- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
- Konu Sahibi sardunyaaaa
Haklısınız.. söz konusu eşim olsa giderdik, benim kadar sorgulamazdi, ki benim iş sahibi olmam kendim kadar, onun da işlerini maddi anlamda kolaylaştıracak, sosyal anlam da da zaten bulunduğumuz yerden gitme isteği hep var onda, değişiklik istiyormuş hayatinda, bir nevi benim isimle beraber o da ortamını değiştirmiş olacak..Insanoglu herseye alisiyor. Her bir degisimde hep bende korkuyordum fakat sonra baktim ki, alismisiz gitmisiz. Bekledigim kadar korkulu degildi.
Bence çalismalisin. Bir erkegin çalismasi ne kadar normal ise, kadinin çalismasida o kadar normal. Cocugunudabu düsünce ile büyütmelisin. Esin için atandigi yere giderdiniz, bu normal olurdu. Senin için niye gidilmemeli? Bu evlilikte senin isteklerin, hayallerin niye hiçe sayilsin?
Milyonlarca insanin istegini yasiyorsun. Önümüzde çok zor zamanlar bizi bekliyor. Senin çalismanda hem maddi, hem manevi olarak sizi rahatlatir. Kesinlikle bunu çok büyük bir sans olarak gör ve mutlu ol.
Ben işte herkesi kendinden fazla düşündüğüm için bu kadar bocaliyorum.. yoksa dedikleriniz son derece doğru..