• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kafam bozuk kızlar ya

birumutbelkiolur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
175
183
103
30
Evet başlıkta yazdığım gibi çom kafam bozuk :( ne yaptysam olmuyo eşimin huyları beni deli ediyo . Ya bi bakıyosun hiç bişey yok gayet iyi gülüyo söylüyo aradan 5 dk felan geçio sanki o adam gitmiş yerine başkası gelmiş . Bazen korkuyom baba bişey yapacak diye . Anlamsız küsüyo bi bakıyosun gülüyo sizce ne yapabilirm . Mesele bu gün gelirken kuru soğan alması için aradım bana etmediğini bırakmadı vay efendim neden mesaj atmamışımda aramışım :( piskolojik galiba yada büyü yaptılar kocama

o tam öfke kontrol bozuklugundandır
Olabilir . Ya istiyo ki hem onun dediği olsun o hep laf söylesin bana sıra gelince vay efendm niye böyle dedin hemen bi sinir bi tavır . Ya 1 buçuk sene nişanlı kaldım 4 senedirde evliyim hala tanıyamadım çok zor bi adam bu gün kızacağı şeye yarın olsa söylesem kızmıo yada tam tersi kızmaya şeye kızıo

bu her erkekte var kendilerini kral olarak görülek istiyorlar

rahat etmek istiyorsan esini pışpışla suyuna git dediklerine he de ama o senin ona karsı birsey yaptıgını anlamadan bildiğini okuda bazen.

zaten sen böyle olunca oda yumusak olacaktır

bu her erkekte var kendilerini kral olarak görülek istiyorlar

rahat etmek istiyorsan esini pışpışla suyuna git dediklerine he de ama o senin ona karsı birsey yaptıgını anlamadan bildiğini okuda bazen.

zaten sen böyle olunca oda yumusak olacaktır
Ya ne onun hep suyundan gidiom ama bende insanım bi yere kadar

Doktor buna teshis koyar. Benim burdan teshisim border line kisisel bozukluk :KK70:

Sabriniza saglik
Valşa zaten dr gitsek kesin bi problem var akşam yine tartıştık ağlıya ağlıya uyudum sabah kalktım işe gideck kahvaltı hazrladm bana güzellik yapıo etrafımda dönüyo beni güldürsün diye bende tersledim bu kere bak bana böyle yapma diyince bende sen bencilsin dedim daha çok kızdı ama gidene kadar da yine güzellik yapıp beni güldürmeye çalışıo ama ters bişry söylrmycen ona karşı laflarını seçip seçip konşcan . Mesele bişey olsa diyomki sende böyle yapıon diyo ben yaparım kıyaslama yapma sen yapamzsn . Valla son şansları diye bilrm belki babamın evine dönebilirm

Back
X