• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok igrenc hissediyorum kendimi..

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
benim moralim cok bozuk nerden basliyacagimi bilmiyorum, agliyorum resmen. yagmurdan kacarkene doluya tutuldum. eski sevgilimlen kavgaliyim aramiz soguk.. sinirimden 4 hafta konustugum oyle kankali arkadasimli konustugum netten bir erkekle gorustum az once. arabadan indi konusarak yuruyoruz.. cok guzel oldugumu soyledi falan filan.. bir parkta oturduk sarildi birden. tmm sariliyoruz sadece ddm icimden.. affedersiniz kulagimi yalamaya calisti cok igrencti yapma ddm cekildim hemen mesafe aldim. sadece konusalim ddm yaklasti dudaktan opmeye calisti ben olmaz ddm tabiki.. uzaklastim.. kalktik donduk *( bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum icimden, kacmak istedim o an. icimden ne planlar donuyordu nsl gitsem diye) arabanin arkasinda oturduk mecbur kaldim kimse gormesin diye. hemen gidicem diye aklimda planlar kuruyorum. babam aradi falan ddm gidiyim ben ddm ONU kirmakta istemedim.. olmaz falan tuttu bu beni kafami cevire cevire durdum oyle 5 dkk boyunca opmeye kalktiginda zorladi resmen kalkamadim o an cok cekindim. optu sonra birakmadi ! cok igreniyorum. igrene igrene duruyorum o operkene cekilip duruyorm anlamiyorda! hic tipim degildi arkadasca gorustum ben sadece onunla. kacip kirmakta istemedim. cok igrencti .. o an aglamak istedim tuttum kendimi. elleri gogus tarafima dogru indi. yapma birak ddm. oturalim sadece israrda etme lutfen ddim. opup durdu bense cekilip durdum cok moralim bozuktu napcagimi sasirdim sonra ddm babam guvenmiyor bna ben hemen.o uyanmadan gidim eve ddm.. kal biraz fln israr edip durdu olmaz ddm.. tmm kalktim..

beni asla ama asla birakmiyacagni ddi bir istegide varmis kapanmami istiyormus beyfendi.. ben gecistirek tamam ddim gidiyorm ddm gozlerimde yaslar akti resmen.. beni neden boyleleri buluyor biktim artik.. korkuyorum artik erkek milletinden..demin eve girer girmez dislerimi dudaklarimi fircaladim.. ben bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum msj atti demin.. o an neden kacmadim diye dusunuyorum.. kilitlendim o an.. beklemiyordum . herkesi kendim gibi saniyorum.. cok igreniyorum agzida tuzlu tuzluydu optugunde..

terbiyesiz erkek bozuntusu....

bir daha bakmassın telefona olur biter canım...

ay çok sinir bozucu...

orda tavrını koyamadın ama bundan sonra koy olur mu...

telefonda ağzının içine et al hıncını...pislik herif.....

dokundurmak istemiyorum kendimi kimseye dokunuyolar.. cekilip durdum..uzerime bile cikmaya calisti arabann icinde ben oturalm ddm kizarak..benim sucum ne ki hep boyelleri mi bulucak? kalpten sevilcek bir erkek yokmu artik.. guvenim iyice kirildi erkeklere asla ama aslaa istemiyorum kimseyi hayatimda biktim :( suan appartmanda atasim var okadar moralim bozuk.. mal gibiyim sanki

terbiyesiz erkek bozuntusu....

bir daha bakmassın telefona olur biter canım...

ay çok sinir bozucu...

orda tavrını koyamadın ama bundan sonra koy olur mu...

telefonda ağzının içine et al hıncını...pislik herif.....

migdem nasil.kaldirdi inanamiyorum cok pis igrencti.. nrmi mi degistirsem? neden boyle yapiyorlar hersey opusmek cinselik uzerine kurulumu? hatta bende neden gorustum ki salaklik bende

benim moralim cok bozuk nerden basliyacagimi bilmiyorum, agliyorum resmen. yagmurdan kacarkene doluya tutuldum. eski sevgilimlen kavgaliyim aramiz soguk.. sinirimden 4 hafta konustugum oyle kankali arkadasimli konustugum netten bir erkekle gorustum az once. arabadan indi konusarak yuruyoruz.. cok guzel oldugumu soyledi falan filan.. bir parkta oturduk sarildi birden. tmm sariliyoruz sadece ddm icimden.. affedersiniz kulagimi yalamaya calisti cok igrencti yapma ddm cekildim hemen mesafe aldim. sadece konusalim ddm yaklasti dudaktan opmeye calisti ben olmaz ddm tabiki.. uzaklastim.. kalktik donduk *( bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum icimden, kacmak istedim o an. icimden ne planlar donuyordu nsl gitsem diye) arabanin arkasinda oturduk mecbur kaldim kimse gormesin diye. hemen gidicem diye aklimda planlar kuruyorum. babam aradi falan ddm gidiyim ben ddm ONU kirmakta istemedim.. olmaz falan tuttu bu beni kafami cevire cevire durdum oyle 5 dkk boyunca opmeye kalktiginda zorladi resmen kalkamadim o an cok cekindim. optu sonra birakmadi ! cok igreniyorum. igrene igrene duruyorum o operkene cekilip duruyorm anlamiyorda! hic tipim degildi arkadasca gorustum ben sadece onunla. kacip kirmakta istemedim. cok igrencti .. o an aglamak istedim tuttum kendimi. elleri gogus tarafima dogru indi. yapma birak ddm. oturalim sadece israrda etme lutfen ddim. opup durdu bense cekilip durdum cok moralim bozuktu napcagimi sasirdim sonra ddm babam guvenmiyor bna ben hemen.o uyanmadan gidim eve ddm.. kal biraz fln israr edip durdu olmaz ddm.. tmm kalktim..

beni asla ama asla birakmiyacagni ddi bir istegide varmis kapanmami istiyormus beyfendi.. ben gecistirek tamam ddim gidiyorm ddm gozlerimde yaslar akti resmen.. beni neden boyleleri buluyor biktim artik.. korkuyorum artik erkek milletinden..demin eve girer girmez dislerimi dudaklarimi fircaladim.. ben bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum msj atti demin.. o an neden kacmadim diye dusunuyorum.. kilitlendim o an.. beklemiyordum . herkesi kendim gibi saniyorum.. cok igreniyorum agzida tuzlu tuzluydu optugunde..

dokundurmak istemiyorum kendimi kimseye dokunuyolar.. cekilip durdum..uzerime bile cikmaya calisti arabann icinde ben oturalm ddm kizarak..benim sucum ne ki hep boyelleri mi bulucak? kalpten sevilcek bir erkek yokmu artik.. guvenim iyice kirildi erkeklere asla ama aslaa istemiyorum kimseyi hayatimda biktim :( suan appartmanda atasim var okadar moralim bozuk.. mal gibiyim sanki

Anlamadım ki tecavüz mü etti adam sana?
Öpmek,dokunmak istemiş. Senin hoşuna gitmediyse itekleyip giderdin.
Madem onu kırmak istemedin şimdi neden iğreniyorsun?

Son düzenleme:
bazı erkekler var dokunmaya kıyamaz bazıları var böyle hayvan gibi saldırır keşke tepkini belli etseydin sert bi biçimdekırmktan korkukuyorum diyosun boşver kır bak nasıl moralin bozulmuş böyle yumuşak davranırsan birdahaki buluşmada birlikte olmak için zorlar herkezi kendin gibi sanma seni kırmalarını istemiyosan sen tavrını al galiba yaşın küçük akıl vermek gibi olmasın etraftan tepki alırsın genelde ilişkileri cinsellik olan erkekler arkadaşlarına işte bu kıza bunu yaptım şunu yaptım der kısmetini kapatırsın

Anlamadım ki tecavüz mü etti adam sana?
Öpmek,dokunmak istemiş. Senin hoşuna gitmediyse itekleyip giderdin.
Madem onu kırmak istemedin şimdi neden iğreniyorsun?

o an dusunemedim inanin napcagimi sasirdim oyle davrancagni beklemiyordum pat diye oldu. cekilip durdum tecavuz edemezdi ben bilerek cevreli bir yerde gorustum. igreniyorum zorladi.. tipime gore dgldi hani direkte soyliyemedim mesafe alip durdum.gidicem.gidicem diyip durdum anlamadi! babam cok sinirli dover bni ddm oyle gidebildim.. asla gorusmem bir erkeklen asla..

Beni de hep öyleleri bulur ve benm de artık miğdem bulanıyor.Karşı cinsten kmseye güvenim yok. Adam akıllı seven çıkmadı karşıma hep bi beklenti,istek... Neyin derdindeyseler ... Ama öyle tiplerin bi amacı var kendini tatmin etmek başka bir şey değil.Anlamadığım neden biz ? Hayır bu işi meslek olarak yapanlar var 3 kuruşuna mı kıyıp gidemiyor gerizekàlılar.

Tanımadığın bir erkeğin (ilk defa yüzyüze görüştüğün bir erkeğin) sana bu kadar samimi davranmasına nasıl izin verebilirsin ki?? :20:
O an basıp gitmek yerine neden arabasına geçtin tekrar?
Terbiyesizliğe bak bir de parkta ayan beyan yaptıkları! Hakikaten mide bulandırıcı.
Orada bir irade zaafiyeti yaşadığını varsayarsak sakın bir daha telefonlarına cevap verme.
Tek cevabın ondan tiksindiğin olsun.
Muhattap olunacak bir insan değil karşındaki.
Kalite ile aynı cümlede bile kullanamayacağım görüştüğün kişiyi.
Ama senin de payın olduğunu unutma. Orada buna müsaade etmen büyük cesaret vermiş.
Yaklaşımına göz yummana karşılık bir süre peşini bırakmayacağını şimdiden kabullen, sonra ısrarları seni şoka sokmasın..

Canım neden ilk kez gördüğün bırı ıle arabaya bındın ? üstelik bir erkekten ayrıldıktan sonra başkasında teselli bulmak cok yanlış , buda sana tecrübe olur benden tavsıye korkma hıc bır erkekten... En önemlisi bankta oturduğunuzda senı opmeye calıstıgında bır tane çarpsaydın bunlar olmazdı... Her sey bır tecrubedır unutma.

Oncelikle gecmis olsun.
Ama bana yazdiklariniz biraz garip geldi. Optu diyorsunuz uzerime cikmaya calisti afedersiniz kulagima biseyler yapti.midem kalkti diyorsunuz. ama onu kirmamak icinde bisey demiyorsunuz. Kusura bakmayin ama sizinki biraz istemem yan cebime koy olmus.
Ne diyelim ALlah bir daha boyle insanlarla karsilastirmasin ins....

adam kalkip tecavuz etse kirmamak icin ses cikarmiyyacaksin. resmen cinsel tacize ugramissin. birak kirilsin. bi daha selam bile verme

yahu büyük cesaret senin ki hem ilk görüşme hem arabasına bin...

ben bindiğim taksicilere bile şüpheyle bakarım...

ha nedeni de sağlam bir tecrübe.....

o yüzden bu benim kuralımdır...

tanımadığım erkeğin/ kızın arabasında, evinde işim olmaz!

Son düzenleme:
bi de kapan diyo,şaka gibi
şereffsiz..
ama sende de hata var.
Saf biri değilsin,kendin dedin "hep böyleleri geliyo" diye.Erkeklerin ne pis olabileceğini biliyorsun demekki,nasıl güvenir de arabasına binersin? öperken bişey yapabildin mi de arabayı uzaklara sürse bişey yapabileceksin???
Telefonunu da otomatik reddetten engelle,mesajlarını da öyle.Bakarsın musallat olmaz,boşu boşuna değiştirme hattını (samsung için: ayarlar-uygulama ayarları-arama-tüm aramalar-otomatik reddet)
bundan sonra çok daha dikkatli olmalısın.
Ayrıca bütün erkekler böyle değil,emin ol...İnşallah bundan sonra iyilerine denk gelirsin.

Tanımadığın bir erkeğin (ilk defa yüzyüze görüştüğün bir erkeğin) sana bu kadar samimi davranmasına nasıl izin verebilirsin ki?? :20:
O an basıp gitmek yerine neden arabasına geçtin tekrar?
Terbiyesizliğe bak bir de parkta ayan beyan yaptıkları! Hakikaten mide bulandırıcı.
Orada bir irade zaafiyeti yaşadığını varsayarsak sakın bir daha telefonlarına cevap verme.
Tek cevabın ondan tiksindiğin olsun.
Muhattap olunacak bir insan değil karşındaki.
Kalite ile aynı cümlede bile kullanamayacağım görüştüğün kişiyi.
Ama senin de payın olduğunu unutma. Orada buna müsaade etmen büyük cesaret vermiş.
Yaklaşımına göz yummana karşılık bir süre peşini bırakmayacağını şimdiden kabullen, sonra ısrarları seni şoka sokmasın..

hatta bendede var.. cekip gitmeliydim sadece goren olup pesimden gelmesinden korktum.. arabaya binip 5 dkk konusup gitmekle.niyetliydim. baska sehirden gelmisti 30 dkk fln durduk sanirim hep gitmekle niyetliydim zaten tipini gorunce..

oradan ayrılmamışsın karşı tarafta daha fazlasını yapmak için cesaret bulmuş kendinde. hiç tanımadığın erkeklerle netten tanışıp buluşursan % 90 bu tarz olaylara maruz kalırsın.Ailenin ya da sosyal çevrenin tanıdığı güvendiği doğru dürüst insanlarla araba arkalarında değilde biraz göz önünde görüşürsen böyle şeyler yaşamazsın.

adam sizin kulağınızı yalamaya kalkmış :37: zorla öpmüş defalarca siz hala kırmaktan bahsediyorsunuz, ben olsam istemediğim birşeye zorlanıyorsam bırakın kalbini kırmayı kafasını kırardım :27:

keşke tepkinizi gösterseydiniz, bukadar üzülmezdiniz şimdi...

diğer taraftan bu çocuk kişilik/fikir karmaşası mı yaşıyor ne :6: hem ilk günden kulak yalıyor zorla öpüyor hemde kapanmanı istiyor. ee ne anladım ben bu kapalılık fikrinden ? yaptıklarını,yapacaklarını ve sapık zihniyetini senin başına örteceğin örtüylemi kapatacakmış ?? :19:

Back
X