüm dillerimi.

Konudam bağımsız olarak soruyorum göbek nasıl aldırılıyor :KK45: Benimkini kendim gönderemiyom birileri alsın beni kurtarsın :KK53:

Ay konuya yorum yapmayacağım irmiğe döktüm tüm dillerimi.

Konudam bağımsız olarak soruyorum göbek nasıl aldırılıyor :KK45: Benimkini kendim gönderemiyom birileri alsın beni kurtarsın :KK53:
Ameliyatla alıyorlar 🙈 yaklaşık 6-7 saat sürüyor, kocaman göbekle girip dümdüz karınla çıktım ameliyattan pek mesudum 😁

yani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
Arkadaşım senin anlamadığın şu biz böyle sapık zihniyetlileri sevmiyoruz zaten altında yatan zihniyeti biliyoruz çünkü bir adam ben erkekleri bilirim , sana güveniyorum ama sana şu gözle bakarlar cart curt edebiyatı yapıyorsa sapıktır sapık kendi o sapık gözle bakıyor ordan biliyor sapık olanları da sevmiyoruz bir zahmet, bakmış seni ikna edememiş dini sebep diye yutturmuş sende inanmışsın

plaja götürme taraftarı değil zaten evden çıkarken bakar ne almışım ne giyeceğim diye.

Ay sizi sevgiliniz plaja mi goturuyor valla basimiza tas yagacak. Benim beyim 15 gunde bir beni balkona cikartir, haftada 1 defa da camdan 1 dk.lik bakmaya cikarir cunku beni cok dusunur beyim. Gecen markete gittiydim donuste evi bulamadim geldi beni aldi biraz kizdi ama sonra ben ozur diledim. Biz cok mutluyuz huzurumuz yerinde cok sukur. Mutlu olmak istiyorsaniz daima erkegin 10 adim gerisinde durmalisiniz. Mutlulugun anahtari bu. Orta yol derseniz o olmaz. Sevgi oyle kolay bulunan bir sey degil.

@sufisentir bu hiç şaşmaz diyorsunuzda sevgilim yüzme bilmeyen şuana kadar denize hiç gitmemiş biri. öküz gibi neden bakıyor olsun. zaten gitse çekinir öyle ortamlarda. onun derdi milletin bana bakacak olması.
Sizin tahsil durumunuz nedir?
Onun derdi milletin sana bakacak olması değil sana baktığında tahrik olacağını düşünüyor çünkü kendisi açık giyinen vücut hatları belli olan her kadından tahrik oluyor sapık çünkü bunu anlamak çok mu zor

Baştan anlaşılmıyor ki bu lar tanıdıkça seneler sonra çıkıyor ben yine konuyu sahiplenmişim bu arada

Yooo gayet de baştan anlaşılıyor, ilk buluşmada giyin mini eteginizi gidin , adamın davranışları değişirse, huzursuz olursa , laf arasında konuyu eteğin boyuna getirirse ikinci buluşmaya gitmeyin
Bu tarz adamlar mutlaka kendilerini belli eder , daha etmeyenini hiç gormedim

Yooo gayet de baştan anlaşılıyor, ilk buluşmada giyin mini eteginizi gidin , adamın davranışları değişirse, huzursuz olursa , laf arasında konuyu eteğin boyuna getirirse ikinci buluşmaya gitmeyin
Bu tarz adamlar mutlaka kendilerini belli eder , daha etmeyenini hiç gormedim
Başta tavlamak için oo ne güzel olmuşsun diyorlar siz bağlanınca başlıyor kısıtlamalar

Başta tavlamak için oo ne güzel olmuşsun diyorlar siz bağlanınca başlıyor kısıtlamalar
İki günde mi baglaniyorsunuz yahu adamlara ?
Doğa kanunu gereği kadın karşı cinsten partnerini seçer, erkek değil
Seçen siz olmalısınız, seçen siz olursanız o kadar çabuk bağlanmazsiniz , erkek koşacak peşinizden siz değil, doğadaki hayvanlarda bile erkek daha güzeldir, daha satafatlidir çünkü kendini disiye beğendirmeye calisir , yanın demem o ki kendinizi bu kadar kaptırıp bağlanmayın iki günde, erkek canlısı çabuk belli eder kendini , iyice tanımadan kimseye baglanmayin

Back
X