Çok imrendim

GCos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
656
538
103
İyi sahurlar herkese, üniversiteden yakın bir arkadaşım hayallerimizden bile güzel ve girmesi cidden zor olan ( bizce ) bir yerde işe başlayacak.Babasının tanıdığı vardı senelerdir uğraşları sonunda sonuç verdi.İkimizde özel sektörde çok sıkıntı çektik ve ben hala işsizim.Arkadaşım bana müjdeyi verdiğinde onun adına mutlu oldum, çok sıkıntı çektiğini bunu hakettiğini biliyordum ( zamanında işsizlik yüzünden intiharı bile düşünmüştü ben teselli etmiştim ) ama nedense gönlümce sevinemedim, ağız dolusu kahkaha atamadım öyle imrendim ki içimden bir his beni çok burdu.Ben asla bu duruma sahip olamayacakmışım gibi bir his geldi yüreğime oturdu.Bu durum neden kaynaklandı ? Tatlı bir kıskanma ve özenme elbette var ama negatif bir şekilde değil tabiki ben sadece kendime daha çok üzüldüm.Kendi işsizliğime olan üzüntüm neden daha çok depreşti ? Öylesine içimi dökmek istedim. Güzel geceler...

Gerçek mutluluk nedir biliyor musun?
Araya adam sokarak girilen iş değil,kendi bileğinin hakkı ile girdiğin iştir...
Ve son derece gurur verir insana...
Sabret, çabala, mesleğinin altını doldur, sonrası zaten kendiliğinden geliyor.
Ama öncellikle kendine güven, Sevgiler

Not; tecrübe ile sabittir...

Bu devirde herkes işsizlikten kırıldığı için herkes öyle ama içinden bunun kıskanma değil imrenme olduğunu kendine ikna et arkadaşın adına mutlu ol güzel bi işe girsen ve başka arkadaşın sana kıskançlık beslese nazar değicek diye ödün kopar dimi Kendini onun yerine koy ve bi gün nasibinde varsa sende güzel işlerde çalışıcaksın buna inan

Bahsettigi kisi intiharı bile dusunmus issizlikten, hep zengin bebeleri torpil göreceğine birazda garibanlar gorsun bisey olmaz.

Insanlik hali herkes bu durumda imrenebilir kiskanabilirde art niyetsizce. Bu sadece sizin suan işsiz olmanız ile ilgili bir durum. Ama bakın zamanında işsizlikten intihari düşünmüş
arkadaşınıZ simdi ne iyi bir yere girmis. Kimbilir sizin nasibinizde neler var Allah kerim.

Ben de şuan çalışamıyorum ve çalışan kadınlara imreniyorum. Ama bu kesinlikle kötü duygu değil, kadınların daha da başarılı olmaları, kendi başlarının çaresine bakabilmeleri çok hoşuma gidiyor. Ben de çalışayım istiyorum sadece. İsteyen herkes iş bulsun, güzel yerlere gelsin istiyorum.

Ben şu zamanda bılegının hakkı ıle ıse gıren gormuyorum.

Umarım bır gun bızımde guzel ıslerımız olur.Insan gıbı calısabıldıgımız saglıgımızın bozulmadıgı ısler .

Hepimiz insanız bunlar normal hisler böyle hissetmezdim diyen yalan söyler bende öok emek verdim meslek sahibi olabilmek için hayatımdaki her şeyi erteledim ama hala Bi mesleğim daha doğrusu işim yok benim de bu konuda canım çok yanıyor arkadaşınızı bilemem ama etrafımda benim onda birim kadar emek vermeyip iyi işlere yerleşen arkadaşlarımı görünce de daha da içerliyorum Allah bize de en kısa sürede nasip eder inş

İnşallah

Maşallah size .Tebrık edıorum .Darısı bıze ınsallah .
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda Güzel işlere girmenize vesile olsun.
Gönlümüzdeki her ne ise önünüze çıksın,kolay kolay geçin o kapıları
SiZ ve Tüm iş isteyen, bekleyen,çabalayan herkes...

Kendim kotu durumda ve mutsuzsam ben de kimsenin mutluluguna agiz dolusu gulemem dogrusu.
6 bucuk yil once eşim de issiz kalmişti bir donem, maddi olarakta baya bozulmuştuk ve maddiyat kaynaklk mutsuzluk vardi elbet.
O zamanlarimi hatirliyorum da kimsenin biseyine sevinecek halim filan yoktu ve bundan hiç suçluluk duymazdim acikcasi.

Şuan hayatimizdan memnunum, bizden daha iyi duruma gelen arkadasim veya ailemden biri şimdi olsa elbette sevinirim içten şekilde.

Bence şuan bu ruh haliniz normal. Bir işiniz olsaydi siz de sevinirdini arkadasiniz adina.

Üç idiotta buna benzer bir sahne vardı. Yaşadığınız şeyi çoğu kişi yaşıyor. Kıskanma değil bu.

Ben bunun kıskanmak olduğunu düşünmüyorum. Öyleyse buradaki hanımlar düzeltsin, ben de kıskancım çünkü

Siz arkadaşınız işe girdi diye sevinmişsiniz ama kendiniz henüz işsizsiniz diye üzülmeniz çok normal.

Benim genelde çevremdeki insanların durumları çok iyi olduğu için hayatım Adını Feriha Koydum tadında geçiyor. Daha bugün en yakın arkadaşımın babası 'seneye üniversiteler açılır, sana da gideceğin yerde ev satın alalım' demiş. Onunla beraber sevindim gerçekten ve çok mutlu oldum. Sonra babamın da bana ev alabilecek durumu olsa baya rahatlardım diye düşündüm ve üzüldüm. Bunun gibi örnekleri de çok yaşarım genelde.

Üstelik sizinki benim isteğim gibi şımarıkça sayılabilecek bir şey de değil. En doğal hakkınız güzel bir işe girmeyi istemek. En kısa zamanda bulursunuz umarım.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…