- 16 Nisan 2021
- 450
- 383
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şansım yokmuş o zamanOda şansım demen lazim
Umarım güzel günler gelecekbende uzun zamandır işsizim umarım en kısa zamanda gönlümüze göre bir yer buluruz![]()
Araya adam sokmadan yükselebilmek için araya sokulan adamın çocuğu olmak lazım bu devirde. Eskidendi bilek hakkı.Gerçek mutluluk nedir biliyor musun?
Araya adam sokarak girilen iş değil,kendi bileğinin hakkı ile girdiğin iştir...
Ve son derece gurur verir insana...
Sabret, çabala, mesleğinin altını doldur, sonrası zaten kendiliğinden geliyor.
Ama öncellikle kendine güven, Sevgiler
Not; tecrübe ile sabittir...
ben kendi adıma konuşmuştum.ama istisnalar kaideyi bozmazAraya adam sokmadan yükselebilmek için araya sokulan adamın çocuğu olmak lazım bu devirde. Eskidendi bilek hakkı.
Sizinki istisna bi durum zatenben kendi adıma konuşmuştum.ama istisnalar kaideyi bozmaz
tastamam yok maalesef.Sizinki istisna bi durum zaten
Çünkü gerçekte hiçte öyle değil çünkü.
Bilmiyorum ben yanlış mi düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda sektörde çalışan biri olarak , bilek hakkı hala tastamam var.mi.
Neden kaybettiniz arkadaşınızı ?Allah sana da hayırlı kapılar açsın inşallah. Gönlündeki işe en kısa zamanda girersin umarım . Ben bu şekilde bir arkadaşımı kaybettim maalesef. Ben atanınca arkadaşım devlette üç kuruşa tamah edeceksin , senin adına çok üzülüyorum demişti , özel okuldaydı o ve zamanında benden 2 kat daha fazla maaş alıyordu . Ben 1160 alıyordum , o 2500 TL alıyordu . Çok üzülmüştüm gerçekten. Ama sonradan çalıştığı okul kapandı vs derken yıllardır işsiz ve KPSS’ye çalışıyor.
Varsa da çok çok azdır binde bir...Sizinki istisna bi durum zaten
Çünkü gerçekte hiçte öyle değil çünkü.
Bilmiyorum ben yanlış mi düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda sektörde çalışan biri olarak , bilek hakkı hala tastamam var.mi.
Çoook teşekkür ederimsen de uzun zamandır iş arıyormuşsun bunun getirdiği burukluktan olmuştur kötü niyetli olduğunu sanmıyorum umarım ikiniz de güzel yerlere gelirsiniz
Ne güzel dua yaaaÇok iyi anlıyorum seni. Bazılarımız hayat boyu çabalar ama hep aynı yerde sayar durur. Bazılarına Allah yürü yaa kulum der. Yürür gider. Bazı yerlerde de torpil yürür. Ben şuna dua ederim. Allah'ım hakkım olanı kül vermezse sen verirsin. Biz fakiriz ama sen en zenginsin. Helalinden bizede bol kimset rızık ver. Aminn.
O kadar güzel anlatmışsınız ki teşekkür ederim.Umarım Allah hepimizin gönlündekini bize versinHaset ve imrenme farklı şeylerdir. Kimisi bende olmuyorsa onda da olmasın der bu hoş değil. Kimisi onda da olsun ama bende de olsun der bu da kötü bir şey değil. Herkes kendi için güzelini ister. Bu his bile rahatsız etmiş sizi ki yazmışsınız. Allah en kısa zamanda gönlünüze göre verir inşallah.
Eşim de özel sektör de çalışıyor uzun zamandır. İlk girdiği şirkette 5-6 yıl çalıştı. Yükselmesi gereken bir pozisyon boşaldığında bir üst müdürün arkadaşı alanı olmadığı halde üstüne getirildi. Aşırı motivasyonu düştü. Ama mecbur çalışıyordu. Sonrasında başka bir arkadaşı maddi olarak iyi imkan sunan ama ne kadar süreceği belli olmayan bir iş teklifinde bulundu. Bende risk alması için destekledim. 2 yıl kadar yurtdışında çalıştı. Sorumluluğu zordu ama tatmin ediyordu. Sonrasında Türkiye ye geri döndük. Burada da üst pozisyon boşalınca bu sefer beklemedi gidip kendi görüştü. Ve terfisini aldı. Ne yapıyorsanız söyleyin. Memnun olmayacaksınız belirtin. Başka türlü değerli olunmuyor maalesef. İlk etapta yaptığınıza değil kendinizi pazarlamanıza bakıyorlar.Ben de özel sektörde çalışıyorum. İşlerime hep kendi hakkımla girdim. Yeni mezun olduğumda işsiz kaldım 1 yıla yakın ama sonra küçük bir yerde başladım. Tecrübe edindikçe kendimi geliştirdim, iş bulabilmem kolaylaştı. Sonra daha iyi yerlere girebildim. Çok şükür iyi gidiyor şu an ama ilerde nasıl olur, yüksek pozisyonlara kendi hakkımla çıkabilir miyim göreceğiz. Belki o arkadaşınız vesile olur başka bir pozisyona da sizin girmenizi sağlar. Allahtan ümit kesilmez, hiç ummadığınız anda hiç ummadığınız yerlere girebilirsinizsadece iyi takip edin
![]()
Benim de son çıktığım yerde mobbing vardı işimi yapamıyordum.Tasarımcı olmama rağmen internetim bile yoktu düşünün.Çok fedakarlık yaptım 9 yıllık tecrübeme rağmen asgari ücrette çalıştım, internet için hergün kendi bilgisayarımı taşıdım ( programlar lisanssız olduğu İçin netim yoktu ) çok fazla hakkımda haksız dedikodu vardı artık dayanamadım hergün sabahlayıp eve iş getirmekten bıktığım için çıkma kararı aldım bu pandemide pandemi olduğu İçin biraz düşündürdü beni tabiki yoksa aldığım kararın arkasındayım ama özelden de çok çektim.eşinizinki gibi özelde yükselme veya pozisyonu olabilecek kurumsal yerlerde de çalışamadım.Ama demek istediğinizi anladım risk almak gerek, ben maalesef risk alabilecek duruma bile gelemedimEşim de özel sektör de çalışıyor uzun zamandır. İlk girdiği şirkette 5-6 yıl çalıştı. Yükselmesi gereken bir pozisyon boşaldığında bir üst müdürün arkadaşı alanı olmadığı halde üstüne getirildi. Aşırı motivasyonu düştü. Ama mecbur çalışıyordu. Sonrasında başka bir arkadaşı maddi olarak iyi imkan sunan ama ne kadar süreceği belli olmayan bir iş teklifinde bulundu. Bende risk alması için destekledim. 2 yıl kadar yurtdışında çalıştı. Sorumluluğu zordu ama tatmin ediyordu. Sonrasında Türkiye ye geri döndük. Burada da üst pozisyon boşalınca bu sefer beklemedi gidip kendi görüştü. Ve terfisini aldı. Ne yapıyorsanız söyleyin. Memnun olmayacaksınız belirtin. Başka türlü değerli olunmuyor maalesef. İlk etapta yaptığınıza değil kendinizi pazarlamanıza bakıyorlar.
Maalesef ülkenin durumu ortada. Yine de umudunuzu koruyun. Pozitif düşünmek genellikle pozitifi çekiyor hayatımıza. Umarım dilediğiniz gibi bir işe sahip olabilirsiniz.Benim de son çıktığım yerde mobbing vardı işimi yapamıyordum.Tasarımcı olmama rağmen internetim bile yoktu düşünün.Çok fedakarlık yaptım 9 yıllık tecrübeme rağmen asgari ücrette çalıştım, internet için hergün kendi bilgisayarımı taşıdım ( programlar lisanssız olduğu İçin netim yoktu ) çok fazla hakkımda haksız dedikodu vardı artık dayanamadım hergün sabahlayıp eve iş getirmekten bıktığım için çıkma kararı aldım bu pandemide pandemi olduğu İçin biraz düşündürdü beni tabiki yoksa aldığım kararın arkasındayım ama özelden de çok çektim.eşinizinki gibi özelde yükselme veya pozisyonu olabilecek kurumsal yerlerde de çalışamadım.Ama demek istediğinizi anladım risk almak gerek, ben maalesef risk alabilecek duruma bile gelemedimrisk almak İçin de bişeylere sahip olmak gerekir çünkü.Belki tüm bunlardan dolayı arkadaşıma çok imrendim hayatı kurtuldu artık imkansızlıklar içinde debelenmek zorunda kalmayacak.Allah hepimizi iyi insanlar, iyi kurumlarla karşılaştırsın