- 26 Şubat 2013
- 2.484
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.852
- 333
- 31
Merhaba Kızlar
Bu aralar çok kafama taktığım bir durum var. Sizlerle paylaşmak istiyorum bilgi almak istiyorum.
özelde çalışan bir hemşireyim. Ocakta doğum yaptım. Şuan doğum iznindeyim. Mayıs’ın 6 sında iznim bitiyor.
Düşüncem yıllık izinlerimi kullanmaktı ama şuan kullanılamıyor. Rapor alırım diye düşünüyordum ama sorumlum artık rapor verilmeyeceğini söyledi.
Kızım 3 aylık olacak ben nasıl işe başlayacağım kime bırakabilirim bensiz durmuyor biberon emmiyor.
Hastaneden gelince illlaki temas kuracağım. Allah korusun bişey olsa karantinada kalmam gerekse ne yaparım.
Devlette hamileler emzirenler kronik hastalığı olanlar izinliymiş galiba
Acaba bu özellerde de geçerli mi?
ücretsiz izin alabilir miyim ?
Başka hastanede rapor alsam hastanenin bunu kabul etmeme hakkı var mı ?
şimdiden teşekkür ederim
Bu aralar çok kafama taktığım bir durum var. Sizlerle paylaşmak istiyorum bilgi almak istiyorum.
özelde çalışan bir hemşireyim. Ocakta doğum yaptım. Şuan doğum iznindeyim. Mayıs’ın 6 sında iznim bitiyor.
Düşüncem yıllık izinlerimi kullanmaktı ama şuan kullanılamıyor. Rapor alırım diye düşünüyordum ama sorumlum artık rapor verilmeyeceğini söyledi.
Kızım 3 aylık olacak ben nasıl işe başlayacağım kime bırakabilirim bensiz durmuyor biberon emmiyor.
Hastaneden gelince illlaki temas kuracağım. Allah korusun bişey olsa karantinada kalmam gerekse ne yaparım.
Devlette hamileler emzirenler kronik hastalığı olanlar izinliymiş galiba
Acaba bu özellerde de geçerli mi?
ücretsiz izin alabilir miyim ?
Başka hastanede rapor alsam hastanenin bunu kabul etmeme hakkı var mı ?
şimdiden teşekkür ederim