çok direndim hemde cok ama yok yine pes eden ben oldum.Bunlar sanki israr degil de bi cesit zorbalik gibi geldi bana telefon olayinda asla dinlemez gider alirdim israr beni bunaltir ama sizin istediginiz resim konulmaliydi israr sacma
kurumun resmiyetine giderdi.millet hamakta uzandığı resmini attirmis.ablacim ben bunu istiyorum bu olacak dedim ama anlatamadım.annemde cok ısrarcıdır.mesela babam tabağını bitirdi bir kaşık daha koy dedi annem resmen bitane daha bi tane da yalvarir şekilde ısrar edip tabağı doldurdu babamda tabağı fırlattı.cok tembihliyoruz uyarıyoruz yok kadin anlamiyor.gelen misafir yeter artik daha içemeyecegim cay diyor ama annem ısrarla 5 bardak daha dolduruyor.duzelmiyor.tahammulum kalmadı artik yaBu adamın işgüzar olduğunu düşündüm anlattıklarından. Kimin aradığını da görmüştür telefonda. Önemli olduğunu fark edip “boşver “ demiş. Bu kanıya 2. örneğin olan ex sevgiliyi okuyunca vardım. Yazının kalanını ise yorumum bitince okuyacağım, muhtemelen fikrim değişmeyecektir. Bak hemen önyargılı yaklaşmadım. Ama adam belli sağlam değil.
Bunun dışındaki ısrarcıları umursamam pek.
Arkamdan eşek gibi anırsa da dönüp bakmam, işime bakarım.
Devamını okudum. Kadın için bişey diyemeyeceğim. Şuh baktığın resim daha güzelmiş falan ama kurumun resmiyetine ne kadar uygun ya da değil bilemeyiz. Ama bi şekilde senin istediğin olmamış. Anladığım şu; insanlara çok fazla açıklama yapıuorsun. “Benim resmim bu olacak” deyip başka seçenek vermemeliydin.
inan direneceğim diyorum ama ne kadar dirensemde karşımdaki daha yobaz çıkıyorSorun ısrar değil senin hayır demeyi becerememende tıpkı benim gibi çünkü bende beceremiyorum işimiz zor
Kurumda “ablacım” diye mi hitap ediyorsunuz?kurumun resmiyetine giderdi.millet hamakta uzandığı resmini attirmis.ablacim ben bunu istiyorum bu olacak dedim ama anlatamadım.annemde cok ısrarcıdır.mesela babam tabağını bitirdi bir kaşık daha koy dedi annem resmen bitane daha bi tane da yalvarir şekilde ısrar edip tabağı doldurdu babamda tabağı fırlattı.cok tembihliyoruz uyarıyoruz yok kadin anlamiyor.gelen misafir yeter artik daha içemeyecegim cay diyor ama annem ısrarla 5 bardak daha dolduruyor.duzelmiyor.tahammulum kalmadı artik ya
evet size ne.hayret bisey yaKurumda “ablacım” diye mi hitap ediyorsunuz?
Isteyince gayet güzel ters yapıyorsun..Aynısını ısrarcılara da yaparsan derdin kalmazevet size ne.hayret bisey ya
karar aldim isterse karşımdaki darılsın yoksa yok.ama resmen inatlasiyorlar yaMaalesef bende aynı dertten muzdaribim
Son bi iki kere hayır dedim güç bela
Mesela işyerinde
Ne deseler tamam diyorum
Sıkıldım kendimden
Çok aptalım
Israr ediyorlar bide alışmışlar hep evet dememe
Ölümüne ısrar
Son bi iki hayır dedim yaa
Bu sefer de ay nie gelmedin die sorup duruyorlar
Aslında üç beş yapsak ona da alışırlar
Sanki onlar için yaşıyorum
Benim keyfin kardeşim
İşyerşnde muhtaç olurum die de öyle aslında daha çok ama artık göze aldım
Fınısh
Bayana kızmışsınız ama aslında kilit noktaya değinmiş. Buraya nasıl ne yaparım diye sorduğunuz için size yanlisi gostermeye calismis. Ablacım diyerek resmiyetten uzaklasirsiniz karşınızdaki de sizi kardeş edasıyla fotoğrafınıza yorum yapma gereği duyar. X hanım, fotoğrafı getirdim siz koyarsınız masanıza bırakıyorum dediginizde ısrar kıyametle karsilasmayacaginiza emin olabilirsiniz.karşımda ki hadsiz üstüne vazife olmayan şeylere karışan arsız biri oldumu istersen carla hakaret et bağır çağır değişen bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?