çok içim sıkılıyor kızlar yardım edin bana

canım geçme konusunu takmıyorum şimdi bile girsem geçerim 1 ay geçti üstünden o derece öğrendim :)
ama dediğim gibi genel tavrın bu olması beni üzüyor ve anlayamıyorum yani kişiliğimi değiştirmeden yapabilceğim bişi var mı diye düşünüyorum.
bi yanım da boşver diyor çünkü önyargıları kırmak çok zor
bi hoca biz kızlara dönüp siz önce anne sonra eş ondan sonra doktor olun olcaksanız demişti. yani bizim okumalarımız emeklerimizin pek bi anlamı yok elinin hamuruyla erkek işine karışma diyorlar bi nevi yani

sorununu okuduktan sonra ilk aklıma gelen su oldu mesleğine basladığın zaman faydanın dokunduğu bi hastanın gözlerinin içi gülerek Allah razı olsun kızım senden demesi normalde duygusal bi insan değilim ama okuyunca bunlar canlandı gözümde mesleğinin kutsallığına inancım tam bi an önce bu zor zmanları atlatırda amacına ulasırsın inş Allah sana bol bol bu tarz seni zora sokan insanlara katlanman için sabır derslerin içinde güç versin canım

ahh canımm çok haklısın ya ilerledikçe daha da bi psikoljik baskı biniyor sürekli üstlerinden. doğru dedin vaka deniyor :)
ah valla siz olmasanız nereye içimi dökerdim ben rahatladım valla anlatmak anlayan birileri olduğunu hissetmek bile yetiyor bazen çözüm olmasa da:))
evet çalışıcam ben yılmıcam aynen dediğini düşünüyordum ben de belki önyargılı olcaklar ama sonra başlarına bişi geldiğinde tıpış tıpış da gelcekler bana o zaman göstericem onlara ben ojeli tırnaklarımı sallayarak aynen böylee lmaz: ehehehe

haklısın canım inan ki ben de sırf o yüzden katlanıyorum yoksa inanın ki o medyada yansıtıldığı gibi laylaylom çalışılıp da dünya para kazanılan bi meslek değil. çok sağol tatlım bu içten dileklerin için ve amiiiiiin :Saruboceq:

:lepi: işte budurrrr

Bu hocaları memnun etmek ne kadar zor yahu

Taktir etseler de gizlerler ki daha fazlasını yapsın öğrenci diye..

Sen kendini boşluğa düşürme,dört elle sarıl yapacağına inan

evet canım aynen öyle yapıcam bugünden itibaren deliler gibi çalışmaya başlıyorum tekrardan ben iyi bi doktor olucam biliyorum kendime olan inancımı kıramıcaklar.
önemli olan ilerde hastalarımı iyi etmem sınavdan geçmişim kalmışım 5 yıl sonra hatırlamıcam bile :hulya:

bugün kulakların cinladi mı doc??? :))))
deu hastanesindeydim bugün,kafeteryada otururken bir grup genc sanırım stajyer ya da ogrencilerdi geldi kafeteryaya..ilk bı hepsinde gözüm kaldı :)) piril pırıl tipler e tip okumak her babayigidin harcı değil zekiler bı de :)) içlerinde bir kız vardı..nasıl güzel bir kızdı sana anlatamam,kız halimle baktım yani durup durup :)) hem güzel hem bakimli e dediğim gibi hemde Zeki :))) nasıl imrendim ve açıkça söylüyorum bak kiskandim sana anlatamam :))) iste tam bu sırada aklıma sen geldin :) helal olsun dedim hem kıza hem sana :) hem guzel hem bakımlı hem zeki..daha ne olsun??
konunla pek alakalı değil ama söylemezsem çatlardim :))
oldugun gibi devam et walla muhtesemdi kız Allah nazardan saklasın..senmiydin kız o yoksaaaaaa? :))))

Bak ne güzel söylüyorsun iyi bir doktor olucam diye...

Bunu söylemen bile ne kadar ümitli olduğunu gösteriyor

Hep böyle olumlu düşün olur mu :1hug:

hehe canım bilmem ki :)) belki benimdir :) ama zor hakketen yani insan bazen herşeyi sapıtasıgeliyor ki bazen salıyorum kendimi tırnağındaki oje yok saçının ucu fln umrun olmuyor ama sınavdan bikaç gün önce o kadar sapıtıyorum en fazla sonra toparlıyorum en azından :)) aman kızlar bak bakımsız olmak için bahane aramayın ne zorluklar veriyorum ben :))
canım haklısın bence de öylesi daha makbul ben de imrenirim öylelerine kendimi de zorluyorum biraz yoksa insan salarsa her yaşta salar kendini ne biliyim ömrüm boyunca ay çocuk doğurdum ondan veremiyorum kiloları 5 senedir fln tarzı bi duruma girmek istemiyorum ondan nası alışırsam öyle gider diye kendimi zorluyorum bi nevi

senin hayırdır hastanede ne işin vardı canım?

Bak madem 9 eylüldesin,eşim derslerine giriyor olabilir he hee kaydirigubbakcemile3

canım sen hangi ünidesin ya..:S
haklısın bazı hocalar taktı mı takıyor ama bazıları da şunu istiyor,illaki benim öğrettiğim cevabı versin,alternatif kesinlikle kabul etmiyor.
bizim hocalar iyiydi senin anlattığın gibi değildi,vardı anlattığın tarzda birkaç tane ama genel olarak iyilerdi,ben şanslıymışım..
ama bizimde arkadaşlar hep böyle dediğin inek tiplerden olurdu genelde ve sen azcık daha göze batıyorsan hocanın yanında laf sokuşturmaya falan çalışırdı,kendisi öne çıkmak için...bizde de kızlar genelde inektir yani çoğunluk tip olarak yoksa baksan ben hem kendime çalışırım hem dersime yani:)
hangi stajdasın merak ettim bu arada:)
canım çok zor anlattığın durum,gerçekten çok çok sinir bozucu insan kendini çok sorguluyor ve ne yapmam lazım sorusuna çok takılıyor,böyle olunca da asıl mevzudan sapmış olunuyor.
ne yapman gerektiğini sen de biliyor ve söylüyorsun zaten,biraz içini dökmek istemişsin sadece
ama ben yine de hatırlatayım ki hiç birini takmadan,kendini de değiştirmeden devam et,elbette geçeceksin...
çok fazla takıldığın zaman,çalışmanı engelleyecek ve malesef bunu yapan hocalar amacına yaklaşmış olacak,sen inadına kendini motive etmelisin ki karşılarında dik durabil...

bak işte istedikleri zaten buymuş, yıldırma, vazgeçirme politikası işte.
yenilme fırsat verme arkadaşım...lmaz:
ben de sadece hizmet sektöründe böyle şeyler olur zannediyordum.

off omaz mı ya şimdi anlatınca doc,değilmiş gibi ama malesef çok fazla oluyor.Genel olarak doktorlar özellikle hocalar malesef egoları fazlasıyla şişik insanlar,istisnalar kaideyi bozmaz:)
bizde de mesela şu olurdu,çalışacağın yer belli ama nerden soru geleceği belli değil...sınava çoklu alıyolar,senden öncekine çok kolay birşey soruyor gözünün önünde,sana gelince dıdısının dıdısını soruyor ve çok ufak bir hata yapsan bile kabul etmiyor.
ama bazılarının çoook daha büyük yanlışlarını görmemezlikten geliyor...bütün bunlar gözünün önünde oluyor,psikolojiyi düşünün yani...haksızlık yapıyor ve kendini haklı çıkaracak bir lafı zaten hazırda bulunuyor...doc sinirlenmekte ve üzülmekte çok haklı gerçekten...hatırlayınca sinirlerim bozuldu
yaa:S

canım cerrahiden kaldım ben ((
şimdi de dahiliye alıyorummm
evet insanlar bilmiyor eşek bağlasan okur diye bakıyorlar hep tıpa yani adam senin herangi bişeyine bakarak karar veriyor içgüdüsel olarak ondan sonra ağzında kuş tutsan yaranamıyorsun (tabi bazılarına)
yani bu hiyerarşi bilmiyorum ama osmanlı sarayında bile yoktur bence yaa yaşadıklarımı yazsam komedi-drama dalında kitap olur :))
evet canım çok bunalmıştım dayanamadım artık sen de bilirsin bazen böyle sıkışıyormuş gibi oluyor insanın kalbi.. o kadar emek veriyorsun bırak takdir görmeyi bari nötr bi şekilde muamele görmek istiyorsun ama adamlar azarlıcak illa bişi buluyorlar valla köpek muamelesi görüyorsun bazen yine de kalkıp ayağını öpmeni bekliyorlar.. ahh bi bitse de ben de en azından bu mesleğim, ekmek yiyorum bu meslekten diye kendimi avutsam..

walla kafamı duvarlara vurasım geldi dün o genc doktorları görünce ya..zamanında çalıştırmadım saksıyı ((( o bahsettigim kızın bı de erkek olanını gördüm :) laf aramızda kalsın yani ama o da hem genc,hem yakışıklı,hemde doktor daha neeee ister bir insan :))) maşallah maşallah :)
o kadar güzel ve bir o kadarda zor bir mesleğin var..ama dünyadaki en güzel meslek kesinlikle..
eniştem beyin cerrahiydi,Selçuk üniversitesinde dekanlık yaptı uzun yıllar,hocalıkta yaptı..57yasinda suan 5 yıl önce fln emekli oldu,hala okuyor :))

ctesi gunü iste enistem kalp krizi geçirdi,ctesiden beri deu deyim..kroner yogun bakımda..doktorun hasta konumunda olması da zor hayatım ya :) sürekli kendine teşhis koymaya çalışıyor,etrafındaki aletlere bakarak :) dün anjiyoda ritim bozukluğu dediler,şimdi eniştem bize bir pil markası söyledi,onu getirticez :) konuşma zorluğu ve yakın gecmisi hatırlamıyor..3 kere kalbi durdu o gün,toplamda 10dk ölü kaldığı için beyinde kan pihtisi var,bunuda kendi söylüyor tabii:),ama şükür geçici bir şey..ah bı gorsen halini :) doktorla bir konuşuyor anlayabilene ask olsun:) onlar konuşuyor biz bakıyoruz snr doktor konuşmayı tercüme ediyor bize :) dün bı doktor gelmiş yanında ogrencileri,ders anlatıyor hastalar uzerindede bir seyler gösteriyormuş,enistemin doktor olduğunu hemen hemen bütün kroner öğrendi,hoca enişteme gelip selam vermemiiiis vay efendim bunca yıllık doktormus insan bı slm verirmiş diye söylendi bütün gün eniştem :))) ah ah walla çok zor doktorun hasta olması :) o ilacı icmem,ameliyata girmem :)

canım walla tip okumak her babayigidin harcı değil,helal olsun sana..doktor olmakta herbabayigidin harcı değil..o yüzden sen bu yola bas koymussun ve eminim en iyi sekilde de üstesinden geliceksin..hiç üzülme..ojeni sür,makyajını yap,parfümünü sık oooohhh çatlasınlar :))) insanlar da böyle doktorlar görünce hoşlarına gidiyor..:))) sen yolunda devam et canım benim :))yalnız bı nazar boncuğu tak :))benim gibi imrenenler nazar degdirmesin :)

ha bu arada söylemeden gecemiycem,ctesi gunü eniştem bizim evde gözümüzün önünde öldü..112 resmen 2dk da geldi ve ekip olarak bır an bile yılmadılar,kalp masajı ve sokla eniştemi hayata döndürdüler..ekibin doktoru bayandi..kadın eniştemin basında,hadi hocam yaparsın hocam diye diye eniştemin kafasını okşadı..bizleri sürekli sakinlestirdi..ve o 3 kişilik ekip sayesinde eniştem suan hayatta..
bunuda belirtmeden geçemedim canım..doktor olmak gercekten çok kutsal bir sey..o ekip olmasaydı..eniştende suan olmayacaktı..ya biran durmadılar,biran bile pes etmediler..Allah bin kere razı olsun..

Olur mu doc yaa. eşek bağlasan okur diye kim düşünüyor allahaşkına. Çok çok zor bir bölüm ve meslek bence. Biz aynı binadaydık üniverstedeyken bizim kantin tıklım tıklım diye tıp kantinine giderdik. hiç tıpçı göremezdik gördüklerimiz de yazık kafalarını kaldırmıyorlardı kitaplardan.

Bazı hocalar gelişimlerini tamamlamamış olduklarından öğrencilere ben burda otariteyim baskısını kurmak için saçma sapan baskılar kurabiliyor.
az önce site öğretmenleri topiğine girdim bi öğretmen öğrencisi 80 90 yazılılarda almasına rağmen sözlüde 60 vermiş öğretmenin yaptığı yönetmeliğe aykırı
yani kendisi daha sınav yönemeliğini bilmiyor
benim bi tanıdığımda sırf bi hocası yüzünden 1 sene geç bitirdi tıp fakültesini ve ailesinin maddi durumu çok kötüydü......ama bitti şimdi dahiliye bölümünde asistanlık yapıyor
sen üzülme bu günlerde geçecek eninde sonunda bazı hocalarının seni görmek istemedikleri yerde olacaksın...hiç kimse engeleyemez bugün olmazsa yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…