Çok isteyipte sasirdigim bebek haberi :

bende öyle oldum ilk öğrendiğimde.hatta planlı yapmamıza ragmen :) ama biraz şekillenince her dr gitiğinde ilk gibi heyecanlanıyorsun merak etme . randevuları iple çekiorsun
Demek ki herkes ayni duyguyu yasayabiliyor benim şuan idrar testinde çıktı aslında kan testine daha bakmtirmadim ama var diye düşünüyorum inşallah sizde sağ saglim alırsınız kucağınıza :)

Bende 4 buçuk yıl çok istedim ağlayıp isyan ettiğim çok dönemler de oldu olmayacak, asla anne olamayacağım diye :/ ama hamile olduğumu öğrendiğim de çok uzunca bi süre kabullenemedim ,konuşmak dahi istemiyordum, korkuyordum , sürekli yatıyor ve ağlıyordum ama zamanla hepsi geçti..
Neyseki Rabbim sizede nasip etmis bu guzel duyguyu. İnşallah bende alisabilirim sanırım aniden olması beni biraz şaşırttı ama sanıyorum ki oynamaya başlayınca alisicaz birbirimize şuan yok gibi zaten birşey hissetmiyorum

İnsanin beynine birden "iyi ama diğer çocuğuma yetebilecek miyim,diger çocuğumun seneye zor yılı yanlış o mi yaptik, haylah keşke iki ay önce olsaydi- beş ay sonra olsaydı vb.dusunceler hücum ediyor.Benim hamilelik belirtilerin çok çok erken başlamıştı.Basim dönüyor filan,eşime dönüp " eeee yaş oldu 37 bende de tansiyon sorunu başladı " demistim:KK53:
:) yaşım 28 olmasına rağmen bende günüm geçince menepoza girdigimi düşünüyordum açıkçası dunki teste kadar ki kendimi o kadar alistirmisim hamile kalamayacagima ..

Bence gayet sevinmişsiniz lakin olay çok sıcak olduğu için yüzleşme durumunuz olmamış kendinizle. Halbuki bilinçaltınız bebek takvimini koydurmuş bile foruma. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Cok tesekkur ederim.guzel dilekleriniz icin Bu çok istediğim.bir şeydi inanın ama çok saskinim hala ve burayı okudukça merak ederdim hamile bayanların durumunu acaba derdim banada nasip olacakmi Allah nasip etti sonunda .

Bebek istediğiniz halde neden üzüldüğünüzü de ben anlamadım. İsteyen insan üzülmez ki. O bebeğe de yazık. Ne kadar küçük olsa da hisseder. Bence başka şeylerle uğraşın.

Demek ki herkes ayni duyguyu yasayabiliyor benim şuan idrar testinde çıktı aslında kan testine daha bakmtirmadim ama var diye düşünüyorum inşallah sizde sağ saglim alırsınız kucağınıza :)
tşk ederim :) ilkindeki o titreten heyecanı tabiki de yakalayamazsınız o bambaşka oluyor ama bu da öyle heyecn var yani korkuyla karışık :KK66:

Back
X