- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
herkese merhaba.. 24 yaşında eşimle severek evlendim. evlenmeden önce 4 yıllık bir geçmişimiz var. herşeyiyle tanıdığım zannettiğim hayatıma soktuğum adamı evlendikten sonra tanıdım yazıkki.. yazık dedim çünkü 3 yaşında bir oğlum var ve ne yazıkki o da yaşanılanlara şahit bir şekilde büyüyor.. eşim çok iyi niyetli çok sevecen lugatında HAYIR YAPAMAM kelimeleri olmayan bir insan diyeceksiniz ki sorun ne sorun bu kadar iyi bu kadar sevecen bir adam fakat tüm bunları yaparken de bir taraftan ailesini eksik ve yalnız bırakan bir adam.. 4 yıllık evliyim bu dört yıl içinde kaç defa boşanma kararı alıp yapamadığımı biliyorum yapamadım çünkü çocuğum bir tarafı hep eksik büyümesin diye.. yapamadım çünkü onu çoook seviyorum.. hep akşamları evimde yalnız kalmama rağmen.. hep herkese karşı korunmasız kalmama rağmen..yüce rabbim herkesi bir sınavla sınarmış ya benim de sınavım bu olsa gerek.. ama çok çaresizim kopamadığı alkollü arkadaş çevresinden dolayı, tutamadığı düzelcek herşey sözlerinden dolayı.. çok şükür evimiz arabamız herşeyimiz var ama herşey maddiyat değil kii yalnızım işte bunu neyle satın alabilirim? fikirlerinize çok ihtiyacım var![]()
canım yanlış anlamazsan birfikir vermek istiyorum.acaba eşine akıl verecek dini yönü bilgisi kuvvetli bir büyüğünüz yok mu etrafınızda? yani ona biraz dini değerleri aşılayacak,namazı ibadeti telkin edecek bir sohbet ortamı,arkadaş çevresi..etrafına bir sor soruştur,bu çok işe yarayan bir çözüm yolu bence..çünkü öncelikle eşinin istemesi lazım alkolü bırakmayı..inşallah en kısa zamanda o ortamdan uzaklaşır ve ailesine geri döner..bu arada sana ikinci tavsiyem eşin düzelmeden ikinci çocuğu sakın olaki yapayım deme..sevgiler..