• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok igrenc hissediyorum kendimi..

Bacım sen kırmama adına her şeye izin vermişsin aferin ,,istemeseydin bi tokat basardın iterdin her şeyde yapardın senin hoşuna gitmiş sen vicdanını rahatlatmak için çocuğa suç atıosun gibime geldi senden cesaret almasa devam edemezdi bu kadar,,kulağını öpüyo yok dudağını yok öyle bi dünya yaniii isterse canın ciğer kardeşin olsun sen bu saatten sonra görüşceksen bence sen bi düşün yani ...

Ayrıca valla siz de ne cesaret ya hiç tv izlemiyomusnuz tanımadığınız arabalarda falan ya tecavüz edip öldürülen genç kızlar falan hiç mi duymadınız nerde yaşıosunuz ya ? Millet tanıdğı insana bile yeri gelince güven sorunu yaşıyo sen kalkmış görüşmediğin birinden bahsediyosun...Yaptıkları da cabası ,,çok afedersin kırmamak adına çocuk yapalım mı dese onada mı evet dicektin ya nasıl bir cehalet bu ya birazcık kendine çeki düzen ver bence yoksa bu gidişle senin tabirinle kırmamak adına çok kırılcağın şeyler olabilir ama iş işten geçer haberin olsun ...

Son düzenleme:
:44:

işte kırıcı olmak istemiyorumdan kastım buydu bir arkadaş daha demiş erkek arkadaşım cinsel organını bana sürtüyor konusunu açmışsın diye bende dikkat ettim ona fakat söylemek istemedim . ama açılan iki konuda da cinsellik çağrışımları olunca hani insan erkekten değil de konu sahibinden şüphe ediyor . hepsi mi şey bu erkeklerin( yani suçlu:1:) :ssz::ssz:

ben napabilirim ki suc tamamen benimse icimde istek olsa kizligimi bozardim ona buna.. ben bugunki oglanla oturdum bankta oruc la ilgili konusuyoruz.. dinimiz ilgili konusuyoruz.. duzgun sekilde seyler diyorum anlatiyorum. harekterim gayet duzgun ve mesafeliydi.. benim.kendimden asla suphem yok.. bu birden sarildi iyi niyetendir ddm icimden.. simsiki sarildi.. yuzunu yuzume dogru cevirdi yaklasmaya calisti. bana orda daank etti cekidim OLMAZ istemiyorum ddm. buda tmm ddi ozur diledi..

sonra salaklik bende Neden biniyorsun sen o arabaya!! hem arkaya oturcagini beklemiyordum. ben oturduktan sonra geldi oturdu..
saflik bende saf oluyorum bazen..

onceki sevgilim ve daha onceki sevgilimde oyle yapti.. nedeni ben kendimden ariyorum.bulamiyorum.. ben kalpten yurekten sevilmek istiyorum.derken boyleri cikiyor..

o kisinin gozlerin icine bile bakamiyorum utangac biriyim ben biliyorum bunu kendimden. kotu bir isteyim yok ki benim.

safligim yuzundenmi oluyor boyle yoksa..

Bu olanlari yaşamak icin,o kisiye ve kendine elinden gelen en iyi ortami hazırlamissin..hic bize masum rolü oynama. .bence ten uyusmazligi yaşamışsin sen, ve cinselliğin dibine vuramadigin icin cok sinir yapmis sende. .

netten biriyle tanısıorsanız hemen buluşmayın !!

tel nonu değiş ve asla buluşma tamamen sil at annene anlat tabi yakınsanız aranız iyiyse annenle bu gibi durumlarda.

ASLA ama ASLA bırak neti cafede bile tanıştığın olsa arkadasının bile tanıştırdığı biri olsa HEMEN buluşma !! biraz beklet ve çok kalabalık ortamda buluş. Tenha olmasın ! Dikkatli olun!

Bence o kırılmasın bu kırılmasın şeklindeki düşüncenden vazgeç. Bilhassa erkekler için.
Sonradan üzülüp kötü hissedeceğine bırak kırılması gerekenler kırılsın.

terbiyesiz herif,bi tane okkalı bir tokat atsaydın keşke öpmeye yeltendiğinde
kulak yalamalar falan neyin nesi pislik adam,ALLAHIM böyle insanlardan koru YARABBİM cümlemizi Amin
:18:

bırının sızı tacız edememesı ıcın tek bır altın kural var.yasınız kac bılmıyorum bu kuralı sızede soyleyeyım.opusmek sevısmek ıstemedıgınız bırıyle asla ve asla yalnız kalmayın arabasına bınmeyın.cafede bulusun halka acık yerde.evınıze kendınız gıdın arabasına bınmeyın.haaa tanıdınız guvenıyosunuz o başka yada sızde bır takım seyler ıstıyorsanız oda başka.bu ruralı uygularsanız o tıp hareketlere maruz kalmazsınız.yasadıklarınız olmasa daha ıyıydı tabı ama yapacak bırsey yok unutmaya calısın.altın kuralıda hıc unutmayın.ıyı sanslar

ben de kırıcı olmak istemem ama birçok kişinin de dediği gibi ya çok safsın ya saf ayağına yatıyorsun hangisi bilemedim:50:

kulağını yalamaya kalktığı an kaçıp gitmen lazımdı. öyle ters harekette bulunan erkeği kırmamak da ne oluyor ya anlamış değilim.

bir de arabasına geçip arka koltuğa oturmak da nedir??:53: tabi ki farklı bir izlenim yaratmışsın.:20:

biraz sorunu kendinde aramalısın bence de. eğer ki gerçekten iyi niyetli bir yaklaşım içindeysen bu kadar iyi niyetli olma.:45:

Yani kırmamak adına tanımadığın birini dudağından mı öptün:53: Yani arkadaşım deme, öpüşmek için bile az çok tanımak gerek ya:31:
Kendin demişsin zaten, neden niyetini anladıktan sonra uzaklaşmadın yanından.Ayrıca böyleleri beni buluyor demişsin, o zaman sen de güvenme herkese, kendin gibi bilme herkesi, hele de erkeği:31: Ya isterse kardeşim desin sana genelinin aklından başka başka şeyler geçer bi yeşil ışık yaktığında, hatta bazen yakmasan da geçer.
Nasıl sıyrılcaksın bu işten gerçekten çok merak ediyorum?

Bu olanlari yaşamak icin,o kisiye ve kendine elinden gelen en iyi ortami hazırlamissin..hic bize masum rolü oynama. .bence ten uyusmazligi yaşamışsin sen, ve cinselliğin dibine vuramadigin icin cok sinir yapmis sende. .

ben size neden masum rolunu oynayimki.. kim oldugumi bilmezken ve ben siz kim oldugunuzu bilmezken yasadigim durumu paylastim.. yakin ve derdimi anlaticak kimsemde yok..cinsel dibine neden vurayim ki.. istesem onla bunla girerdm iliskiye.. oyle bir karakterimde yok.. sevecek bir kisi olsun delicesine seveyim istiyorum. efendiligimi terbiyeligimi asla bozmayan bir insanim boyleleri cikiyor karsima herzmn..

Yani kırmamak adına tanımadığın birini dudağından mı öptün:53: Yani arkadaşım deme, öpüşmek için bile az çok tanımak gerek ya:31:
Kendin demişsin zaten, neden niyetini anladıktan sonra uzaklaşmadın yanından.Ayrıca böyleleri beni buluyor demişsin, o zaman sen de güvenme herkese, kendin gibi bilme herkesi, hele de erkeği:31: Ya isterse kardeşim desin sana genelinin aklından başka başka şeyler geçer bi yeşil ışık yaktığında, hatta bazen yakmasan da geçer.
Nasıl sıyrılcaksın bu işten gerçekten çok merak ediyorum?

uzaklasmaya calisiyordum. tavrimi anlamis sandim.. arabada konuscagmizi saniyordum tavrimi anliyarak guvendim. hani bir istek karsilikli taraftan olur ya.. resmen zorladi.. 5 dkk yuzumu cevirip durdum kalkicam gidicem ddm. simsiki sarildi cekilemedim yapisti.. cekilip durdum. iki yasli kari koca geldi arabanin icine bizi seyrediyor o sinirlendi ben ordan kuruldm babam gelebilir fln ddm allahtan gittim. yere tukurup tukurup eve dondum gozlerimde yas..

demin bir nrdan msj geldi.. bloke edip duruyorum aldim basima bir bela..

yazdigi msj ;

Halen bisey demiyecekmisin biliyorum biraz hizli oldu nefsime uydum bunu telafi etmem icin senden affetmeni istiyorum beni affet bidaha asla olmayacak ozur mu kabul edermisin dunya guzeli

cvp yazsammi beni rahat biraksin diye?

ne cevap yazacaksın ?
ellini verirsen kolunu kaptırırsın kanma sakın
en iyi tepki tepkisizliktir
arasa da mesaj atsa da gormezlikten gel

bir msj dha ;

Halen bisey demeyecekmisin ** bari affet beni helalleselim lutfen yoksa kendimi cok suc duyurusunda hissediyorum :(

seninle cok ciddiyim, seninle.bir gelecek kurmak istiyorum..

bir msj dha ;
Halen bisey demeyecekmisin ** bari affet beni helalleselim lutfen yoksa kendimi cok suc duyurusunda hissediyorum :(

suc duyurusunda ne ya... savciliga vericen diye korktu heralde :1:
hakkimi helal etmemi istiyorsan bir daha benimle hic bir sekilde iletisime gecme de.

bir msj dha ;

seninle cok ciddiyim, seninle.bir gelecek kurmak istiyorum..

Bu çocuğu istemiyosan hayatından arkadaş olarak dahi çıkarmalısın:10:
Ama o yaptıklarını isteyerek falan yaptığını düşünüyor heralde. Yapışkan birine benziyor.

Back
X