çok ilginç bi olay yaşadım

adet günün geçmiş ben olsam bekleyemezdim evde test yapardım en azından için rahatlar belirtilere gelince bişey diyemiycem canım ben hiç belirti yaşamadım.

ozaman hiç ümitlenmiyeyim benimde silik çizgi çıktı çünkü.ama druma sorucam hamile olanlarınkilerden bitanesini görmüştüm ve koyu rekli çizgiydi ve iki gün sonra hastanede yaptırmış ve gerçekten hamileymiş.allah allah ilginç yaw allahım böyle şeylerde hep benimi bulur yaw

insallah hayirlisiyla hamilesindir canim
teste yapsana evde bak gununde gecmis, nasil duruyosun yaaaa

canım seni üzmek istemedim bende bu işlerin içinde olduğum için bildiklerimi söyledim inşallah test doğrudur inşallah hamilesindir

insallah hayirlisiyla hamilesindir canim
teste yapsana evde bak gununde gecmis, nasil duruyosun yaaaa
6 yıldır defalarca hüsranla karşılaşınca artık herşeye alışıyor ve beklemeyi çok iyi biliyosun canım.rabbim aratmasın inş.
canım seni üzmek istemedim bende bu işlerin içinde olduğum için bildiklerimi söyledim inşallah test doğrudur inşallah hamilesindir

inş canım üzülmedim alıştım ben hüsrana zaten bu ay olursa bana çok büyük bi süpriz olur hiç beklemiyodum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…