sarissa durup dururken değil ama bırakcağı kişileri kendi kafasına göre belirliyorlar tamamen bilginden alakasız bi şekilde seni sevip sevmemesine bağlı yani. bana dediği şuydu senin yaparım dediğin yöntemi bi hoca yaptı 3 tane hasta öldü onun yüzünden sen de hastayı öldürdün çık dışarı dedi. ki baktım sonra dediğim doğru yani uygulanan bi yöntem kitapta yazıyor amacı bırakmak işte sonuçta uygulanan bi yöntem olmasa hoca da uygulamazdı sanki kendi yüzünden hiç bi hasta kaybettiği olmadı da işte bana öyle dedi ki. sırf terslemek için yani ne desem beğenmicekti kesin
helenic stajyerim ben daha sınavlara giriyorum internlerle asistanlar sınav olmuyorlar :)
sarissa durup dururken değil ama bırakcağı kişileri kendi kafasına göre belirliyorlar tamamen bilginden alakasız bi şekilde seni sevip sevmemesine bağlı yani. bana dediği şuydu senin yaparım dediğin yöntemi bi hoca yaptı 3 tane hasta öldü onun yüzünden sen de hastayı öldürdün çık dışarı dedi. ki baktım sonra dediğim doğru yani uygulanan bi yöntem kitapta yazıyor amacı bırakmak işte sonuçta uygulanan bi yöntem olmasa hoca da uygulamazdı sanki kendi yüzünden hiç bi hasta kaybettiği olmadı da işte bana öyle dedi ki. sırf terslemek için yani ne desem beğenmicekti kesin
helenic stajyerim ben daha sınavlara giriyorum internlerle asistanlar sınav olmuyorlar :)
ÜNversitenin son yıllarında yaşanabiliyor böyle durumlar..Sen güzel olduğun için değil yani :)) Senin başka takıntıların var gibi geldi bana..Dersleri geçemeyince öğrenciler su kesildi elektirik gitti ,sorular zordu ..v.s der ..sen de ben güzelim ondan diyorsun ...hiç güleceğim yoktu akşam akşam ya..bikere güzel olsaydın özellikle erkek hocalar seni dinlerdi
Eşim doktor aynı zamanda öğretim görevliside, eşim asistanlarınada sınav yapıyor :uhm: belki ben karıştırıyorum
Ama bu anlattığın olay gerçekten çok sinir bozucu..Ama senin direk şahsına bu terslemeyi yaptığını düşünmüyorum.Bir nevi sana patlamış sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?