• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok istedim ama olmadı

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Ne zaman bişeyi çok istesem istediğim gibi, istediğim zamanda olmuyor.sonra oluyor ama artık hevedim geçmiş,isteğim kalmamış oluyor.
Bazı insanları kıskanıyorum.daha azına sahipken daha çoğunu yapabilen insanlara imreniyorum, takdir ediyorum.ben yapamadığım için de kıskanıyorum.
Üzülüyorum çok üzülüyorum bi kere de tam da istediğim gibi olamadığı için.

Hayırlıydo hayırsızdı değil.istedim, çabaladım olsun işte.emek harcadıusam olsun.bazılarınun hiç emek harcamadan benim istediklerimi elde etmesine sinir oluyorum.

Kıskanmak yerine çaba göster, bi kere denedim ya deyip pes etme bi daha dene
Çok ucu bucağı açık olmuş, ancak bunu diyebilirim bu sebeple

Bir sey olmuyorsa olmamasi gerekiyordur. Senin icin hayirli degildir. Buna cok inaniyorum. Daha iyisi gelecektir bu yuzden istediginin olmamasi gerekiyordur.

ya olabilir tabi
bende istediğim şeylere zor ulaşırım ama ulaşırım yani vazgecmem
Çok şükür hayatta ne istediysem oldu geçte olsa

Kismet meselesi canim. Birsey kismetinde varsa olur yoksa yok. Ve vakti gelmeden hicbirsey gerceklesmez. Takdir edilen bu sekilde. Ve bu bizim iyiligimize ama bizler bunun farkinda degiliz. Kiskanclik kotu birsey. Insani yiyip bitirir icten ice. Eger buna engel olamiyorsan, kiskandigin kisilerle daha az gorus. Bu sekilde aklina gelmemis olur. Dua etmeyi de ihmal etme. Allah hakkinda hayirlisini versin herdaim.

Ç
Kismet meselesi canim. Birsey kismetinde varsa olur yoksa yok. Ve vakti gelmeden hicbirsey gerceklesmez. Takdir edilen bu sekilde. Ve bu bizim iyiligimize ama bizler bunun farkinda degiliz. Kiskanclik kotu birsey. Insani yiyip bitirir icten ice. Eger buna engel olamiyorsan, kiskandigin kisilerle daha az gorus. Bu sekilde aklina gelmemis olur. Dua etmeyi de ihmal etme. Allah hakkinda hayirlisini versin herdaim.
Çok dua ederim ben olur da ama geç olur.olduğunda önemi kalmamış olur.ama insanların hiç emek vermeden sahip olmaları sinir bozucu

Ça

Çaba gösterirken ben bask larının hiç çaba göstermeden s hip olması sorun zaten
Ne biliyorsun ?
Kimin ne kadar çaba gösterdiğini
Hem çaba göstermeden sahip olmuşlarsa bile sen kös kös oturup kıskanınca ne olacak ?
Sen bilirsin

Konu ilişkilere tasınmış da ne ilgisi var ki...
Kastettiğim ilişkiler değil.içimi döktüm.emek veriyorum hep ve emeğimin karşılığı yok bu memlekette...

ya olabilir tabi
bende istediğim şeylere zor ulaşırım ama ulaşırım yani vazgecmem
Çok şükür hayatta ne istediysem oldu geçte olsa
Çünkü çaba gösterdin ve inandın
Oturup milleti izleyip kıskansan geç te olsa sahip olamazdın
Hoş ille de olacak diye birşey yok bazen 'kısmet değildir' B seçeneğine hazırlıklı olmalısındır
Ama her türlüsü kös kös oturup kıskanmaktan iyidir
Allah herkesin çabasına ve kalbine göre versin

Ç

Çok dua ederim ben olur da ama geç olur.olduğunda önemi kalmamış olur.ama insanların hiç emek vermeden sahip olmaları sinir bozucu
Cok haklisin. Gercekten sinir bozucu. En basitinden isyerinde cok calisan sizsiniz, ama nerdeyse butun gun oturan biri sizin iki kati maasi aliyor. Bunlar hayatin gercekleri. Evet bizim icin sinir bozucu. Ama en azindan vicdanimiz rahat oluyor. Ben haketmedigim bir sey elde etsem, vicdan azabi cekerim gercekten. Bunu haketmiyorum aslinda diye. Olaya bu tarafindan bakmaya calis. Dogrusu, istedigimiz seyi hemen elde etmemizi saglayacak sihirli bir degnegimiz yok. Zaten her istedigimize hemen kavussaydik, hic kiymetini bilmezdik ve hep mutsuz olurduk.

Back
X