çok iyi kahve ve çingene tarotu bakıyorum bana bakanlara bakarım ilgilnize :

sevgilinin ya da senin çevren çok geniş falınızda birsürü harf çıkmış. sanırım birbirinizden uzaktasınız her tarafta dağ tepe yol çıkmış bu yollar açık canım kavuşma ihitimaliniz var. nişan yda evlilik olabilir. sevgilinin aklında soru işareti var aklına bir şey takılmış bir türlü cevaplandıramıyor. sen onu çok düşünüyosun. kendini beğenmiş bir düşmanınız var canım dikkatli olun. size zarar vermesine izin vermeyin. beklediğin bir haber var yakın zamanda sonuca ulaşacak. sıkıntılarınızı atacaksınız, mutluluk yakında. yüklü bir miktar para ya da değeğli bir mal çıkmış falınızda. isminin içinde a harfi olan biri var sen ya da sevgilin bilemiyorum bu kişi sevdiği kişi bekliyor. beklediğine değecek. bu kişi bu beklediği kişi ile evlenecek.

bu kadar canım ben de senin yorumunu bekliyorum.

ilk sayfada bakmıştım canım.

sevgilinde apaçık bir gelin çıkmış.
endişeleri var ama boşuna endişeleniyor. çevresinde kıskanılan bir. bu kişi birinden bir hediye ayacak. küs olduğu biri var barışma gerçekleşecek. balık var eline yüklü bir miktarda para ya da mal geçecek ve hayatının dönüm noktası olacak. buradada yine a harfi çıkmış. bir yok var ve bu yolda onu bekleyen birisi var. bayraklı bir yerde bir işi var. ev yada araba alma ihitimali var. çok düşünüyor ve her şeyi kafasına takan biri. aslında hayatını kendi kendine zehir ediyor. etrahta bir sürü harf var çevresi geniş olan galiba sevgilinmiş. sürekli insanlarla içiçe olduğu bir işle uğraşıyor. sıkıntılarını anlatacak ve hayatınızı birleştireceksiniz. mutluluk yakın.

bu da ikinci yorumun

katina falı istyrm cnm yda dha net hangi falda göreblrsen :) br sevdiğim var o kişi ile olacak mı ne kdr sürede olacak :) oda bana karşı birşey hissediyor mu :) burcum oğlak yaşım 20 onunda burcu terazi 32 yaşında

sevgilin is icin (yada okul meslek)sikinti yapiyor yapmis calisiyorsa isi birakabilir
bazi kagit kürek isleri sikintida bu yönde görüsmeleri olacak ,bir erkege karsi güvenini yitirmis sanki,bazi insanlarla bagini koparmis yada koparacak,sevgilin mahkemeden bekledigi bir temiz kagit yada haber var onun icin keder yapiyor

senin yügreyin param parca olmus cok büyük keder icindesin onunla aranizda bir kadin cikdi bilemiyorum bu kadinmi sebeb oldu ayriliginiza ,senin icin üzülen bir adam var babanmi yoksa baska aileden birimi bilemicem,sana is yada mesleki yönden basari var bir kadinin destegiyle bu yönden güzel bir karar alacaksin,
senin onunla ilgi bir pismanligin var bu pismanlik onunla ilgili gercekleri ögrenmenle bir gelmis yada olacak bunlar.
sende büyük bire hayalkirikligi var gönülhanende sanki bir kadindan ayriligin sebebini ya ögreneceksin yada bu yönden fikir alisverisi yapacaksin..canim sevgilinin kalbinden fikrinde baska bir kadin cikdi ama bu sevdigi kadin iyi biri degil yalanci yaramaz biri olarak gördüm,sevgilin gecmisiyle ilgili atlatamadigi seyler var ve kendini sucluyor caresiz bir durumda sanki ne yapacagini bilemez gibi sonuc olarak seninle konusacak sanki bir yola cikacakda seninle vedalasacak gibi..bilemiyorum falinda bunlar cikdi..hakinizda hayirlisi ne ise o olsun

canim bana bakmayi unutma bende bekliyorum genel anlamda hayatima biri girecekmi evlilik varmi vs.

ikinci olarakda eski esimle ilgili benimle ilgili düsünceleri pismanligi varmi (merak ediyorum iste:( )

sevgilin is icin (yada okul meslek)sikinti yapiyor yapmis calisiyorsa isi birakabilir
bazi kagit kürek isleri sikintida bu yönde görüsmeleri olacak ,bir erkege karsi güvenini yitirmis sanki,bazi insanlarla bagini koparmis yada koparacak,sevgilin mahkemeden bekledigi bir temiz kagit yada haber var onun icin keder yapiyor

senin yügreyin param parca olmus cok büyük keder icindesin onunla aranizda bir kadin cikdi bilemiyorum bu kadinmi sebeb oldu ayriliginiza ,senin icin üzülen bir adam var babanmi yoksa baska aileden birimi bilemicem,sana is yada mesleki yönden basari var bir kadinin destegiyle bu yönden güzel bir karar alacaksin,
senin onunla ilgi bir pismanligin var bu pismanlik onunla ilgili gercekleri ögrenmenle bir gelmis yada olacak bunlar.
sende büyük bire hayalkirikligi var gönülhanende sanki bir kadindan ayriligin sebebini ya ögreneceksin yada bu yönden fikir alisverisi yapacaksin..canim sevgilinin kalbinden fikrinde baska bir kadin cikdi ama bu sevdigi kadin iyi biri degil yalanci yaramaz biri olarak gördüm,sevgilin gecmisiyle ilgili atlatamadigi seyler var ve kendini sucluyor caresiz bir durumda sanki ne yapacagini bilemez gibi sonuc olarak seninle konusacak sanki bir yola cikacakda seninle vedalasacak gibi..bilemiyorum falinda bunlar cikdi..hakinizda hayirlisi ne ise o olsun

canim bana bakmayi unutma bende bekliyorum genel anlamda hayatima biri girecekmi evlilik varmi vs.

ikinci olarakda eski esimle ilgili benimle ilgili düsünceleri pismanligi varmi (merak ediyorum iste:( )

cnm posta kutun doluymuş özelden msj atamıyorum

Back
X