Çok ikilemdeyim

Duvarına yazmakta olmaz çok absürd olur ya çocuğu ekleyeceğim ya da dayıyı ekleyip fotoları beğenecegim :))

Ama instagramı yook bayağı baktım bulamadım. Yani şımaradabilir. Ben konuşmak istiyorum eklesem illa ki mesaj atacak değil ama ben bir adım daha atamam konuşmak için

bak cevabı migim vermiş

Birde şu var iyice stalklamadığın birini ekleme ya . Her an sevgilisi filan çıkabilir yani .
Horon teperken bile tatlı olur mu bi insan uiyy gadasını aldığım de

Kayseri Giresun karıştır hahahha

bak cevabı migim vermiş

Birde şu var iyice stalklamadığın birini ekleme ya . Her an sevgilisi filan çıkabilir yani .

Heheh kafası karışır çocuğun ilgisini çeker
Niye absürd olsun gı mutluluk dileyecen çocuk kimler beğenmiş bakmazsa görürsün anyayı konyayı

bak cevabı migim vermiş

Sevgilisi yok kesinlikle biliyorum kınaya giderken lafı geçti sordular var mı biri diye o da yok hayır dedi :)

Heheh kafası karışır çocuğun ilgisini çeker
Niye absürd olsun gı mutluluk dileyecen çocuk kimler beğenmiş bakmazsa görürsün anyayı konyayı
Yok gıı çocuk fotoğraf atmış dayının duvarında gözüküyor cocugun fotoyu beğenmiş olcam yani :))

Dayıyı ekle fotoğrafı beğen evli çiftlerin duvarına güzel mesaj bırak dayıya da cuma mesajı yaz güzelinden Artık seni fark etmezse şanssızsın Ama en güzeli düğün fotoğraflarını beklemek bence O fotoğraflarda şeş kaza aynı kareyi yakladıysanız kuzeninin ikinizi etiketleyerek paylaşır belki

Hadi bakalım başlıyorum o zaman beğenmeye hahaha :))
Kova sandım.
Boğalar genelde şıpsevdi olmazlar aslında.
Yükselenin farklıysa demek :)

Yükselenimde boğa :)) çoğu özelliğini taşıyorum aslında ama şu şıpsevdilik beni bitirdi :)

Ben bu konularda erkeğin adım atması taraftarıyım. Madem seni bulabilecek ulaşabilir durumdasın o eklesin o yazsın çünkü ortada akrabalar falan da var ne olur ne olmaz yarın bir gün bir şey olur aranızda kavga gürültü gibi olay sana patlar zaten o istemişti der çıkar işin içinden. Ortak arkadaşınız yok mu facede ? Onunla çekilmiş fotoğrafını falan beğenseniz ya da bir daha aynı ortama girerseniz yine bak :) belki işareti anlar da sana ulaşır

Beni de akrabalık işleri korkutuyor yoksa çoktan eklemiştim :)) ortak arkadaşımız yok maalesef ki ama işte dayıyı ekleyip oradan o çocugun yükledigi fotografı beğenebilirim ki en mantıklısı o sanırım halen cesaret edip yapamadım ama :)

Toplu fotoğraflarda onunla olan fotoğrafları beğen zarflaş önce. Görürse o eklesin.
Ama çok istiyosan da ekle amaaann bi daha mı gelcez dünyaya, en fazla kuzeninden tatava yersin

Bende eşimle benzer biyerde tanıştım.fbdan eklemedik birbirimizi. Ama ortak arkadaş olduğu için oraya yaptığım bi fotoğraf altı yoruma oda yorum atmıştı öyle olmuştu. Ortak arkadaşınız var illaki yakınından birini ekle yoksa da. O kişinin duvarında tanışabilirsiniz:)

yaşının heyecanını anlıyorum ama böyle şeylere girme.Hem de ortada akraba tanıdıklar var.Kızların bu girişimleri de zaten erkek için itici oluyor.Kabul etse bile 1-0 mağlup başlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…