- Konu Sahibi merissu744
çok iyi kahve falaı ve çingene tarotu bakıyorum bana bakanlara bakarım bilginize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi kahve falaı ve çingene tarotu bakıyorum bana bakanlara bakarım bilginize
ben sana baktım sende bana![]()
bana çingene tarotu bak..nasıl olucak?çok iyi kahve falaı ve çingene tarotu bakıyorum bana bakanlara bakarım bilginize
ben sana baktım sende bana![]()
Geldim ben kahve bakabiliyorum
hoşgeldin cnm bana bakarmısın yukarda kahvelerim bende sana bakayım kart açayım
aldım bakacğm canım :)bu sevgilimle ikimizin falı yorumlarınızı bekliyorum
bu sevgilimle ikimizin falı yorumlarınızı bekliyorum
br sevgilinin ya da senin çevren çok geniş falınızda birsürü harf çıkmış. sanırım birbirinizden uzaktasınız her tarafta dağ tepe yol çıkmış bu yollar açık canım kavuşma ihitimaliniz var. nişan yda evlilik olabilir. sevgilinin aklında soru işareti var aklına bir şey takılmış bir türlü cevaplandıramıyor. sen onu çok düşünüyosun. kendini beğenmiş bir düşmanınız var canım dikkatli olun. size zarar vermesine izin vermeyin. beklediğin bir haber var yakın zamanda sonuca ulaşacak. sıkıntılarınızı atacaksınız, mutluluk yakında. yüklü bir miktar para ya da değeğli bir mal çıkmış falınızda. isminin içinde a harfi olan biri var sen ya da sevgilin bilemiyorum bu kişi sevdiği kişi bekliyor. beklediğine değecek. bu kişi bu beklediği kişi ile evlenecek.
bu kadar canım ben de senin yorumunu bekliyorum.
hem snn falına bakaym hemde sevglnn ve senn ki karşlığnda kahve falıma bak svglnn ki içinde çingene tarotu aç bna olurmu cnm
sevgilinin ya da senin çevren çok geniş falınızda birsürü harf çıkmış. sanırım birbirinizden uzaktasınız her tarafta dağ tepe yol çıkmış bu yollar açık canım kavuşma ihitimaliniz var. nişan yda evlilik olabilir. sevgilinin aklında soru işareti var aklına bir şey takılmış bir türlü cevaplandıramıyor. sen onu çok düşünüyosun. kendini beğenmiş bir düşmanınız var canım dikkatli olun. size zarar vermesine izin vermeyin. beklediğin bir haber var yakın zamanda sonuca ulaşacak. sıkıntılarınızı atacaksınız, mutluluk yakında. yüklü bir miktar para ya da değeğli bir mal çıkmış falınızda. isminin içinde a harfi olan biri var sen ya da sevgilin bilemiyorum bu kişi sevdiği kişi bekliyor. beklediğine değecek. bu kişi bu beklediği kişi ile evlenecek.
bu kadar canım ben de senin yorumunu bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...nlara-tarot-yada-katina-fali-bakacagim-4.html
canım hani falıma bakacaktınEki Görüntüle 822387 :26: