- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Dindirella
Sende konudan bişey anlamadın benim gibi diyorHayırdır kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende konudan bişey anlamadın benim gibi diyorHayırdır kız![]()
Ben kös kös oturmuyorum ki ya da kös kös oturayım demiyorum.içim acıdı döküyorumNe biliyorsun ?
Kimin ne kadar çaba gösterdiğini
Hem çaba göstermeden sahip olmuşlarsa bile sen kös kös oturup kıskanınca ne olacak ?
Sen bilirsin
Fransız kaldım diye yorum şaaapmıştım, beğendinde o yüzden öyle didimHayırdır kız![]()
Valla bravoooSende konudan bişey anlamadın benim gibi diyor![]()
İşte başkaları hak etmiyoken konusu BDV de değil miKonu ilişkilere tasınmış da ne ilgisi var ki...
Kastettiğim ilişkiler değil.içimi döktüm.emek veriyorum hep ve emeğimin karşılığı yok bu memlekette...
İşte dışını da içini de bilince polyannacılık yapamıyorumHayırlısı de öyle gec dışardan bakınca başkaları kolay elde etmiş sanarsın ama kimbilir onlar neler çekti.
Bide böyle düşün . Karamsarlığından vazgeç...
Kös kös oturmuyorum li eninde sonunda elde ederim sıkıntı ben neden hep çabalsmak durumundayımÇünkü çaba gösterdin ve inandın
Oturup milleti izleyip kıskansan geç te olsa sahip olamazdın
Hoş ille de olacak diye birşey yok bazen 'kısmet değildir' B seçeneğine hazırlıklı olmalısındır
Ama her türlüsü kös kös oturup kıskanmaktan iyidir
Allah herkesin çabasına ve kalbine göre versin
Yapamazsan boyle üzülüp üzülüp kendını yeeerr bitirirsin.İşte dışını da içini de bilince polyannacılık yapamıyorum
Cekirgeee cok fenasinİşte başkaları hak etmiyoken konusu BDV de değil mi
Bak yine seninki taşınmış..
Oysa ki gayet net konun ve derdin giriş gelişme sonuç çok açıklayıcı
Konu basit cabalayanlar ve şanslı olanlar.daha donanımlı olanlar ve kazanan donanımsızlar.Sende konudan bişey anlamadın benim gibi diyor![]()
Benimde hiç bişey armut piş ağzıma düş şeklinde olmadıKös kös oturmuyorum li eninde sonunda elde ederim sıkıntı ben neden hep çabalsmak durumundayım
Sende konudan bişey anlamadın benim gibi diyor![]()
Fransız kaldım diye yorum şaaapmıştım, beğendinde o yüzden öyle didim![]()
Yapamazsan boyle üzülüp üzülüp kendını yeeerr bitirirsin.[/QUOTEpolyanmacılıktan ıyıdır
Armut pişip düşmesin de çabamın karşılığını hemen göreyim en azından on yıl sonra değilBenimde hiç bişey armut piş ağzıma düş şeklinde olmadı
Ama şikayetçide değilim
Kendim çalıştım çabaladım didindim, didiniyorum
Mesela şu an öğle arası
Bi çıkıp yemek yiyeyim![]()
Ben içimi döküyorum gıcık oluyosanız bu sizin sorununuzBenden bu kadar o halde sen burda derdını paylaşmaya değil insanlara gııcık yorumlar yapmak ıcın konu açmışssın belli.
Sen bi açık açık yazsanaArmut pişip düşmesin de çabamın karşılığını hemen göreyim en azından on yıl sonra değil
Çık çık çık konudan çık senOrayı da anlamamışım
Yorumunu da anlamayarak konuyu külliyen anlamamış oldum![]()