• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok igrenc hissediyorum kendimi..

Kusura bakmayın ama anlatım tarzınız sinirimi zıplattı.
Ya şoktasınız ya da yaşadığınız şeyi idrak edememişsiniz.
Tacize uğramışsınız,şikayette bulunmanız gereken bi olay yaşamışsınız,hala kırmaktan bahsediyosunuz.
Öküze öküz diyemiyosanız bi daha görüşmeyin o tiple.Kırılmasın ne demek Allah aşkına?
Niye böyle tipler beni buluyo diye hayıflanmanın da alemi yok bence.Sizin de hatanız var.İnternetten tanışıp görüşme,ilk görüşmede arabasına binme,tacize uğradıktan sonra bile tekrar arabasına binme.Sanki seviyeli,normal bi şekilde bi erkekle tanışmışsınız gibi bi hava yaratıp genelleme yapmanın gereği yok.

evet birde sikayet etmesi gerekiyordu degilmi? ama bizim kizlarimiz yapmaz bunu
kendilerini magdur eder kullandirir ama yine yapmaz
yok hani ben anlamiyorum arka koltua neden oturur bir insan?

Konu sahibi kusura bakmasında yani öyle de yazmış ki zaten istiyormuş da adamın tipini beğenmemiş hadi gelmişken de yapalım bari demiş ilerisine izin vermemiş gibi. Kadın istemedikçe erkek bir şey yapabilir mi ? Adam kro tip yok tuzluydu ya benim gördüğümde ve yaptığım yorumda budur işte.

ben istedimmi yani? ben o sabahki shokunu dha atlatamadim benimle boyle biri nsl yapar .. ben o an nsl tepki vericegimden cok sasirdim inanin.. allah dedi oruc dedi sonra paaat. bu an basina gelmedikce anlamazsiniz beni.. gozlerimde yaslar akip duruyor.. benim sucum var zaten.. kendimede cok kiziyorum.. bidaha gorusmem biriylen.. olursada isteyen annemden babamdan istesin beni.. en iyi sekil bu zaten..

evet birde sikayet etmesi gerekiyordu degilmi? ama bizim kizlarimiz yapmaz bunu
kendilerini magdur eder kullandirir ama yine yapmaz
yok hani ben anlamiyorum arka koltua neden oturur bir insan?

parktaki bankta ben tavirimi koymustum diye dusundum olmaz istemiyorum diye bellirtim ona..oda anladi sandim. koltuga oturmakla ben bir neden icin oturmadim aklimda kotu seyler gecmedi hersey cok hizli gecti inanin.. hemen konusup 5 ddk fln gitmekle niyetliydim. ki o beni anlamamis yaklasip durdu. ben orda kendimle savisiyorum bankta tavirmi anladi sandim. hani istemedigimi soyledim bunu neden anlamadi. gidicem gidicem diyip tuturdum adam anlamiyor dinlemiyor uzerime cikti bsyler yapti ben orda kalkip duruyorm sesim falanda kesildi shoktan. gercekten kotu seylerde olabilirdi allah korudu.. bidaha kimseye iyi gozlen bakmicam artik. sildim bloke ettim. insallah karsimada cikmaz..

sen netten sevgili yaparsan kendine adam gibi adami zor bulursun adam senden yuz bulmus yoksa nasil yapabilirdi ALLAHtan baska seyler yapmamis senin sesin cikmiyor nasil olsa yine iyi adammis yani:20::20::20::20::20:

ben istedimmi yani? ben o sabahki shokunu dha atlatamadim benimle boyle biri nsl yapar .. ben o an nsl tepki vericegimden cok sasirdim inanin.. allah dedi oruc dedi sonra paaat. bu an basina gelmedikce anlamazsiniz beni.. gozlerimde yaslar akip duruyor.. benim sucum var zaten.. kendimede cok kiziyorum.. bidaha gorusmem biriylen.. olursada isteyen annemden babamdan istesin beni.. en iyi sekil bu zaten..

Ya bankta tepkini verdin, tepkine arka koltuğa gidip devam etmesine izin vererek mi devam ettin ? Birde üstüme çıktı bir şeyler yaptı demişsin. Kusura bakma nasıl şoksa hemen konuşup gideriz ile banktan sonra arka koltuğa geçmişsin. Görüş ama bu eylem olursa çarp tokatı bas git ve ilk kez görüşeceksen arbaya binme kafeye bir yere geç görüş artı anlatım biçimine bak yok tipi kroydu yok tuzluydu verdiğin detaya bak bunlar olmasa iyiydi diyecek gibisn ?

Son düzenleme:

hala boyle birseyi nasil yapar diyecegine boyle biri nasil yapar diyorsun.

yahu netten tanıştığınız insanlara güvenmeyin diye boşuna mı çığırtkanlık yapıyoruz.. arkadaşça ne demek ya? sen arkadaşın gibi görüyordun da çocuğun bundan haberi yoktu sanki.. yoksa hangi arkadaş tepene binmek için an kollar?

yapmayın nolur ya olmaz böyle şey.. internetten arkadaş bulunmaz ilk kez görüştüğün birinin arabasına binilmez nolur cahillik etmeyin hiç mi haber okumuyorsunuz? hiç mi haberiniz yok saplantılı manyaklardan?

cinsel tacize uğramışsın lakin neredeyse şükret diyeceğim seni tenhada bi yerde kesip parçalamadığına :2: :2:

Allah korumuş verilmiş sadakan varmış.. en acilinden hattını değiştirip ailenden birine durumu anlat.. interneti de arkadaş ya da sevgili ayarlamak için değil gerçek amacında kullanmaya özen göster naçizane tavsiyem... :53: :53:

Igrenc hissedecegin bir durum yok, karsindakinin okuzlugu. Yalniz tuzlu , eksi bu kadar detay vermene gerek yoktu. ?!?

Bence bir erkekle gorusmeye hazir degilsin ve belki de erkeklere yanlis sinyal veriyorsun. Yanlis bir harekette kalkip gitmen lazim. Bir sure gorusmemen en iyisi.

kırılmasın diye izin vermişsin kırmak istememişsin.ya sevgilin olsa aşık olsan kırmaktan korksan anlıcam.normal dicem sadecede öpüşmüşsünüz ne varkı asık dıcem.ama sen sevmedıgın birini neden kırmaktna korktunda izin verdın.mıgden bulana bulana ona nasıl ızın verdın.gitseydin ya o an yüzüne bi tane caksaydın.sert konussaydın madem tecavuz edebılcegı bı ortamda değil kalabalık yermiş orası neden korktunda vurmadın ona.sen herseye katlanmaya calısmıssın bu cocuk senı bırakmaz artık sen böyle devam edersen.msj atar bulusmak ıster hatta bı dahakı bulusmada kacırmayada calısırsa sasırma.tecavuz bıle edebılır sana.sen ıstemıyorum dedıgın halde zorla öptüyse.kesınlıkle hattını değiştir.faceden fılan yazma.ınsallah evını bılmıyodur tepkını koy sertce kırılırsa kırılsın senın kırılan onurun nolcak bunu düşün.gerekırse yalan söyle böyllerı hakedıyo amcam mafya benım senınle görustugumu ögrenırse senı yasatmaz fılan gibi şeyler baktın kurtulusun yok böyle korkutucu bısye yapmalısn.

kızlar internetten biriyle bir şey olsun diye yada düzgün biri çıksın diye beklerseniz olacağı budur

ne derseniz haklisiniz hata bendede var.. o an aklim durdu ki bu bana cok buyuk bir ders oldu.. babami uydurdum gitmek amacla demistim kizar dover eder ddm gidiyim ben dedim.. sabah 10 da gorusmustum .. oturup konusmak amaciylan gideyim derken adam neler dusunmus pislik diyorum resmen iyyy migdem hala bulanik

birde sarilip ben seni cok sevdim biliyormusun diyor. ya bir adam ilk gorusmede bunu yaparmi nerde sapik beni buluyor cok uzuluyorum bu duruma internet disindada biriylen tanistim uzaktan tanidigm hoslandigim biriydi. ilk haftada bna "sapitirsam gorusmemizde beni firenle tammi" demisti msjda.. 2 haftaya kalmaz bitirdim onu olmadi niyeti hos dgldi.. hep sapikmi bulur beni :/ bnde buyu mu var ki sapiklar geliyor. dokunmiyarak sevilmek istiyorum belki zamani kismeti dgl diyorum

.. bu arada turkcem iyi dgl hata varsa yazilarimda affedin..

sabahki oglan suan baska nrylan yaziyor yuzsuz yuzsuz.. ben carsiya gittim falan filan sen npiosun fln.. sonra hakkini helal et fln. bloke ettim o nryida..

ne derseniz haklisiniz hata bendede var.. o an aklim durdu ki bu bana cok buyuk bir ders oldu.. babami uydurdum gitmek amacla demistim kizar dover eder ddm gidiyim ben dedim.. sabah 10 da gorusmustum .. oturup konusmak amaciylan gideyim derken adam neler dusunmus pislik diyorum resmen iyyy migdem hala bulanik

birde sarilip ben seni cok sevdim biliyormusun diyor. ya bir adam ilk gorusmede bunu yaparmi nerde sapik beni buluyor cok uzuluyorum bu duruma internet disindada biriylen tanistim uzaktan tanidigm hoslandigim biriydi. ilk haftada bna "sapitirsam gorusmemizde beni firenle tammi" demisti msjda.. 2 haftaya kalmaz bitirdim onu olmadi niyeti hos dgldi.. hep sapikmi bulur beni :/ bnde buyu mu var ki sapiklar geliyor. dokunmiyarak sevilmek istiyorum belki zamani kismeti dgl diyorum

.. bu arada turkcem iyi dgl hata varsa yazilarimda affedin..

sabahki oglan suan baska nrylan yaziyor yuzsuz yuzsuz.. ben carsiya gittim falan filan sen npiosun fln.. sonra hakkini helal et fln. bloke ettim o nryida..

yaşın kaç bilmiyorrum ama bu tip erkelerle hiçbi ortamda görüşmemelisin sen doğru duur eğri zaten kendini belli eder hem anlamadığım bişey var mesela şimdiye 8-10 tane sevgilin olmuşsa ne olcak sen doğru insanı bulamadıktan sonra hem sadece konuşmak için bi erkekle o şekilde arabasının arka koltuğunda oturup konuşmak çok yanlış bi insanında dış görünüşü az cok belli eder karakterini giyim tarzı yürüyüşü konuşması bunlara dikkat et kimlerle arkadaslık ettiğin çok önemli

benim moralim cok bozuk nerden basliyacagimi bilmiyorum, agliyorum resmen. yagmurdan kacarkene doluya tutuldum. eski sevgilimlen kavgaliyim aramiz soguk.. sinirimden 4 hafta konustugum oyle kankali arkadasimli konustugum netten bir erkekle gorustum az once. arabadan indi konusarak yuruyoruz.. cok guzel oldugumu soyledi falan filan.. bir parkta oturduk sarildi birden. tmm sariliyoruz sadece ddm icimden.. affedersiniz kulagimi yalamaya calisti cok igrencti yapma ddm cekildim hemen mesafe aldim. sadece konusalim ddm yaklasti dudaktan opmeye calisti ben olmaz ddm tabiki.. uzaklastim.. kalktik donduk *( bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum icimden, kacmak istedim o an. icimden ne planlar donuyordu nsl gitsem diye) arabanin arkasinda oturduk mecbur kaldim kimse gormesin diye. hemen gidicem diye aklimda planlar kuruyorum. babam aradi falan ddm gidiyim ben ddm ONU kirmakta istemedim.. olmaz falan tuttu bu beni kafami cevire cevire durdum oyle 5 dkk boyunca opmeye kalktiginda zorladi resmen kalkamadim o an cok cekindim. optu sonra birakmadi ! cok igreniyorum. igrene igrene duruyorum o operkene cekilip duruyorm anlamiyorda! hic tipim degildi arkadasca gorustum ben sadece onunla. kacip kirmakta istemedim. cok igrencti .. o an aglamak istedim tuttum kendimi. elleri gogus tarafima dogru indi. yapma birak ddm. oturalim sadece israrda etme lutfen ddim. opup durdu bense cekilip durdum cok moralim bozuktu napcagimi sasirdim sonra ddm babam guvenmiyor bna ben hemen.o uyanmadan gidim eve ddm.. kal biraz fln israr edip durdu olmaz ddm.. tmm kalktim..

beni asla ama asla birakmiyacagni ddi bir istegide varmis kapanmami istiyormus beyfendi.. ben gecistirek tamam ddim gidiyorm ddm gozlerimde yaslar akti resmen.. beni neden boyleleri buluyor biktim artik.. korkuyorum artik erkek milletinden..demin eve girer girmez dislerimi dudaklarimi fircaladim.. ben bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum msj atti demin.. o an neden kacmadim diye dusunuyorum.. kilitlendim o an.. beklemiyordum . herkesi kendim gibi saniyorum.. cok igreniyorum agzida tuzlu tuzluydu optugunde..
ben anlayamadım ki bi insan nasıl zorla öpülür.sen kendin izin vermişin??ne demek çok iğreniyorm?? kafana silah mı dayadı ki?sana ne diye sarıldıki hem snra kulağını yalamş ve sn çekip gtmemişn???bnce sende bi sorun var cnm

benim moralim cok bozuk nerden basliyacagimi bilmiyorum, agliyorum resmen. yagmurdan kacarkene doluya tutuldum. eski sevgilimlen kavgaliyim aramiz soguk.. sinirimden 4 hafta konustugum oyle kankali arkadasimli konustugum netten bir erkekle gorustum az once. arabadan indi konusarak yuruyoruz.. cok guzel oldugumu soyledi falan filan.. bir parkta oturduk sarildi birden. tmm sariliyoruz sadece ddm icimden.. affedersiniz kulagimi yalamaya calisti cok igrencti yapma ddm cekildim hemen mesafe aldim. sadece konusalim ddm yaklasti dudaktan opmeye calisti ben olmaz ddm tabiki.. uzaklastim.. kalktik donduk *( bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum icimden, kacmak istedim o an. icimden ne planlar donuyordu nsl gitsem diye) arabanin arkasinda oturduk mecbur kaldim kimse gormesin diye. hemen gidicem diye aklimda planlar kuruyorum. babam aradi falan ddm gidiyim ben ddm ONU kirmakta istemedim.. olmaz falan tuttu bu beni kafami cevire cevire durdum oyle 5 dkk boyunca opmeye kalktiginda zorladi resmen kalkamadim o an cok cekindim. optu sonra birakmadi ! cok igreniyorum. igrene igrene duruyorum o operkene cekilip duruyorm anlamiyorda! hic tipim degildi arkadasca gorustum ben sadece onunla. kacip kirmakta istemedim. cok igrencti .. o an aglamak istedim tuttum kendimi. elleri gogus tarafima dogru indi. yapma birak ddm. oturalim sadece israrda etme lutfen ddim. opup durdu bense cekilip durdum cok moralim bozuktu napcagimi sasirdim sonra ddm babam guvenmiyor bna ben hemen.o uyanmadan gidim eve ddm.. kal biraz fln israr edip durdu olmaz ddm.. tmm kalktim..

beni asla ama asla birakmiyacagni ddi bir istegide varmis kapanmami istiyormus beyfendi.. ben gecistirek tamam ddim gidiyorm ddm gozlerimde yaslar akti resmen.. beni neden boyleleri buluyor biktim artik.. korkuyorum artik erkek milletinden..demin eve girer girmez dislerimi dudaklarimi fircaladim.. ben bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum msj atti demin.. o an neden kacmadim diye dusunuyorum.. kilitlendim o an.. beklemiyordum . herkesi kendim gibi saniyorum.. cok igreniyorum agzida tuzlu tuzluydu optugunde..

çok pardon kırılmasın diye kalkıp kaçmak istemedin mi ? afedersin ama ben bunun altından 2 şey anlarım ya çok safsın yada 2.yi söylemeyeceğim her neyse. adam iğrençliğin dibine vurmuş sen kırılmasın diye gitmeyeyim demişsin adam dibine kadar kırmış seni . bilmiyorum yani çok uzun bir yorum yapardım ama kırıcı olmaktan korkuyorum :ssz::ssz::ssz:

senin bi konun daha var sevgilim öpüşürken cinsel organını bana sürtüyo diye bence sen çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır. birileri kırmıcam diye namusundan olucaksın

çok pardon kırılmasın diye kalkıp kaçmak istemedin mi ? afedersin ama ben bunun altından 2 şey anlarım ya çok safsın yada 2.yi söylemeyeceğim her neyse. adam iğrençliğin dibine vurmuş sen kırılmasın diye gitmeyeyim demişsin adam dibine kadar kırmış seni . bilmiyorum yani çok uzun bir yorum yapardım ama kırıcı olmaktan korkuyorum :ssz::ssz::ssz:

canım sana öyle katılıyorm ki şuanda..güzelim bence sorunlu olan kişi sensin.yada fazla abaza bi kızsın önüne gelen erkekle konuşuyosn bide şmdi masum gibi yazmışn buraya.yahu adam kulağını yalamş ve sn arabasına binmişn bence ufak atlatmışn fazlasını yapabilrdi bu rahatlığına bakıp

eski sevgilim? aramız soğuk? bağlantı kuramadım canım..evet yaşadığın kötü bişi olmuş ama senin de hatan var kabul etmelisin biri varken hayatında bu kankaymış panpaymış unut bunları hoş olmuyor bide bu devirde hiçbiri gerçek değil nerdeyse artık..dikkat etmek lazım..şu saatten sonra da tavrını net olarak koyman gerektiğini düşünüyorum ki bunu o anda yapmalıydın bide kalkmış onunla geri dönüyorsun ya daha kötüsü olsaydı

:44:
canım sana öyle katılıyorm ki şuanda..güzelim bence sorunlu olan kişi sensin.yada fazla abaza bi kızsın önüne gelen erkekle konuşuyosn bide şmdi masum gibi yazmışn buraya.yahu adam kulağını yalamş ve sn arabasına binmişn bence ufak atlatmışn fazlasını yapabilrdi bu rahatlığına bakıp

işte kırıcı olmak istemiyorumdan kastım buydu bir arkadaş daha demiş erkek arkadaşım cinsel organını bana sürtüyor konusunu açmışsın diye bende dikkat ettim ona fakat söylemek istemedim . ama açılan iki konuda da cinsellik çağrışımları olunca hani insan erkekten değil de konu sahibinden şüphe ediyor . hepsi mi şey bu erkeklerin( yani suçlu:1:) :ssz::ssz:

:44:

işte kırıcı olmak istemiyorumdan kastım buydu bir arkadaş daha demiş erkek arkadaşım cinsel organını bana sürtüyor konusunu açmışsın diye bende dikkat ettim ona fakat söylemek istemedim . ama açılan iki konuda da cinsellik çağrışımları olunca hani insan erkekten değil de konu sahibinden şüphe ediyor . hepsi mi şey bu erkeklerin( yani suçlu:1:) :ssz::ssz:

Ağzına sağlık kalbini kırmamak adına ince konuşmaya çalışıyorum ama konu sahibide pek masum değil ve anlatım şekline bakılırsa sorun adamın kıro tipli ve tuzlu öpüşü sorun olmuş gibi. Kulağını felan yalayacak sen bide arka koltuğa geçmişsin ee adama resmen burda devam edelim demek değilmi bu ?

Ya aşırı safsın sen diyecem de diğer konularında malum bilemedim ne diyeceğimi artık.

Back
X