Çok ikilemde kalıyorum

O zaman da karşı taraf seni hiç anlamiyor ki o hemen konuyu kapatıyor çünkü işine geliyo ama ben unutamıyorum.

Denedim defalarca o kadar diretiyo ki haksizken mutlaka haklı çıkacak. Anladım ki olmuyo günlerce susuyorum bu sefer yalvar yakar geliyor konuşalım görüşelim
Değişik biri demek ki tersi ters iyi olunca da çok iyi Ortası yok

Değişik biri demek ki tersi ters iyi olunca da çok iyi Ortası yok
Aynen aynen tam olarak bu. Aramız iyiyken inanılmaz biri ne desem beş dakika içinde gerçekleşiyor nerdeyse ama aramız ufacık bı bozulsun yüzüm bir düşsun hemen karşıma geçip başlıyo söylenmeye. Hata kabul etme yok eleştiri asla kabul edemez.

Allah'ım evlerden uzak olsun bu tip insan. Ne kadar seversen sev, ne kadar mutlu da ederse etsin hayatı zehir eden tiplerden.

Umarım birgun dönüp ardına bakınca "ne çektim bee" demezsin. Ama bu tip de değişmez o kesin.

O kötü birşey o zaman sonuç olarak çok iyi anlaştığın seni çok iyi anlayan biri değil

Allah'ım evlerden uzak olsun bu tip insan. Ne kadar seversen sev, ne kadar mutlu da ederse etsin hayatı zehir eden tiplerden.

Umarım birgun dönüp ardına bakınca "ne çektim bee" demezsin. Ama bu tip de değişmez o kesin.
Son cümlelerin en çok gerçekleşmesinden korktuğum olaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…