çok içim sıkılıyor kızlar yardım edin bana

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar benim bu aralar acayip bi sorunum oluştu
bi önceki stajımdan gerçekten haksız yere kaldım
sözlüde tek soru sordu hoca doğru cevap vermeme rağmen bıraktı beni üstelik kovdu odasından :sinifsinif:
çok kötü travma yarattı bu bende üstümden atamıyorum
kaldığım için tekrar girmem gerek aynı sınava başka bi hocadan girmek için uğraşıyorum
bu uğraş bile sinirimi bozuyor benim o ruh halime bürünüyorum yine ağlayasım geliyor
bi de o kadar çok çalışmıştım ki haksızlığa uğradım resmen ve bu bende nası olsa çalışsam da çalışmasam da farketmiyor gibi bi his oluşturdu
ve şimdiki stajım çooook daha zor çoook çalışmam lazım ama resmen küskünlük oluştu bende içimden gelmiyor
bi de hiç takdir edilmiyorum hocalar tarafından
biraz süslü püslü bi bayanım güzel bi bayanım bilmiyorum belki de bu önyargı oluşturuyor
bunun derslerle alakası yoktur diye.. cinsiyet ayrımcılığı da cabası resmen bayanlardan doktor olmaz diye hissettiryor birçok hoca..
gerçekten oturdum ağladım bugün sinirimden bu psikolojiden nası kurtulucam artık bilmiyorum, kendimi değiştirmek istemiyorum ama haksızlığa uğramaktan bıktım

arkadşaım inat yapacaksın.
nefret ede ede çalışacaksın sırf bu adamları mahçup etmek için
mutsuz etmek için..

canım o cinsiyet ayrımcılığı her yerde var
sen benim yuzume karşı söylenenleri bir bilsen...:sinifsinif:
bence için rahat olsun sen elinden geleni yaptıgın için
senden kaynaklı birşey yok ortada çünkü dediğine göre
ama haksızlığa uğramak benide çok üzüyür ve sinirlendiriyor
peki neden boyle yaptıgını sormadınmı odasına gidip neden bu kadar sinirlenmiş
daha öncede boyle bir olay geçmişmiydi aranızda
inşallah başka bir hocadan alabilirsin stajınıı

Elinden gelenin fazlasını yapıp mutlaka hakkını alacaksın. Boşver başkalarını, sen elinden geleni yap yeter. Umarım geçersin. Başarılar.

onlar bayandan doktor olur mu olmaz mı diye bırak düşünedursunlar

sen kendini tamamen derslerine ve stajına ver ve tamamla okulunu

hocaları asla memnun edemezsin. yüzlerine gül işini yap geçaklinialirimsmile

canım sormam söz konusu bile değil çünkü gıcıklığıyla tanınan bi hoca zaten bi de sorsam üstüne büt sınavına da özellikle beni ister işte o zaman yanarım asıl
ya aslında ters bi olay geçmedi daha öncesinde ama benim genel olarak tüm hocalardan hissettiğim bişi bu o yüzden isyan ediyorum artık
takdir edilmemek çok canımı sıkıyor kimse yanlış anlamasın dediklerimi ama en iyi niyetli hocalar bile bunu yapıyor
diyelim 2 kız olalım o kız böyle normal bi kıyafeti olsun makyajsız biraz inek tipli olsun ama sorduğu soruları bilemesin yine de hoca ona dönerek konuşur eder. bense öyle uç şeyler giymem hastanede etektir dekoltedir fln dikkat ederim çok aşırı makyaj da yapmam ama süslü olduğum bellidir biraz saçlarım fln ona sorduğu soruları ben bilsem de %90ını yine de böyle bi bakışından belli eder yüzüme bile bakmaz. en iyi hoca bile yapıyor bunu. sanki benim cevaplarımı o verse hoca onu çok çok yüceltcekmiş de ben yapınca hiç bi kıymeti yokmuş gibi anlatabildim mi bilmiyorum.
bunun yanımdaki arkadaşla ilgisi yok kız da erkek de olsa böyle oluyor bana bende mi bi problem var bu hoca geçinenlerde mi anlamadım

Bu tip akademisyenlerden nefret ediyorum.Benimde buna benzer olay başıma gelmişti...
Bir dersi tam 4 sene aldım,aynı böyle kıl bir hoca yüzünden.
Odasına konuşmaya gittiğimde demediğini bırakmamıştı.
Okulu bırakmayı bile düşünmüştüm,adam beni okuldan soğutmuştu resmen yaaa...
Neyse ki son sene insafa geldi,başka hocalarla konuşup işi hallettirmiştim.
Yazılı olsaydı,kağıtlarınızın incelenmesini isteyebilirdin; ama işte sözlü olunca elden ne gelir...

sarissa durup dururken değil ama bırakcağı kişileri kendi kafasına göre belirliyorlar tamamen bilginden alakasız bi şekilde seni sevip sevmemesine bağlı yani. bana dediği şuydu senin yaparım dediğin yöntemi bi hoca yaptı 3 tane hasta öldü onun yüzünden sen de hastayı öldürdün çık dışarı dedi. ki baktım sonra dediğim doğru yani uygulanan bi yöntem kitapta yazıyor amacı bırakmak işte sonuçta uygulanan bi yöntem olmasa hoca da uygulamazdı sanki kendi yüzünden hiç bi hasta kaybettiği olmadı da işte bana öyle dedi ki. sırf terslemek için yani ne desem beğenmicekti kesin

helenic stajyerim ben daha sınavlara giriyorum internlerle asistanlar sınav olmuyorlar :)

boşver arkadasım kımseye kendıni ispat etmek zorunda değilsin
onların takdir etmeside zorunlu birşey değil senin için
çünkü sen biliyorsun kendini ne kadar yeterli oldugunu
varsın onlar takdir etmesin seni
ama bu yaptıgıda senide demoralize etmesin
okul bitmeyecekmı elbetteki bitecek içini rahatlat biraz

doğru diyorsun canım elbet biticek ama ben hep hani iyi diye parmakla gösterildim ömrüm boyunca
o yüzden koyuyor biraz ama ben kendimi biliyorum tabi ki
hala daha hatırlıyorum bütün kitabı nası yalayıp yuttuysam :)
neyse biraz çalışayım bari içimi dökünce rahatladım azcık :)
gelirim yine :)

Eşim doktor aynı zamanda öğretim görevliside, eşim asistanlarınada sınav yapıyor :uhm: belki ben karıştırıyorum
Ama bu anlattığın olay gerçekten çok sinir bozucu..Ama senin direk şahsına bu terslemeyi yaptığını düşünmüyorum.Bir nevi sana patlamış sanki...

sen böyle anlatınca aklıma "bu nasıl sarışın" diye bir film vardı o geldi.
bazen böyle ters insanlar çıkabiliyor maalesef.
bir kişinin yaklaşımı olsa sorun değil de genel tavrın bu olduğunu söylüyorsun
asıl o yani acı.
inşallah daha iyi bir hocaya denk gelip geçersin.

ÜNversitenin son yıllarında yaşanabiliyor böyle durumlar..Sen güzel olduğun için değil yani :)) Senin başka takıntıların var gibi geldi bana..Dersleri geçemeyince öğrenciler su kesildi elektirik gitti ,sorular zordu ..v.s der ..sen de ben güzelim ondan diyorsun ...hiç güleceğim yoktu akşam akşam ya..bikere güzel olsaydın özellikle erkek hocalar seni dinlerdi

seni güldürebildiysem ne mutlu bana.. bu tavırla etrafında seni mutlu etmek için insanlar bıraktığını sanmıyorum

ayrıca 2 kere 2, 4 etmez güzel olup olmadığımı da senin şu abuk mantığınla sorgulayacak değilim.

git kendinle eğlen. ters insanlarla yeterince uğraşıyorum bi de burda çekemem. benim topicime bi daha yazma lütfen, ben yardımcı olmak isteyen normal insanların yapıcı eleştirilerini duymak için açtım bu başlığı.

Bu hocaları memnun etmek ne kadar zor yahu

Taktir etseler de gizlerler ki daha fazlasını yapsın öğrenci diye..

Sen kendini boşluğa düşürme,dört elle sarıl yapacağına inan

canım onlar da sınav gibi yapıyorlar ama kalma-geçme yok sonuçta yani ara ara sözlü gibi yapıyorlar bi tek uzmanlık sınavı var uzmanlığa geçiş için 5 yılın sonunda onu mu dedin acaba..
neyse bana patladığı doğru gerçi 12 kişiydik benimkine benzer şekillerde ilk 8 kişiyi bıraktı son 4ü de geçirmiş olmk için geçirdi. ama diğerlerine en azından sorular sormuş başka başka, yani bana direk o niyetle gibi sanki tek soru sordu en başından savdı başından. yani aslında bu hocanın ters olduğu belli ama genel olarak hocalar sanırım bilen, kendinden emin insanları çekemiyorlar. ezip egolarını kabartmak için yer arıyorlar ya.. gerçi her hoca öyle değil genel konuşuyorum sakın alınma canım :) ay bu arada korkmaya başladım bi de eşin çıkarmış anlattığım hocam naniknanik

ya bilmiyorum sorun ne ama ben kendimi değiştircek değilim. ne hocalar gıcık olmasın diye bildiğim soruyu susup söylememezlik yapıcam ne de saçımı tipimi vs değiştiricem.
kişiliğimi değiştirmicem ne yaparlarsa yapsınlar bana ne bayanssulusmile

canım bence bu bahsettiğin hayatın her alanında insanların birbirlerine karşı bir ön yargıyla bakmalarından kaynaklanıyor....yaa sen güzel olursun,süslüde olursun kime neee...farzedelim bu sebeplerde bir etken...sen de göster onlara,hayatınızda görüp görebileceğiniz en güzel,en sülü,en bakımlı ve işinde başarılı dr ben olucam diye...bi kaç dengesiz için havlu atma hemen öylee...hem bu daha başlangıçç..inan ki çalışma yaşamına bizzat dahil olduğunda da bu gibi vakalarla( sizde böyle mi deniyordukaydirigubbakcemile3) çok karşılaşıcaksın...mesleğin çoook önemli ve özveri istiyor büyük bilginin yanında.fakat aynı zamanda bir piskolojik savaş içinde her an hazırlıklı olmak olmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla...sen sadece biraz daha erken hazırlanıyor o piskolojik savaşa o kadar..yılmak yokkk:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…