Gerçek mutluluk nedir biliyor musun?İyi sahurlar herkese, üniversiteden yakın bir arkadaşım hayallerimizden bile güzel ve girmesi cidden zor olan ( bizce ) bir yerde işe başlayacak.Babasının tanıdığı vardı senelerdir uğraşları sonunda sonuç verdi.İkimizde özel sektörde çok sıkıntı çektik ve ben hala işsizim.Arkadaşım bana müjdeyi verdiğinde onun adına mutlu oldum, çok sıkıntı çektiğini bunu hakettiğini biliyordum ( zamanında işsizlik yüzünden intiharı bile düşünmüştü ben teselli etmiştim ) ama nedense gönlümce sevinemedim, ağız dolusu kahkaha atamadımöyle imrendim ki içimden bir his beni çok burdu.Ben asla bu duruma sahip olamayacakmışım gibi bir his geldi yüreğime oturdu.Bu durum neden kaynaklandı ? Tatlı bir kıskanma ve özenme elbette var ama negatif bir şekilde değil tabiki ben sadece kendime daha çok üzüldüm.Kendi işsizliğime olan üzüntüm neden daha çok depreşti ? Öylesine içimi dökmek istedim. Güzel geceler...
Bu devirde herkes işsizlikten kırıldığı için herkes öyle ama içinden bunun kıskanma değil imrenme olduğunu kendine ikna et arkadaşın adına mutlu ol güzel bi işe girsen ve başka arkadaşın sana kıskançlık beslese nazar değicek diye ödün kopar dimi Kendini onun yerine koy ve bi gün nasibinde varsa sende güzel işlerde çalışıcaksın buna inanİyi sahurlar herkese, üniversiteden yakın bir arkadaşım hayallerimizden bile güzel ve girmesi cidden zor olan ( bizce ) bir yerde işe başlayacak.Babasının tanıdığı vardı senelerdir uğraşları sonunda sonuç verdi.İkimizde özel sektörde çok sıkıntı çektik ve ben hala işsizim.Arkadaşım bana müjdeyi verdiğinde onun adına mutlu oldum, çok sıkıntı çektiğini bunu hakettiğini biliyordum ( zamanında işsizlik yüzünden intiharı bile düşünmüştü ben teselli etmiştim ) ama nedense gönlümce sevinemedim, ağız dolusu kahkaha atamadımöyle imrendim ki içimden bir his beni çok burdu.Ben asla bu duruma sahip olamayacakmışım gibi bir his geldi yüreğime oturdu.Bu durum neden kaynaklandı ? Tatlı bir kıskanma ve özenme elbette var ama negatif bir şekilde değil tabiki ben sadece kendime daha çok üzüldüm.Kendi işsizliğime olan üzüntüm neden daha çok depreşti ? Öylesine içimi dökmek istedim. Güzel geceler...
Bahsettigi kisi intiharı bile dusunmus issizlikten, hep zengin bebeleri torpil göreceğine birazda garibanlar gorsun bisey olmaz.Gerçek mutluluk nedir biliyor musun?
Araya adam sokarak girilen iş değil,kendi bileğinin hakkı ile girdiğin iştir...
Ve son derece gurur verir insana...
Sabret, çabala, mesleğinin altını doldur, sonrası zaten kendiliğinden geliyor.
Ama öncellikle kendine güven, Sevgiler
Not; tecrübe ile sabittir...
Insanlik hali herkes bu durumda imrenebilir kiskanabilirde art niyetsizce. Bu sadece sizin suan işsiz olmanız ile ilgili bir durum. Ama bakın zamanında işsizlikten intihari düşünmüşİyi sahurlar herkese, üniversiteden yakın bir arkadaşım hayallerimizden bile güzel ve girmesi cidden zor olan ( bizce ) bir yerde işe başlayacak.Babasının tanıdığı vardı senelerdir uğraşları sonunda sonuç verdi.İkimizde özel sektörde çok sıkıntı çektik ve ben hala işsizim.Arkadaşım bana müjdeyi verdiğinde onun adına mutlu oldum, çok sıkıntı çektiğini bunu hakettiğini biliyordum ( zamanında işsizlik yüzünden intiharı bile düşünmüştü ben teselli etmiştim ) ama nedense gönlümce sevinemedim, ağız dolusu kahkaha atamadımöyle imrendim ki içimden bir his beni çok burdu.Ben asla bu duruma sahip olamayacakmışım gibi bir his geldi yüreğime oturdu.Bu durum neden kaynaklandı ? Tatlı bir kıskanma ve özenme elbette var ama negatif bir şekilde değil tabiki ben sadece kendime daha çok üzüldüm.Kendi işsizliğime olan üzüntüm neden daha çok depreşti ? Öylesine içimi dökmek istedim. Güzel geceler...
Ona lafım yok...Mutlu olsun , umutsuzluğa kapılmasın genç arkadaş diye dedim.Bahsettigi kisi intiharı bile dusunmus issizlikten, hep zengin bebeleri torpil göreceğine birazda garibanlar gorsun bisey olmaz.
Ben şu zamanda bılegının hakkı ıle ıse gıren gormuyorum.Gerçek mutluluk nedir biliyor musun?
Araya adam sokarak girilen iş değil,kendi bileğinin hakkı ile girdiğin iştir...
Ve son derece gurur verir insana...
Sabret, çabala, mesleğinin altını doldur, sonrası zaten kendiliğinden geliyor.
Ama öncellikle kendine güven, Sevgiler
Not; tecrübe ile sabittir...
Umarım bır gun bızımde guzel ıslerımız olur.Insan gıbı calısabıldıgımız saglıgımızın bozulmadıgı ısler .İyi sahurlar herkese, üniversiteden yakın bir arkadaşım hayallerimizden bile güzel ve girmesi cidden zor olan ( bizce ) bir yerde işe başlayacak.Babasının tanıdığı vardı senelerdir uğraşları sonunda sonuç verdi.İkimizde özel sektörde çok sıkıntı çektik ve ben hala işsizim.Arkadaşım bana müjdeyi verdiğinde onun adına mutlu oldum, çok sıkıntı çektiğini bunu hakettiğini biliyordum ( zamanında işsizlik yüzünden intiharı bile düşünmüştü ben teselli etmiştim ) ama nedense gönlümce sevinemedim, ağız dolusu kahkaha atamadımöyle imrendim ki içimden bir his beni çok burdu.Ben asla bu duruma sahip olamayacakmışım gibi bir his geldi yüreğime oturdu.Bu durum neden kaynaklandı ? Tatlı bir kıskanma ve özenme elbette var ama negatif bir şekilde değil tabiki ben sadece kendime daha çok üzüldüm.Kendi işsizliğime olan üzüntüm neden daha çok depreşti ? Öylesine içimi dökmek istedim. Güzel geceler...
İnşallahHepimiz insanız bunlar normal hisler böyle hissetmezdim diyen yalan söyler bende öok emek verdim meslek sahibi olabilmek için hayatımdaki her şeyi erteledim ama hala Bi mesleğim daha doğrusu işim yok benim de bu konuda canım çok yanıyor arkadaşınızı bilemem ama etrafımda benim onda birim kadar emek vermeyip iyi işlere yerleşen arkadaşlarımı görünce de daha da içerliyorum Allah bize de en kısa sürede nasip eder inş
Nadir olduğu doğrudur ama ben girdim 2019 da 1300 kişi arasından...Ben şu zamanda bılegının hakkı ıle ıse gıren gormuyorum.
Maşallah size .Tebrık edıorum .Darısı bıze ınsallah .Nadir olduğu doğrudur ama ben girdim 2019 da 1300 kişi arasından...
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda Güzel işlere girmenize vesile olsun.Maşallah size .Tebrık edıorum .Darısı bıze ınsallah .
Üç idiotta buna benzer bir sahne vardı. Yaşadığınız şeyi çoğu kişi yaşıyor. Kıskanma değil bu.İyi sahurlar herkese, üniversiteden yakın bir arkadaşım hayallerimizden bile güzel ve girmesi cidden zor olan ( bizce ) bir yerde işe başlayacak.Babasının tanıdığı vardı senelerdir uğraşları sonunda sonuç verdi.İkimizde özel sektörde çok sıkıntı çektik ve ben hala işsizim.Arkadaşım bana müjdeyi verdiğinde onun adına mutlu oldum, çok sıkıntı çektiğini bunu hakettiğini biliyordum ( zamanında işsizlik yüzünden intiharı bile düşünmüştü ben teselli etmiştim ) ama nedense gönlümce sevinemedim, ağız dolusu kahkaha atamadımöyle imrendim ki içimden bir his beni çok burdu.Ben asla bu duruma sahip olamayacakmışım gibi bir his geldi yüreğime oturdu.Bu durum neden kaynaklandı ? Tatlı bir kıskanma ve özenme elbette var ama negatif bir şekilde değil tabiki ben sadece kendime daha çok üzüldüm.Kendi işsizliğime olan üzüntüm neden daha çok depreşti ? Öylesine içimi dökmek istedim. Güzel geceler...
İnşallahAllahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda Güzel işlere girmenize vesile olsun.
Gönlümüzdeki her ne ise önünüze çıksın,kolay kolay geçin o kapıları
SiZ ve Tüm iş isteyen, bekleyen,çabalayan herkes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?