• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok igrenc hissediyorum kendimi..

bir msj dha ;

Halen bisey demeyecekmisin ** bari affet beni helalleselim lutfen yoksa kendimi cok suc duyurusunda hissediyorum :(

seninle cok ciddiyim, seninle.bir gelecek kurmak istiyorum..

Hiç bir şekilde cevap verme "Çok kıymetlisin" yalanına girmiş.

bu tür bi olay benim de basıma gelmişti canını sıkmana hiç luzüm yok online bir chat sitesindemi görüşüyosunuz ? sanal sohbet ederken karsında kimin olduğunu hiçbir zaman hayal dahi edemezsin .. belli ki sen de saf duygularla sadece sohbet maksatlı bulustun onla telefon numarası değiştirilebilir bir şey ayrıca ona mesaj atmaman ve şimdilik renk belli etmemen de en uygun olanı aranızda yas farkı var mı? bizi bu konuda bilgilendir de sana yardımcı olabilelim ailenle yasıyorsan onu korkutabilrsin ama şimdilik sakin olman en uygunu ..yas farkı varsa aranızda böyleleri ki genelde sapkın ve aklı başka yerlerde olanlar küçük yaşta biriyle basladıkları bir ilişkiden kimsenin haberdar olmamasını ister eğer bir daha görüşmek üzere tehdit falan ederse seni bunu öne sürebilirsin.. şimdilik onu onu kendinden uzak tut yeter mesaj atmak zorunda değilsin..

sen tum bunları yasadın sonrada kırmamak ıcın sustun gıdıp polıse sıkayet etmen gerekırken.bence sen ıstemem yan cebıme koy dıyorsun.bırı banabunları yapacak ve ben kırmamak ıcın susacam del kalbını kırmak kafasını kırar nefesını keserım ole adamın.
bıde kalkmıs arabasına bınmıssın gotur benı gıttıgın yere der gıbı ok yanlıs cokkk.:45::45::45:

bu tür bi olay benim de basıma gelmişti canını sıkmana hiç luzüm yok online bir chat sitesindemi görüşüyosunuz ? sanal sohbet ederken karsında kimin olduğunu hiçbir zaman hayal dahi edemezsin .. belli ki sen de saf duygularla sadece sohbet maksatlı bulustun onla telefon numarası değiştirilebilir bir şey ayrıca ona mesaj atmaman ve şimdilik renk belli etmemen de en uygun olanı aranızda yas farkı var mı? bizi bu konuda bilgilendir de sana yardımcı olabilelim ailenle yasıyorsan onu korkutabilrsin ama şimdilik sakin olman en uygunu ..yas farkı varsa aranızda böyleleri ki genelde sapkın ve aklı başka yerlerde olanlar küçük yaşta biriyle basladıkları bir ilişkiden kimsenin haberdar olmamasını ister eğer bir daha görüşmek üzere tehdit falan ederse seni bunu öne sürebilirsin.. şimdilik onu onu kendinden uzak tut yeter mesaj atmak zorunda değilsin..

hakkimda fazla bir bilgisi yok... soy ismimi soylemistim unutmustur insallah. ama facebookumda fln ekli dgl..yas farkimiz 4 yas var aramizda.. tehtit edemez sanirim.. oturdugum evi bilmiyor. ki gittigimiz park evime yakindi demistim onada..beni arastirmayida cesaret alamaz sanirim..tehtit falan.alirsam babama anlatmayi dusunuyorum..

arkadaslar yazdiginizi teker teker okuyorum telden giriyorum tek tek cevaplamayi cok isterdim takiliyor nettim. msj yolayip duruyor arayip durduyor noldu yazmis en son.. ben cevap veremem ki.. olmaz.. etrafta goren olur diye zaten 5 dkk oturup arabada konusup bsyler uydurup giderim diye dusunmustum. ben onunla zaten hic gorusmuslugum olmadigi icin cevreli bir yerde gorustum.. bagirsam duyan olurdu.. neden kacmadim kacsam pesimden gelirdi goren olurdu..

kiro bir tipi var hemen gordugumde gitmek istedim. dislerinide hic fircalamayan bir tipi vardi.. diliyle beraber soktu agzimin icine okadar igrendim ki.. kussam kussabilirdim..

efendi biriyim cok kisi soyler bunu bna hanim hanimciksin diye.. yumsak biriyim cok kaybediyorm bu karakterimi bir degistiremedim cok nefret ediyorum su karakterimde kirmiyim dedim onu biraz konusup gidiyim ddm..
hakketmiyorum ki ben boyle ..

efendi gibi efendi erkek yok sanki.. ona buna sans ver boyle yaparak saygisiz insanlarsa dek geliyor insana. kimseye sans veresim yok. ailemle ilgilencm onlari mutlu edicem tek amacim bu oldu bugunden sonra..umudum yok bna iyisi gelmiyor..

kro bi tipi var demişsin nette tanışmışsın bide daha önce görmedinmi kro olduğunu .. resim filan görmüşsündür mutlaka

yasin kac ? merak ettim

önce birisiyle görüseceksen kalabalik bir cafede goruseceksin
senin belkide saf gordukleri icin belki yanlis anliyorlardir bilmiyorum
hosuna gitmeyen bir hareket olunca TEPKI VERECEKSIN

adam sana bir seyler yapiyor sen KIRMAKTAN KORKUYORUM DIYORSUN
inan bu sende buyuk bir sorun yaratir
ISTEMIYORUM HAYIR gibi kelimeler kurmayi ogrenmen lazim

diyorum ya kendine saygin varsa yeri gelince tepki vereceksin ki karsindaki
aptal yerine koymasin

ayrica! ciddiye almani istiyorum burdaki yazilanlari
biriyle ciddi ve cinsellige dayanamayan iliskiler istiyorsan
bir arabanin arkasina sakin oturma ve oyle bir teklif gelirse KIZIYORSUN VE BINMIYORSUN O ARABAYA
inan bana sen o arkaya oturdugun icin adam ileri gitti
ve o okuz senin nazlandigini dusundu

adam sen istemeden dilini agzina kadar koydu dusun bu TACIZDIR
sen istemeden sana sarilmasi bile tacizdir !

bu arada dunya yakisiklisi olsa allani seven nasil tepki gosterirdin cok merak edioyrum

hakkimda fazla bir bilgisi yok... soy ismimi soylemistim unutmustur insallah. ama facebookumda fln ekli dgl..yas farkimiz 4 yas var aramizda.. tehtit edemez sanirim.. oturdugum evi bilmiyor. ki gittigimiz park evime yakindi demistim onada..beni arastirmayida cesaret alamaz sanirim..tehtit falan.alirsam babama anlatmayi dusunuyorum..

bunu kendin halledebilirsin biliyorum mutlaka sarsılmıssındır sanalda sohbet ederken insan rahat hissediyo kendini ..şimdilik bu konuyu babana açmasan iyi edersin.. ailenin tutumu ne olur kestiremiyorum ama en azından sana olan güvenlerini sarsmaman yerinde olur online bir chat sitesindeyse bütün muhabbetiniz hesabını kapatmayı deneyebilirsin.. nasıl bi sosyal hayatın var bilmiyorum ama ortam değişikliği de iyi gelicektir .. yollara düşüp seni arıycak ya da bulabilecek kadar zeki birimi bilmiyorum ama tek bildiğim onun seni çoktan yanlış anlamış olduğu evlenelim kapan falan ...:S bunlar niyetini resmen belli etmiyor mu zaten ? ona ilgin mi var bilmiyorum ama anlaşıldığı kadarıyla seni korkutuyo ..ona cevap vermek zorunda değilsin hatta hesabını kapatman ilgini alakanı kesmen yerinde olur... ayıp olur falan diye mi düşünüyosun hala? sana korku salan biriyle bulusmus olman bile büyük bir talihsizlik zaten o daha fazla umutlanmadan kes bitir alakanı.. elini sallasan ellisi canım güven duymadığın biriyle bu kadar alaka yeter en yerinde olanı hesabını kapatıp bikaç gün kafanı dinlemen olucaktır...

yasin kac ? merak ettim

önce birisiyle görüseceksen kalabalik bir cafede goruseceksin
senin belkide saf gordukleri icin belki yanlis anliyorlardir bilmiyorum
hosuna gitmeyen bir hareket olunca TEPKI VERECEKSIN

adam sana bir seyler yapiyor sen KIRMAKTAN KORKUYORUM DIYORSUN
inan bu sende buyuk bir sorun yaratir
ISTEMIYORUM HAYIR gibi kelimeler kurmayi ogrenmen lazim

diyorum ya kendine saygin varsa yeri gelince tepki vereceksin ki karsindaki
aptal yerine koymasin

ayrica! ciddiye almani istiyorum burdaki yazilanlari
biriyle ciddi ve cinsellige dayanamayan iliskiler istiyorsan
bir arabanin arkasina sakin oturma ve oyle bir teklif gelirse KIZIYORSUN VE BINMIYORSUN O ARABAYA
inan bana sen o arkaya oturdugun icin adam ileri gitti
ve o okuz senin nazlandigini dusundu

adam sen istemeden dilini agzina kadar koydu dusun bu TACIZDIR
sen istemeden sana sarilmasi bile tacizdir !

bu arada dunya yakisiklisi olsa allani seven nasil tepki gosterirdin cok merak edioyrum

benim yasim 22.. evet zaten teker teker okudum yazilari burdan.. hepiniz cok haklisiniz.. dediklerinze hak veriyorum zaten. hata bendede var kabul ediyorum zaten..
biraz once bir arkadasima anlattim icim doldu kiz shoka girdi.. okadar temiz kalplisin okadar iyi niyetlisin seni kolay kiz saniyorlar guvenme kimseye falan ddi.. guvenmekle hataliyim..

bunu kendin halledebilirsin biliyorum mutlaka sarsılmıssındır sanalda sohbet ederken insan rahat hissediyo kendini ..şimdilik bu konuyu babana açmasan iyi edersin.. ailenin tutumu ne olur kestiremiyorum ama en azından sana olan güvenlerini sarsmaman yerinde olur online bir chat sitesindeyse bütün muhabbetiniz hesabını kapatmayı deneyebilirsin.. nasıl bi sosyal hayatın var bilmiyorum ama ortam değişikliği de iyi gelicektir .. yollara düşüp seni arıycak ya da bulabilecek kadar zeki birimi bilmiyorum ama tek bildiğim onun seni çoktan yanlış anlamış olduğu evlenelim kapan falan ...:S bunlar niyetini resmen belli etmiyor mu zaten ? ona ilgin mi var bilmiyorum ama anlaşıldığı kadarıyla seni korkutuyo ..ona cevap vermek zorunda değilsin hatta hesabını kapatman ilgini alakanı kesmen yerinde olur... ayıp olur falan diye mi düşünüyosun hala? sana korku salan biriyle bulusmus olman bile büyük bir talihsizlik zaten o daha fazla umutlanmadan kes bitir alakanı.. elini sallasan ellisi canım güven duymadığın biriyle bu kadar alaka yeter en yerinde olanı hesabını kapatıp bikaç gün kafanı dinlemen olucaktır...

chat falan yapmadimda.. badoo diye bir yerde tanistik konustum sadece.. bulusalm ddi olur ddm 4 hafta icinde..konusmalari gayet duzgun geldi..kapatim zaten sanal ortamimi facede arada bir giriyordum orda sadece aile ve arkadas ekli.. bi sure dedigniz gibi girmicem sanal seylere.. gercekten kafam bir cok dolu..
aslada oyle tanismam biriylen ders oldu.. dha beterde olabilirdi..

Adam parkta kulağınıza bişeyler yapmış, işte öpmüş mü ne, artık neyse olanlar..
Sonrasında, arabanın arka koltuğuna geçmişsiniz..
Bu erkek dilinde: Parkta çekindi, burada olacak.. (Olacaktan ne anlarsanız o )
Bir - iki itmişsiniz, muhtemelen o da naz yapıyorsunuz sandı..

Zorla öpme dye bişey yok . Tokati vurup cekip gidebilirdin . Hem iyi tanimadigin bi adamın arabasına da binilmez . Bu kizlari anlamiyorum bazen .

Tokadı çarpamamış olmanız ilginç.

Allah korusun tecavüz etmeye kalksa da kırmayayım diyecektiniz herhalde.

ilk defa buluştuğun adama nasil boyle musadede bulundun sastim kaldim valla seni baya opmus ki agzindaki tuzu fark etmissin ayrica biri beni öpmeye calisaz osmanli tokadi diye bisey var bence sende istedin ama aklin eski sevgilinde diye igrendin

Arkadaşım madem istemiyordun öpmesini, ya tokadı bassaydın ya da çığlığı...

Ayrıca "ağzı da tuzlu tuzluydu" ne demek ya :120: Tuzsuz olsa ne olacaktı?:31:

iyy igrenc.
o kisi bu bulusmaya neden gitmis belli. dur diyorsun durmuyor. o an onu kirmak istemedim diyorsun ama resmen senden faydalanmak istemis. optugunde dur dedikten sonra hala opmeye calisip, goguslerini ellediginde ona okkali bi tokat atabilirdin. Ahlaksiz herif.
Kullandirmayin boyle kendinizi. ciddi bir iliski isteyen veya arkadasca gorusen, ilk gunden bi kadina, kadinin rizasi olmadan boyle saldirmaz

Kesinlikle haksız olan taraf sizsiniz... kırmak istemedim ne demek yahu ... siz igrene igrene böyle bisiye nasıl izin verirsiniz bu ne cürret neymis efendim kırmak ıstememıs... yok öyle bi dunya canım .. basıp gidicektin orda arabanın icinde istedigi herseyi yapardı o .. yıne kırmak ıstemedım dermiydiniz acaba.... :20: biraz agır oldu ama k.bakmayın artık...

parktaki bankta ben tavirimi koymustum diye dusundum olmaz istemiyorum diye bellirtim ona..oda anladi sandim. koltuga oturmakla ben bir neden icin oturmadim aklimda kotu seyler gecmedi hersey cok hizli gecti inanin.. hemen konusup 5 ddk fln gitmekle niyetliydim. ki o beni anlamamis yaklasip durdu. ben orda kendimle savisiyorum bankta tavirmi anladi sandim. hani istemedigimi soyledim bunu neden anlamadi. gidicem gidicem diyip tuturdum adam anlamiyor dinlemiyor uzerime cikti bsyler yapti ben orda kalkip duruyorm sesim falanda kesildi shoktan. gercekten kotu seylerde olabilirdi allah korudu.. bidaha kimseye iyi gozlen bakmicam artik. sildim bloke ettim. insallah karsimada cikmaz..

İlk yorumumu yapmak bu konuya nasip oldu ama kayıtsız kalamadım gerçekten.

Gidicem gidicem dedim, neden anlamıyor diyorsunuz da; mesele gidicem diyip gitmekte. Gidicem dediğiniz halde gitmeyip, birde üstüne arabaya geçerseniz adam da bu kız naza çekiyor diye düşünür ki bu düşünceyi yanlış çıkarıcak bir harekette bulunmamışsınız maalesef. İlk hatayı zaten netten tanıştığınız biriyle görüşmekle yapmışsınız, o da yetmemiş diğer hataları da beraberinde çağırmışsınız.

Bundan sonra bu konularda daha da temkinli davranırsınız, bu iyi bir ders olmuştur size artık.

yaa inanin o tokati suan olsam atardim.. o an hic dusunemedm sadece nsl gidebilirim diye dusunup durdum.. icimde o tokat cok kaldi.. bana bugun ne msjlar yoluyor..
kendine samsung galaxy s4 almisti. bende istiyordum ondan. onu sana verim falan msj geldi.. yuzsuz sey.. cvp vermem icin neler diyor..

herşeyi anladım da bu ağzı tuzlu meselesi nedir ya.. çekirdek mi yemiş öpmeden önce :1: niye yazdınız ki bu cümleyi.. ciddiyetinize inanamadım doğrusu :44:

Back
X