- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kamu hemde kendi işini tam yapabildiği bir yer istediği şekildeHayallerden bile guzel yer kamu mu özel mi
İyi sahurlar herkese, üniversiteden yakın bir arkadaşım hayallerimizden bile güzel ve girmesi cidden zor olan ( bizce ) bir yerde işe başlayacak.Babasının tanıdığı vardı senelerdir uğraşları sonunda sonuç verdi.İkimizde özel sektörde çok sıkıntı çektik ve ben hala işsizim.Arkadaşım bana müjdeyi verdiğinde onun adına mutlu oldum, çok sıkıntı çektiğini bunu hakettiğini biliyordum ( zamanında işsizlik yüzünden intiharı bile düşünmüştü ben teselli etmiştim ) ama nedense gönlümce sevinemedim, ağız dolusu kahkaha atamadımöyle imrendim ki içimden bir his beni çok burdu.Ben asla bu duruma sahip olamayacakmışım gibi bir his geldi yüreğime oturdu.Bu durum neden kaynaklandı ? Tatlı bir kıskanma ve özenme elbette var ama negatif bir şekilde değil tabiki ben sadece kendime daha çok üzüldüm.Kendi işsizliğime olan üzüntüm neden daha çok depreşti ? Öylesine içimi dökmek istedim. Güzel geceler...
Teşekkür ederimBunlar o kadar normal duygular ki her insanın imrendiği birileri , bazı durumlar vardır. Herkes dile de getirmez
Umarım dediğiniz gibi olur hiç ummadığım güzel kapılar açılır.Mucizelere o kadar çok ihtiyacım var ki..Şu dönemde hepimizin var biliyorum ama biraz sevinerek şaşırmak istiyorum galibaBen de özel sektörde çalışıyorum. İşlerime hep kendi hakkımla girdim. Yeni mezun olduğumda işsiz kaldım 1 yıla yakın ama sonra küçük bir yerde başladım. Tecrübe edindikçe kendimi geliştirdim, iş bulabilmem kolaylaştı. Sonra daha iyi yerlere girebildim. Çok şükür iyi gidiyor şu an ama ilerde nasıl olur, yüksek pozisyonlara kendi hakkımla çıkabilir miyim göreceğiz. Belki o arkadaşınız vesile olur başka bir pozisyona da sizin girmenizi sağlar. Allahtan ümit kesilmez, hiç ummadığınız anda hiç ummadığınız yerlere girebilirsinizsadece iyi takip edin
![]()