Çok ikilemdeyim

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
Dün amcamın eşi yani yengemin erkek kardeşinin düğününe gittik. Amcamlarlada bayağı yakınız amcamın oğlu benle yaşıt 19 yaşında. Dayısıda dayım sayılır. Düğünde damadın arkadaşı vardı çok beğendim. Ki bakıştıkta. Bayağı heyecanlı anlardı:) horon teperken bile bakıştık hahah :) ben hep içimde kalacagıma elimde patlasından yanayım, belki de yaşımdan ötürü ama. Çocuğun fb adresini buldum ama sizce eklemeli miyim? Yaşıda büyük 26 yaşında. Aslında eklememeliyim ama düşünmeden edemiyorum konuşsak falan hep böyle antin kuntin işler beni buluyor yaaa ya da ben buluyorum eklersem ve eğer ben bakışmaları yanlış anlarsam çok ayıp olur damada.. Adımı bilmiyor eminim ama soyadımı kesinlikle biliyordur. Bulabilir mi bilmiyorum ama ben çok konuşmak, sohbet etmek istiyorum o kadar etkilendim ki. Kuzenimde erkek söylersem bana kesinlikle kızacaktır. Bir fikir verin??!

İstiyorsan ekle ama uzun vadede işler ilerlerse sevgili olayları falan, senin yaşın küçük o ise evlenmek ister kritik bir durum.

En az 4 sene evlenmeyi düşünmüyorsan ekleme bence :)

Horon oynarken bakışmak iyimişBence ciddi anlamda hoşlandıysanız ekleyin. Ama duygularınızdan emin olun bu yaşta fikirler cok cabuk değişebiliyor.

İstiyorsan ekle ama uzun vadede işler ilerlerse sevgili olayları falan, senin yaşın küçük o ise evlenmek ister kritik bir durum.
Evet tüm arkadaşları evlenmiş bir tek o kalmış sanırım evliliğide düşünüyor.

En az 4 sene evlenmeyi düşünmüyorsan ekleme bence :)
Düşünmüyorum henüz okulum var ama çokk fazla konuşmak istiyorum

Horon oynarken bakışmak iyimişBence ciddi anlamda hoşlandıysanız ekleyin. Ama duygularınızdan emin olun bu yaşta fikirler cok cabuk değişebiliyor.
haha Giresunlu olunca böyle oluyor :) bikaç gün sonra hala böyle hissediyorsam ekleyecem galiba ya.
hayatinda biri olmadigina eminmisin? Istagramdan bul profili acikcasa bir kac resmini begen sen oldugunu anlayinca o da hoslanmissa eger anlar zaten :)

Eminim yok kimse küçük kuzenimi zarfladım biraz ama instagram hesabı yok :/

ben her zaman ilk adımın erkek tarafından atılması taraftarıyım
çünkü ilk adımı atan kız olunca sanki erkekler için pek fazla kıymetleri olmuyormuş gibi geliyor
eklemektense yukarda bir arkadaşın dediği gibi bazı fotolarını beğen
bakalım sana geri dönüş yapacak mı?

ya canım şimdi bolca gir gir bak her gün 2-3 kere o zaman hoşlandığın çocuğun tanıyor olabilieceğiniz kişilerinde en üstte çıkarsınız :)) O isterse ekler

ya canım şimdi bolca gir gir bak her gün 2-3 kere o zaman hoşlandığın çocuğun tanıyor olabilieceğiniz kişilerinde en üstte çıkarsınız :)) O isterse ekler
Bi 10 sene geçer sanırım
Sabır taşıysa denesin

Aslında doğru söylüyorsunuz ama ben arkadaşının akrabası sayıldığım için belki de çekinip ilk adımı atamıyordur? :)) hahaha kendimi avutuyorum ama beğenirsemde direkt adım çıkacak oralarda :/

Dayıyı ekleyip acaba duvarındaki şeyleri mi beğensem? Çünkü çocukta onu etiketlemiş duvarında gözüküyor fotograf. Belki oradan o ekler :)

Bi 10 sene geçer sanırım
Sabır taşıysa denesin

Ya kız istek atınca filan bu erkeklere bir şey oluyor . Gerçi çocuk 26 yaşındaymış ama bilemedim ki . O kadar bakan adam neden bu kızı bulmasın ...

Bence facee boktan eklemek fazla kaçar instagramdan takip et

Dayıyı ekleyip acaba duvarındaki şeyleri mi beğensem? Çünkü çocukta onu etiketlemiş duvarında gözüküyor fotograf. Belki oradan o ekler :)

Dayıyı ekle o fotoğrafı beğen ama bence instagramdan takip et o daha kolay olur

Ama instagramı yook bayağı baktım bulamadım. Yani şımaradabilir. Ben konuşmak istiyorum eklesem illa ki mesaj atacak değil ama ben bir adım daha atamam konuşmak için

Evet insta daha mantıklı :)
Doğru diyosun havalanıyorlar ama kizumuzunda kanı kayniyy
İnstası yoksa evlenen çiftin duvarına veya fotoğraflarına mutluluklar canlar :) falan yazsın sığır değilse görür ekler yani

Ama instagramı yook bayağı baktım bulamadım. Yani şımaradabilir. Ben konuşmak istiyorum eklesem illa ki mesaj atacak değil ama ben bir adım daha atamam konuşmak için
Horon teperken bile tatlı olur mu bi insan uiyy gadasını aldığım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…