ne alaka yaşlayaşınız kaç?
yok mesela internette birşey beğendim onu aldım diyelim asgariyi yatırmadan aldığım ürünün parasını yatırsam olur muasgarisini öderim mantığındaysanız evet hata olur.
ya şimdi bende para var diyelim internette birşey beğendim onu aldım kartla direk parasını yatırsam oluyor mu ?taksitlerini ödeyebilecek misiniz ?
soruların , soruyu soruş şeklin ve verdiğin özellikle bu cevaptan anlaşıldığı üzere çocuğum sana kart falan vermezlerne alaka yaşla
yok mesela internette birşey beğendim onu aldım diyelim asgariyi yatırmadan aldığım ürünün parasını yatırsam olur mu
asgariyi yatırmayınca kart kullanıma kapanıyo bende (*garanti), bir kere unutmuşum son tarihi öyle fark ettim alışverişte kalakaldım kasadaolur.
ipin ucunu kaçırmadığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız.
Asgari zaten her ay ödenecek minimum tutardır. Yani sizin aldığınız ürün fiyatından da daha aza gelir asgari tutar. Velhasıl hala babanızdan nafaka aldığınıza göre demek ki 18 yaşından küçüksünüz. Bir işe girip kendi paranızı kazanmadan kredi kartı külfeti altına girmeyin derim.yok mesela internette birşey beğendim onu aldım diyelim asgariyi yatırmadan aldığım ürünün parasını yatırsam olur mu
benimki 400'le başlamıştı, aylar sonra 500 sonra yine belli bi zaman sonra 800 olmuştu.öyle pat diye al sana limit diye de verilmiyor ödeme planını düzenine göre veriliyor , birazcık daha aydınlatalım çocuğuÖğrenci olduğun için alabileceğin max. Kredi kartı limiti 1300 TL
18 yaş altıysan onu da alamazsın zaten..
İnternetten bişey beğenip borçla alma kuzum ayağımızı yorganımıza göre uzatalım...
Ben de 18 olur olmaz koşmuştum İş bankasına ailemden habersiz yakın arkadaşımla ve 550 vermişlerdi aradan baya zaman geçince limit yükselttirdim... Fakat yeni düzenlemelerle falan Tüm bankalardan alabileceğin max. Kredi kartı limiti 1300 lirada sabitlendiği için çoğu banka özellikle iş bankası gibi uyanık bankalar kendilerine gelen kart taleplerini direkt 1300 liradan veriyorlar ki limitleri dolsun diğer bankalarla münasebetleri kessinler.. Üni zamanlarında bi kaç arkaşıma çıkarttırdık aynen böyle 1300 verdiler hatta sitem etmiştim bana 550 verdiniz diyebenimki 400'le başlamıştı, aylar sonra 500 sonra yine belli bi zaman sonra 800 olmuştu.öyle pat diye al sana limit diye de verilmiyor ödeme planını düzenine göre veriliyor , birazcık daha aydınlatalım çocuğu
verirken ne güzel veriyolar bi de onu acı acı geri ödemesi varBen de 18 olur olmaz koşmuştum İş bankasına ailemden habersiz yakın arkadaşımla ve 550 vermişlerdi aradan baya zaman geçince limit yükselttirdim... Fakat yeni düzenlemelerle falan Tüm bankalardan alabileceğin max. Kredi kartı limiti 1300 lirada sabitlendiği için çoğu banka özellikle iş bankası gibi uyanık bankalar kendilerine gelen kart taleplerini direkt 1300 liradan veriyorlar ki limitleri dolsun diğer bankalarla münasebetleri kessinler.. Üni zamanlarında bi kaç arkaşıma çıkarttırdık aynen böyle 1300 verdiler hatta sitem etmiştim bana 550 verdiniz diye
yok mesela internette birşey beğendim onu aldım diyelim asgariyi yatırmadan aldığım ürünün parasını yatırsam olur mu
ya şimdi bende para var diyelim internette birşey beğendim onu aldım kartla direk parasını yatırsam oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?