Cok kararsiz kaldim

bipolar_1990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
114
65
48
Arkadaslar kusura bakmayin bisey sorucam ben evlilik hazirlindayim bu benim 2.evliligim olucak en buyuk hayalim anne olmak hemen bebek istiyorum ama evlenecegim kisi en azindan bir yil bekliyelim diyo sizce ne yapmaliyimn

Kesinlikle birbirinizi tanımanız ve doğru bir iletişime girdikten sonra bebeğin olması daha sağlıklı olur. 30 yaş geç bir yaş değil. Belli mi olur bir kaç ay sonra korumaktan vazgeçersin karşılıklı bir karar ile.. Ama içinizdeki iletişimi kurup bebeği o şekilde dahil etmek daha doğru olabilir.

Kesinlikle birbirinizi tanımanız ve doğru bir iletişime girdikten sonra bebeğin olması daha sağlıklı olur. 30 yaş geç bir yaş değil. Belli mi olur bir kaç ay sonra korumaktan vazgeçersin karşılıklı bir karar ile.. Ama içinizdeki iletişimi kurup bebeği o şekilde dahil etmek daha doğru olabilir.
Brn korunmayi dusunmuyorum.

bekle canım haklı.. Evliliğiniz bi otursun tadını çıkarın.. birbirinize alışın..

Ben kocayı buldum boşamam diyosan yap gitsin :KK53: şaka bi yana önce bi huyunu suyunu öğren belki boşanacaksiniz sonradan ya da maddi durumunuz el vermeyecek garantisi yok ki iki tarafta emin olmadan yapmamak en doğrusu

Back
X