sevgilin is icin (yada okul meslek)sikinti yapiyor yapmis calisiyorsa isi birakabilir
bazi kagit kürek isleri sikintida bu yönde görüsmeleri olacak ,bir erkege karsi güvenini yitirmis sanki,bazi insanlarla bagini koparmis yada koparacak,sevgilin mahkemeden bekledigi bir temiz kagit yada haber var onun icin keder yapiyor
senin yügreyin param parca olmus cok büyük keder icindesin onunla aranizda bir kadin cikdi bilemiyorum bu kadinmi sebeb oldu ayriliginiza ,senin icin üzülen bir adam var babanmi yoksa baska aileden birimi bilemicem,sana is yada mesleki yönden basari var bir kadinin destegiyle bu yönden güzel bir karar alacaksin,
senin onunla ilgi bir pismanligin var bu pismanlik onunla ilgili gercekleri ögrenmenle bir gelmis yada olacak bunlar.
sende büyük bire hayalkirikligi var gönülhanende sanki bir kadindan ayriligin sebebini ya ögreneceksin yada bu yönden fikir alisverisi yapacaksin..canim sevgilinin kalbinden fikrinde baska bir kadin cikdi ama bu sevdigi kadin iyi biri degil yalanci yaramaz biri olarak gördüm,sevgilin gecmisiyle ilgili atlatamadigi seyler var ve kendini sucluyor caresiz bir durumda sanki ne yapacagini bilemez gibi sonuc olarak seninle konusacak sanki bir yola cikacakda seninle vedalasacak gibi..bilemiyorum falinda bunlar cikdi..hakinizda hayirlisi ne ise o olsun
canim bana bakmayi unutma bende bekliyorum genel anlamda hayatima biri girecekmi evlilik varmi vs.
ikinci olarakda eski esimle ilgili benimle ilgili düsünceleri pismanligi varmi (merak ediyorum iste

)