çok iyi kahve ve çingene tarotu bakıyorum bana bakanlara bakarım ilgilnize :

buda sevgilimin falı

sevgilinde apaçık bir gelin çıkmış.
endişeleri var ama boşuna endişeleniyor. çevresinde kıskanılan bir. bu kişi birinden bir hediye ayacak. küs olduğu biri var barışma gerçekleşecek. balık var eline yüklü bir miktarda para ya da mal geçecek ve hayatının dönüm noktası olacak. buradada yine a harfi çıkmış. bir yok var ve bu yolda onu bekleyen birisi var. bayraklı bir yerde bir işi var. ev yada araba alma ihitimali var. çok düşünüyor ve her şeyi kafasına takan biri. aslında hayatını kendi kendine zehir ediyor. etrahta bir sürü harf var çevresi geniş olan galiba sevgilinmiş. sürekli insanlarla içiçe olduğu bir işle uğraşıyor. sıkıntılarını anlatacak ve hayatınızı birleştireceksiniz. mutluluk yakın.

ok ince ruhlusun çok düşünceli birisin aslında çabuk kırılan birisin fakat gerektiğinde kaya gibi durabiliyorsun tebrikler. pek güvenmediğiniz bir kız var güvenmemekte haklısınız ve bu kişiye karşı tedbirli olun.. Yakın bir dönemde sevindirici bir haber alacaksınız. gelecek günler sizin beklentinizi cevaplayacak. senin bir muradın var ama bu muratta bir düşmanın gözü var engelliyor bu muradını bu düşman. adında yada soyasında Z ya da N harfinin bulunduğu kişilerle bir arkadaş toplantısı yapacaksın keyifli zaman geçireceksin. Tasalanmayı bırak ki aydınlığı görebilesin CANIM:) Sevdiğin biri sanırım seni incitmiş, ama elinde olmadan yapmış ya da başkası yüzünden aranız bozulmuş, yakında barışacaksınız. yoğun bir döneme giriyorsunuz. iş temponuzda artış olacak. ancak buna değecek. güçlü bir manevi yapınız var ve bu anlamda hayatınızda bir takım güzel gelismeler olacak. . Kısa bir zaman sonra birisi ile nedensiz tartışacaksınız. sosyal yaşam konusunda yeni yeni fırsatlar çıkacak karşınıza. çok güzel bir gelecek, huzurlu bir ömür senin olacak . Aşk hayatın, iş hayatın hepsi çok güzel olacak. aç kapıyı yakında U ya da C harfinden isimler misafir olarak gelecekler. dileğiniz var hiç ummadığınız birinden alacağınız bir destek sayesinde gerçek olacak.Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Üzerinizdeki bulutları kaldırın bütün olumsuzlukların üstesinden gelebilirsiniz. Nihayet kaybettiğiniz bir eşyayı bulacaksınız. karşına bir kısmet çıkacak ve biraz olsun rahatlamanı sağlayacak. Haneye bir mal girecek, ayrıca evde iki temiz ve güzel olay var. Gelecek olan bir kısmet görüyorum. bu güzel birşey

canım neye bakıyormuyum ben senin falına baktım zaten senin yorumunu bekliyorum

İyiliklerinize değer verilmiyor gibi hissediyor ve görünmediğini düşünüyorsunuz. haklı da olsanız kendinizi üzmeyin. 5 yada 6 ay gibi bir süre sonra yeni işlere adım atacak, kendinizi çok mutlu ve güçlü hissedeceksiniz, sıkıntılarınız bu süre sonunda bitiyor maddi manevi güçleniyorsunuz. olmasını çok istediğiniz özel bir dileğiniz var bu dileğiniz yakında gerçekleşecek. bugünlerde isminde e harfi olan biriyle bir görüşmen var. Bu görüşmeden mutlu olacağın görülüyor. büyük bir zafer başarı, kısmet öyle bir gelecek sizi bekliyor.Ancak bu güzelliği yaşamadan önce çok sevineceğiniz haberi önceden gelecek..falınız çok güzel ve aydınlık çıkmış yakında bir sürpriz yaşayacaksınız. Uzaktan size gelecek iki ayrı misafir olacak. Umarım sizin için hayırlı olur. bu aralar yapmanız gereken şeyleri ihmal etmeden yapın. hayatın değişecek iş ile ilgili büyük bir fırsat çıkıcak karşına. yakın bir zamanda elinize hiç ummadığınız bir yerden hatırı sayılır miktarda para geçecek.neşeli sevinçli bir kalabalık olacak. derinliği olan temeli olan büyük bir mevzuyla ilgili hanenize gelecek olan çok süper bir haber üzerine ayağınız yerden kesilecek. uzun zamandır istediğiniz şeye çok yakın bir zamanda kavuşacaksınız. Başarıya yahut aradığınız mutluluğa ulaşacaksınız. fincanında 7 rakamı var Birine yaptığınız çok güzel bir iyilik görüyorum. Bu o kişnin size minnet duymasına sebep olacak. hanenize bolluk bereket geliyor.. cnm sende benim tarota falıma bak

Şu aralar biraz sıkıntılı olabilirsiniz yada yeni bir sıkıntıdan çıkmış olabilirsiniz kafanızda kurduğunuz düşündüğünüz bazı soru işaretleri var ama önünüz çok aydınlık gözüküyor... biraz sıkıntınız var ama inanın sizin önünüz açık. bu sıkıntınızla ilgili aralarda geriye dönüp bakıyor yada benzeri şeyler duyduğunuzda bir telaşe yaşıyor olabilirsiniz. muhteşem bir tatil yapacaksınız. çok sıkılmış veya bunalmış olabilirsiniz fakat bu sıkıntıyı aslında içinize sizin hapsettiğinizi görüyorum. önünüze çıkan şansları değerlendirin.bu şansları imkansız olarak değerlendirmeyin. Aklınızda bir fikir var ve doğru yoldasınız ve o fikir öneri istek her ne ise sizin için çok hayırlı olacak. bu hafta yada ay içinde elinize bol miktarda para geçecek. Zayıf iskelet gibi bir insan sizi üzmek için uğraşıyor dikkatli olmalısınız. etrafınızdaki insanlar için çok özveride bulunuyorsunuz.bazen yorulduğunuzu hissetsenizde bu sizin bir özelliğiniz ve bu sizi mutlu kılıyor.kendinize gereken ilgiyi göstermezseniz hastalanabilirsiniz.yoğun bir dönemden geçiyor olmalısınız ve bu yüzden kendinizi bayağı bir ihmal etmissiniz. hayatınızdaki büyük sıkıntıları geride bırakmışsınız huzura yelken açmışsınız gibi bir mutluluk oluşuyor. neye niyet ettiyseniz ki ben iki tane görüyorum. Birinin bayağı bir zamanı ve sizin uğraşılarınıza ihtiyacı var diğeri ise yanında yepyeni bir kapı açılarak ummadığınız kadar kolay gerçek olacak... Genelde içine kapalı, korunaklı bir haneniz olsa da bu iyiye işaret ediyor. Falınız temiz

sağol canım şu hoşlandığım kişi hakkında tarot bakcaktın. hayatında biri var mı bilemiyorum benden hoşlanıyor gibi davranıyor ama hakkında birşey bilmediğimden adım atmakta terettüt ediyorum.

bu ilk fal :)

Fincanın tam ortasında bir göz aydının var çok ferah temiz bir haber alacaksın göz aydını yaşayacaksın..rüya gibi bir yaşantın olacak ama zorluklar var önünde bir bayan araya girecek bu yakın çevrenden bir bayan dikkatli ol derim.Canım bir lamba çıktı.Canım senin içgüdülerin biraz fazla.Sen başkaları hakkında biraz fazla içgüdünü kullanıyorsun buda zaman zaman seni çevrenden uzaklaştırıyor.Bune böyle kafan allak bulak olmuş canım sen çok aşırı kıskanç birisin bu kıskançlık seni çok ters etkiliyor sevdiklerinide bunaltıyorsun.Düşman çıktı iki kişi var düşman bunlar hane dışındalar senin için buradada kavga ediyorlar.Senin için kavga ediyorlar yani.Ya seni paylaşamıyorlar ya da birisi sana kötü bir şey dedi öbürü de onun için ona kızıyor.Valla bi düğün var. Artık kimin bilemem ama sen veya çok yakın bir arkadaşın hazır olun bu düğüne :).beğenmiş olduğunuz hediye size yeni yıl için süpriz olarak verilecek siz buna çok şaşıracaksınız sevinçten ağlayacaksınız mutluluk göz yaşlarınız olacaka.Akan temiz bir su çıktı sana.Bu su fincanın kenarında bu demektirki gelecekte haneye bereket dolacak.

canım ben sana katina bakmıştım zaten yatıyorum iyi geceler

İyiliklerinize değer verilmiyor gibi hissediyor ve görünmediğini düşünüyorsunuz. haklı da olsanız kendinizi üzmeyin. 5 yada 6 ay gibi bir süre sonra yeni işlere adım atacak, kendinizi çok mutlu ve güçlü hissedeceksiniz, sıkıntılarınız bu süre sonunda bitiyor maddi manevi güçleniyorsunuz. olmasını çok istediğiniz özel bir dileğiniz var bu dileğiniz yakında gerçekleşecek. bugünlerde isminde e harfi olan biriyle bir görüşmen var. Bu görüşmeden mutlu olacağın görülüyor. büyük bir zafer başarı, kısmet öyle bir gelecek sizi bekliyor.Ancak bu güzelliği yaşamadan önce çok sevineceğiniz haberi önceden gelecek..falınız çok güzel ve aydınlık çıkmış yakında bir sürpriz yaşayacaksınız. Uzaktan size gelecek iki ayrı misafir olacak. Umarım sizin için hayırlı olur. bu aralar yapmanız gereken şeyleri ihmal etmeden yapın. hayatın değişecek iş ile ilgili büyük bir fırsat çıkıcak karşına. yakın bir zamanda elinize hiç ummadığınız bir yerden hatırı sayılır miktarda para geçecek.neşeli sevinçli bir kalabalık olacak. derinliği olan temeli olan büyük bir mevzuyla ilgili hanenize gelecek olan çok süper bir haber üzerine ayağınız yerden kesilecek. uzun zamandır istediğiniz şeye çok yakın bir zamanda kavuşacaksınız. Başarıya yahut aradığınız mutluluğa ulaşacaksınız. fincanında 7 rakamı var Birine yaptığınız çok güzel bir iyilik görüyorum. Bu o kişnin size minnet duymasına sebep olacak. hanenize bolluk bereket geliyor.. cnm sende benim tarota falıma bak

ok ince ruhlusun çok düşünceli birisin aslında çabuk kırılan birisin fakat gerektiğinde kaya gibi durabiliyorsun tebrikler. pek güvenmediğiniz bir kız var güvenmemekte haklısınız ve bu kişiye karşı tedbirli olun.. Yakın bir dönemde sevindirici bir haber alacaksınız. gelecek günler sizin beklentinizi cevaplayacak. senin bir muradın var ama bu muratta bir düşmanın gözü var engelliyor bu muradını bu düşman. adında yada soyasında Z ya da N harfinin bulunduğu kişilerle bir arkadaş toplantısı yapacaksın keyifli zaman geçireceksin. Tasalanmayı bırak ki aydınlığı görebilesin CANIM:) Sevdiğin biri sanırım seni incitmiş, ama elinde olmadan yapmış ya da başkası yüzünden aranız bozulmuş, yakında barışacaksınız. yoğun bir döneme giriyorsunuz. iş temponuzda artış olacak. ancak buna değecek. güçlü bir manevi yapınız var ve bu anlamda hayatınızda bir takım güzel gelismeler olacak. . Kısa bir zaman sonra birisi ile nedensiz tartışacaksınız. sosyal yaşam konusunda yeni yeni fırsatlar çıkacak karşınıza. çok güzel bir gelecek, huzurlu bir ömür senin olacak . Aşk hayatın, iş hayatın hepsi çok güzel olacak. aç kapıyı yakında U ya da C harfinden isimler misafir olarak gelecekler. dileğiniz var hiç ummadığınız birinden alacağınız bir destek sayesinde gerçek olacak.Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Üzerinizdeki bulutları kaldırın bütün olumsuzlukların üstesinden gelebilirsiniz. Nihayet kaybettiğiniz bir eşyayı bulacaksınız. karşına bir kısmet çıkacak ve biraz olsun rahatlamanı sağlayacak. Haneye bir mal girecek, ayrıca evde iki temiz ve güzel olay var. Gelecek olan bir kısmet görüyorum. bu güzel birşey

evet doğru cnm ince ruhlu ve duygulsa brym aslında ama bu aralr sertleştim :) ay o haber gelse artık çok sevncm soyadnda n olan br arkdşm vr :) z olanda vr :) evt sevdgm beni dün çok kırdı ama bakalım nasl gönlümü alack :D off o yoğun dönemi ben almasam :D misafirlerde hoşgelsin diyelm :) aslında özgürlk değilde dha çok engeller dyeblrz bz ona ama aşkı terch edyrm bn :) ne eşyası acaba merak ettm bk şimdi :) sağol cnm yüreğine sağlık :)

evet doğru cnm ince ruhlu ve duygulsa brym aslında ama bu aralr sertleştim :) ay o haber gelse artık çok sevncm soyadnda n olan br arkdşm vr :) z olanda vr :) evt sevdgm beni dün çok kırdı ama bakalım nasl gönlümü alack :D off o yoğun dönemi ben almasam :D misafirlerde hoşgelsin diyelm :) aslında özgürlk değilde dha çok engeller dyeblrz bz ona ama aşkı terch edyrm bn :) ne eşyası acaba merak ettm bk şimdi :) sağol cnm yüreğine sağlık :)

cnm ikinci olanada baksana sevgilimin olana

cnm ikinci olanada baksana sevgilimin olana
buda ikincisi canım :)

Çok diri yemyeşil ağaçlar çıktı falda.Yakın zamanda hanesine bolluk berekete kavuşacak..Bir sıkıntı atlatacak.bu sıkıntı birini çok düşündüğünden ama o bu adamı düşünmediğinden meydana geliyor.çok canını sıkmasın herşey düzelecek..yüksek topuklu bir ayakkabı çıktı.Bir yola gidicek.Bu yol çok ferah ve temiz.Bir iş görüşmesi için sonu çok ferah.birisinden soğu muş mu tam soğuyor ve bir daha da kolay kolay eski haline dönemiyor o kişiyle.Birisine karşı yakında böyle birşey olacak.Çok soğuyacak ama o kişi için iş işten gecmiş olacak..Fotoraf makinası çıktı s.Şanssız bir döneme girecek.Bir masa çıktı.Bu bir iş anlaşması demektir o yada çevresinden birisi beklediği bir iş anlaşması yapacak.Yıllar önce ayrıldığı birinden pat diye bir haber alacaksın.ona dönmek isteyecek.Çünkü bu kişi değerini anlayacak.Bu kız bir başkası için onui bırakan biri.Sakın geri dönmesin.Akrabalarından birisi onların haneyi çok huzursuz ediyor.İsminde E harfi olan biri.Eğer yoksada yakında huzursuz etmeye başlayacak sakın izin vermesinler

cnm tarotta var onun içinde ortak bakıyorum ben ikisine kahvede göremedğime ona bakıyorum ama sormak istediğin soru varsa syle açayım

pardon canım ya. çok sağol ben sadece kahve sandım. normalde tarot bakmasanda olurdu önemli değil yani ısrarım şu sormak istediğim sorudan kaynaklı. hoşlandığım biri var bir süredir hayatında bir var mı tam bilmiyorum o da benden hoşlanıyor mu sonunda bir birliktelik olurmu? bunlar için açarsan çok sevinirim.

katina falı istiyorum canım :) br sevdiğim var o kişi ile olacak mı ne kdr sürede olacak :) oda bana karşı birşey hissediyor mu :) burcum oğlak yaşım 20 onunda burcu terazi 32 yaşında

Son düzenleme:
pardon canım ya. çok sağol ben sadece kahve sandım. normalde tarot bakmasanda olurdu önemli değil yani ısrarım şu sormak istediğim sorudan kaynaklı. hoşlandığım biri var bir süredir hayatında bir var mı tam bilmiyorum o da benden hoşlanıyor mu sonunda bir birliktelik olurmu? bunlar için açarsan çok sevinirim.

hayatında birisi yok ama ailevi sıkıntıları çıkmış oda senden hoşalnıyor

Back
X