- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
- Konu Sahibi _Visneliturta_
Başlıkta da dediğim gibi aslında 23 yaşındayım ama kendimi resmen 60 70 yaşında kadınlar gibi hissediyorum. Hiçbir şeye ne hevesim var ne isteğim. Çok şükür hiçbir sağlık sorunum yok, ailemle, arkadaşlarımda da aram iyi ama iş ve özel hayat deyince orada yollar kapanıyor resmen. İstediğim hiçbir iş olmadı başladığım işlerde de hep bir problem çıktı. Onun dışında 1,5 yıl önce 5 yıllık ilişkim bitti tam isteme, söz aşamasına gelmişken. Hatta şuan başka biriyle evli bu durumu da çok zor atlattım, belki de atlatamadım bilmiyorum. 1,5 yıldır hayatımda etkilendim diyebileceğim kimse de olmadı. Yaşın daha küçük diyeceksiniz belki ama inanın niyetim hemen evlilik değil, ama insan sevmek, sevilmek, önemsenmek istiyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum.
Yalnızlık hissi bu aralar iyice arttı. Hatta yalnızlık hissinin yanında umutsuzlukta var. Hep böyle yalnız kalacağım, kimse beni sevmeyecek, önemsemeyecek gibi hissediyorum. Hiçbir zaman hayalimdeki gibi bir iş bulamayacağım diye düşünüyorum. Ne kadar kendime engel olmaya çalışsam da karamsar bakıyorum hayata.
Bu karamsarlıktan nasıl kurtulabilirim sizce. Neler önerirsiniz?
Ayrıca kişisel gelişim kitapları araştırıyorum belki iyi gelir bu karamsarlıktan kurtulurum diye.
Sizlerin okuyup hayatıma çok şey kattı dediğiniz, önerebileceğiniz kitaplar var mı?
Veya bende senin gibiydim şunları yapıp bu durumu atlattım diyeniniz?
Yalnızlık hissi bu aralar iyice arttı. Hatta yalnızlık hissinin yanında umutsuzlukta var. Hep böyle yalnız kalacağım, kimse beni sevmeyecek, önemsemeyecek gibi hissediyorum. Hiçbir zaman hayalimdeki gibi bir iş bulamayacağım diye düşünüyorum. Ne kadar kendime engel olmaya çalışsam da karamsar bakıyorum hayata.
Bu karamsarlıktan nasıl kurtulabilirim sizce. Neler önerirsiniz?
Ayrıca kişisel gelişim kitapları araştırıyorum belki iyi gelir bu karamsarlıktan kurtulurum diye.
Sizlerin okuyup hayatıma çok şey kattı dediğiniz, önerebileceğiniz kitaplar var mı?
Veya bende senin gibiydim şunları yapıp bu durumu atlattım diyeniniz?