çok ihtiyacım var hata mı ederim ?

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
biraz para sıkıntım var ve almak istediğim ihtiyaçlarım da var kredi kartı çıkartmak istiyorum maximum 2 bin tl . annemin kredi kartı da dolu onu kullanamıyorum acil lazım. Bana verirler mi kredi kartı ? sizce hata mı ederim daha önce kullanmadım ?

Son düzenleme:
soruların , soruyu soruş şeklin ve verdiğin özellikle bu cevaptan anlaşıldığı üzere çocuğum sana kart falan vermezler internetten alışveriş yapmak için kendine ailenden gizli kart çıkarma çabasındasın çok net.hayır kart verilmez sana ailen belki ek kart çıkartabiliyordur o kadar evladım

yok mesela internette birşey beğendim onu aldım diyelim asgariyi yatırmadan aldığım ürünün parasını yatırsam olur mu
Asgari zaten her ay ödenecek minimum tutardır. Yani sizin aldığınız ürün fiyatından da daha aza gelir asgari tutar. Velhasıl hala babanızdan nafaka aldığınıza göre demek ki 18 yaşından küçüksünüz. Bir işe girip kendi paranızı kazanmadan kredi kartı külfeti altına girmeyin derim.

benimki 400'le başlamıştı, aylar sonra 500 sonra yine belli bi zaman sonra 800 olmuştu.öyle pat diye al sana limit diye de verilmiyor ödeme planını düzenine göre veriliyor , birazcık daha aydınlatalım çocuğu

Ben de 18 olur olmaz koşmuştum İş bankasına ailemden habersiz yakın arkadaşımla ve 550 vermişlerdi aradan baya zaman geçince limit yükselttirdim... Fakat yeni düzenlemelerle falan Tüm bankalardan alabileceğin max. Kredi kartı limiti 1300 lirada sabitlendiği için çoğu banka özellikle iş bankası gibi uyanık bankalar kendilerine gelen kart taleplerini direkt 1300 liradan veriyorlar ki limitleri dolsun diğer bankalarla münasebetleri kessinler.. Üni zamanlarında bi kaç arkaşıma çıkarttırdık aynen böyle 1300 verdiler hatta sitem etmiştim bana 550 verdiniz diye

verirken ne güzel veriyolar bi de onu acı acı geri ödemesi var en son annemi aradı garanti, emekli kadın evde zaten, limitinizi 10 bin liraya çıkartalım mı demişler bi de hızlı hızlı soruyolar hemen cevaplarsın yanlışlıkla, annem de hayırdır çok istiyosan ver üstünü sen mi tamamlıycan cebinden? diye kızıp kapatmış

İnternetten alışveriş yapabilmek içinse banka kartı çıkarıp içine para atıp öyle kullanabilirsiniz.
Asgari masgari pek bilmiyorsunuz kart kullanımını belliki. Zaten 18 dolmadan kart vermezler size.

ya şimdi bende para var diyelim internette birşey beğendim onu aldım kartla direk parasını yatırsam oluyor mu ?

Bu sekilde kullanirsaniz sorun olmaz. Ama ipin ucu kacar benden söylemesi.

Siz iyisi mi 100 liralik bir sey mi alacaksiniz netten? Annenizin kartina yatirin 100 lirayi. Ordan acilan limitle alin alacaginizi.

Şişede durdugu gibi durmaz diye bi tabir var ya alkol icin, kredi kartında da cok benzer bir sey var cebinizde kart olunca kendinizi tutmaniz zorlasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…