• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok isteyipte sasirdigim bebek haberi :

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.453
26.459
548
Selam hanımlar günaydınlar öncelikle sabah sabah uyku tutmadı ve içimdeki garip duyguları sizlerle paylaşıp biraz destek istedim.
10 senelik evliyim bazen bol tartismali bazen guzel giden bi evliligim var, her ailede olduğu gibi yada bizimki biraz daha abartılı eşimin sinirli olmasi . Bir evladımız var Allah bagislasin herkesin evladini benimkinide insallah , ikinci bebeği çok istememe rağmen dün hamile olduğumu öğrendim ama şuan sevincini bile yasayamiyorum çok karisigim. :KK43:
Neden boyle oldumki halbuki çok da istediğim bir şeydi biliyorum çocuk isteyen hanımlar bana kizicak ama ben hala neden boyle olduğumu anlayamıyorum lütfen bana bi fikir verin esim ,ailesi çok sevindi bir ben sevinemedim bu duruma :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde olsa tuhaf olurdum sanirim. Cunku aylardir bekliyorum buyuk ihtimal camdan aşagi atlarim giris kat nasilsa :KK70:
Dimi insan şaşırıyor olmayınca alisiyosun bir anda da olunca baya bi şok geçirdim sevinemiyorum şuan ,inşallah sizinde istediğiniz haber tez zamanda size ulaşır. Sizde benim gibi şok yaşarsınız :)

Dimi insan şaşırıyor olmayınca alisiyosun bir anda da olunca baya bi şok geçirdim sevinemiyorum şuan ,inşallah sizinde istediğiniz haber tez zamanda size ulaşır. Sizde benim gibi şok yaşarsınız :)
Ya bende de hem korku hem istek var kadiniz iste bazen yerli yerince dusunemiyoruz ya duygular endiseler vs..
Cok istememe ragmen korkularimda oluyor bircok endise vs.

Ya bende de hem korku hem istek var kadiniz iste bazen yerli yerince dusunemiyoruz ya duygular endiseler vs..
Cok istememe ragmen korkularimda oluyor bircok endise vs.
İnanın iki yıldan fazla istiyorum bunun için doktora bile gittim neden olmuyor diye ama eşim bu duruma yanaşmadığı için bi sonuca varamamistim . Bu benim için çok sürpriz oldu çok da korkularim var ama umarım ayni şeyi sizde hissedersiniz. Sizin varmı başka çocuğunuz ??

İnanın iki yıldan fazla istiyorum bunun için doktora bile gittim neden olmuyor diye ama eşim bu duruma yanaşmadığı için bi sonuca varamamistim . Bu benim için çok sürpriz oldu çok da korkularim var ama umarım ayni şeyi sizde hissedersiniz. Sizin varmı başka çocuğunuz ??
Hayir benim yok iste :)) ama o yok u alistirmisim kendime olunca da nasil olur bilmem.. bnu kendime cok oturtmusum kendime bu sekilde bi hayat cizmişiz artik bosver aman arabesk e baglarim seninde düsük motiveni dibe goturmiyimm :)) seversin annesi biraz zaman gecince anneler kiyamaz yavrularina ne olursa olsun..

Hayir benim yok iste :)) ama o yok u alistirmisim kendime olunca da nasil olur bilmem.. bnu kendime cok oturtmusum kendime bu sekilde bi hayat cizmişiz artik bosver aman arabesk e baglarim seninde düsük motiveni dibe goturmiyimm :)) seversin annesi biraz zaman gecince anneler kiyamaz yavrularina ne olursa olsun..
İnşallah da seninde olur annelik çok güzel bi duygu ilkini de hic istemiyordum ben biraz karnında oynamaya başlayınca öyle yoğun bi sevgi oluyorki anlatılmaz . şuan bende senin gibiyim hissiz ama yakında normale döner şoku atlatitim herhalde
Kaç yıllık evlisin tedavimi görüyorsun peki ??

• Beğen
Reactions: H M
İnşallah da seninde olur annelik çok güzel bi duygu ilkini de hic istemiyordum ben biraz karnında oynamaya başlayınca öyle yoğun bi sevgi oluyorki anlatılmaz . şuan bende senin gibiyim hissiz ama yakında normale döner şoku atlatitim herhalde
Kaç yıllık evlisin tedavimi görüyorsun peki ??
4 seneye yaklastim ilac tedavileri filan görduk takviye vs digerlerine cesaret edemiyorum ama asilama yaptiricam kismetse ocakta.. muhakkak oyledir.. cok yipratici ve zor bi surec gercekten bazen kendimden kaciyorum.. yani yoklugu da ayri birsey ne biliyim :( zor bi sorumluluk ama insan istiyor iste. Hayirlisi hakkimzda sana geldiyse bi sebebi vardir gelmeyenede bi sebebi vardir bu sebeblere yapismak zorundayiz takdir bu cunku.Allah takdir etmis sana dhaa ne denirki.. o zamanini daha iyi bilir.. guzel olur hersey iyiki olmus dersin yinede..

4 seneye yaklastim ilac tedavileri filan görduk takviye vs digerlerine cesaret edemiyorum ama asilama yaptiricam kismetse ocakta.. muhakkak oyledir.. cok yipratici ve zor bi surec gercekten bazen kendimden kaciyorum.. yani yoklugu da ayri birsey ne biliyim :KK43: zor bi sorumluluk ama insan istiyor iste. Hayirlisi hakkimzda sana geldiyse bi sebebi vardir gelmeyenede bi sebebi vardir bu sebeblere yapismak zorundayiz takdir bu cunku.Allah takdir etmis sana dhaa ne denirki.. o zamanini daha iyi bilir.. guzel olur hersey iyiki olmus dersin yinede..
Çok teşekkür ederim . Hem sen de bu kadar cabaladgina gore istiyorsun demektir inşallah güzel haberler alırsın dua edicem senin için :) Allah sanada tattirsin bu duyguyu ..

• Beğen
Reactions: H M
Çok teşekkür ederim . Hem sen de bu kadar cabaladgina gore istiyorsun demektir inşallah güzel haberler alırsın dua edicem senin için :) Allah sanada tattirsin bu duyguyu ..
Sagolasin.. :) istiyorum tabiki. Bu yaramazlar gelmedende yoruyor artik nabicaksin :) allah gonlune gore versin bebisinle mutlu saglikli ömurler insallah

bende öyle oldum ilk öğrendiğimde.hatta planlı yapmamıza ragmen :) ama biraz şekillenince her dr gitiğinde ilk gibi heyecanlanıyorsun merak etme . randevuları iple çekiorsun

Cunku isteme duygusuna oyle alistinki varligina alisamadin.. alisirsin hele kucagina alinca hersey bsmbaska olur

Yaklasik 2hafta sonra baslayan mide bulantilari ile o şoku atlatirsin merak etme :D bu arada rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsn

Bende 4 buçuk yıl çok istedim ağlayıp isyan ettiğim çok dönemler de oldu olmayacak, asla anne olamayacağım diye :/ ama hamile olduğumu öğrendiğim de çok uzunca bi süre kabullenemedim ,konuşmak dahi istemiyordum, korkuyordum , sürekli yatıyor ve ağlıyordum ama zamanla hepsi geçti..

İnsanin beynine birden "iyi ama diğer çocuğuma yetebilecek miyim,diger çocuğumun seneye zor yılı yanlış o mi yaptik, haylah keşke iki ay önce olsaydi- beş ay sonra olsaydı vb.dusunceler hücum ediyor.Benim hamilelik belirtilerin çok çok erken başlamıştı.Basim dönüyor filan,eşime dönüp " eeee yaş oldu 37 bende de tansiyon sorunu başladı " demistim:KK53:

Bence gayet sevinmişsiniz lakin olay çok sıcak olduğu için yüzleşme durumunuz olmamış kendinizle. Halbuki bilinçaltınız bebek takvimini koydurmuş bile foruma. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Back
X