çok kararsızım 2. çocuk

ay_ge

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
4.468
9
641
İstanbul
[ı]arkadaşlar ben 24 eşim 26 yaşındayız bir oğlumuz var 4 yaşında ben daha erken diye yeni bir bebek istemiyorum ama hem eşim çok istiyor hemde oğlumla aralarındaki fark çoğaldıkça millet üstüme üstüme geliyor..eşimin çocuk diyince gözleri parloyor beni iki çocuk annesi olmak korkutuyor çokta soğuk değilim bu fikre a"ma kararsızım bir fikir verin n'olur tecrübenize sığınıyorum:26:[/ı]

canim daha biraz once konu actim,benim iki oglum var aralari iki yas valla beni oyle yiprattilar birbirleriyle durmadan kavga ediyolar esim birde ucuncuyu istiyor sanki onlar buyutecek,ama seninkinin aralalarinda yas farki olacak belki benimki gibi olmazlar:44:

Eşinizin isteği çok güzel bence. E artık oğlunuzda 4 yaşına gelmiş. ne güzel yaşlarınızda genç. Çıtır çıtır 2 çocuk annesi olmak çooook güzel olurdu heralde.

Etrafınızda 2 çocuklu eş-dost akraba varsa bu aralar onlarla görüşün, parklarda oyun alanlarında karşılaşırsanız fikir edinin. İkinci çocuğa soğuk değilim de diyorsunuz..

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Yap bence de. KArdeşlik çok güzel birşey. Daha yaşınız genç, enerjiniz yerinde. E oğlanın da yaşı gelmiş yeni kardeş için. Ben 34 yaşındayım, 11 aylık oğlum var; ben bile yapacağım, oğluma kardeş. Biraz büyüsün diye bekliyorum.

aslında olayın o boyutuda ayrı düşündürüyor beni..yani ileriki yaşlarda kocaman çocuklarım olur belki sonra bir tekne kazıntısı düşünürüz 35 40 gibi:)))

offff hala kararsıım ya ne zor şeymiş bebek sahip olmaya karar vermek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…