• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızım çok zor bi durum

hepiniz çok haklısınız biliyorum ama işte bende korkuyorum o aile çok abartır herşeyi o yuzden benim annemde gelir bana patlar aileme anlatmasam bile sevgilim bişey yapacak durduramıyorum adamı.. cok sinirli

bana bu kadar korkman normal gelmedi

Çoğu genç kız gibi ilişki yönetmeyi bilmiyorsunuz. Ne gerek vardı da sevgilinize anlattınız durumu, üstelik adamın telefonuna kadar verdiniz? Hem sevgilinizin karakterini biliyorsunuz hem böyle bir olayı ona anlatıyorsunuz. Anlatmanız gereken kişiler aile bireyleriniz. Buna babanız da dahil. Belli ki adamın biraz fırçaya ihtiyacı var. Yoksa allah korusun başına daha kötü biley gelebilir.

bunun için dua ediyorum kendi yaptıgım aptallık içinde kendime kızıyorum

hepiniz çok haklısınız biliyorum ama işte bende korkuyorum o aile çok abartır herşeyi o yuzden benim annemde gelir bana patlar aileme anlatmasam bile sevgilim bişey yapacak durduramıyorum adamı.. cok sinirli

Anlatmadiginiz birseyler mi var. Bu kadar korkmaniz yersiz. Sizin bir hatanız yok ki. Tahmin edememiş adamla konuşmuşsunuz. Kaldı ki hatanız olsa bile aileniz sizin iyiliğinizi düşünür.

Son düzenleme:
öyle evet ama boş bulunup anlattım bide benden gizlin olmayacak duymam diye düşünme falan der hep. dedim pat diye bende

Bu benden gizlin olmayacak kısmı da saçma değil mi sence? Her şeyi sevgiline anlatmak zorunda mısın? Ben eşime bile bazı şeyleri anlatmıyorum ve o da biliyor anlatmadığımı. Her şey erkeklere anlatılmaz. Mutlu ilişkinin ilk kurallarından biridir bu.

bana bu kadar korkman normal gelmedi

gerek yaşadığım yer olsun gerek yetiştirilme tarzım olsun rahat bı kız olamadım hiç bir zaman. benim ailem biraz tutucudur babam sevgilim oldugunu duyarsa hoş seyler olmaz.

benim korkup cekindğim nokta o adam benim bi sevgilim oldugunu biliyo nette kızı göstermiş resmimizii.. babama konuyu anlattığımda babam an adamın ustune gittiğinde senin kızının sevgilisi var derse işte ben o durumdan korkuyorum arkadaşlar

Bu benden gizlin olmayacak kısmı da saçma değil mi sence? Her şeyi sevgiline anlatmak zorunda mısın? Ben eşime bile bazı şeyleri anlatmıyorum ve o da biliyor anlatmadığımı. Her şey erkeklere anlatılmaz. Mutlu ilişkinin ilk kurallarından biridir bu.

ne diyebilirim ki haklısınız

öyle evet ama boş bulunup anlattım bide benden gizlin olmayacak duymam diye düşünme falan der hep. dedim pat diye bende

Her doğru her yerde soylenmez. Karsidaki zarar gorecekse hiç soylenmez. Saniyormusun ki o her doğruyu senle paylaşıyor. Bundan sonra daha temkinli ol canım.

gerek yaşadığım yer olsun gerek yetiştirilme tarzım olsun rahat bı kız olamadım hiç bir zaman. benim ailem biraz tutucudur babam sevgilim oldugunu duyarsa hoş seyler olmaz.

Size sevgiliniz olduğunu anlatın diyen yok ki. Komsunuzla aranızda geçen konuşmayı anlatacaksiniz. Böylece sevgiliniz de olaya müdahale etmekten vazgeçecek. Bu kadar basit.

Yoksa bu komşunun karısı sevgiliniz olduğunu biliyor da annenize soylemesinden mi korkuyorsunuz ?

Size sevgiliniz olduğunu anlatın diyen yok ki. Komsunuzla aranızda geçen konuşmayı anlatacaksiniz. Böylece sevgiliniz de olaya müdahale etmekten vazgeçecek. Bu kadar basit.

Yoksa bu komşunun karısı sevgiliniz olduğunu biliyor da annenize soylemesinden mi korkuyorsunuz ?

heh aynen öyle işte. bundan cekiniyorum ailem bu konularda çok anlayışlı değil o yuzden duyarlarsa hoş olmaz yoksa korkutugum başka hiç bişey yok şükür ki

Her doğru her yerde soylenmez. Karsidaki zarar gorecekse hiç soylenmez. Saniyormusun ki o her doğruyu senle paylaşıyor. Bundan sonra daha temkinli ol canım.

tavsiyelerinize uyucam teşekkür ederim zamanla öğrenicem hatalarımdan ders çıkarıyorum bu durumuda en az hasarla atlatmak istiyorum

benim korkup cekindğim nokta o adam benim bi sevgilim oldugunu biliyo nette kızı göstermiş resmimizii.. babama konuyu anlattığımda babam an adamın ustune gittiğinde senin kızının sevgilisi var derse işte ben o durumdan korkuyorum arkadaşlar

Tahmin ettiğim gibi. Öyleyse kesinlikle ailenizle konuşun. Bu adamın yarın sizi bunla tehdit etmeyeceği ne malum. Emin olun aileniz ne kadar kızsa da başınıza kötü şeyler gelmesinden iyidir. Bunu başka türlü öğrenmeleri daha kötü sonuçlara da yol açar.

sevgili insan evladı!! yani bu kadar şeyi düşünüyorsunuz yok öyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur diye. her duruma bi çıkarınız var .Allah korusun bu adam size bişey yapsa buna çıkarınız ne olacak? keşke diyeceksiniz kesinlikle.. o yüzden adam akıllı düşünüp ailenize durumu anlatın bu kadar aciz olmayın sizi taciz eden adama karşı. ikinci mesele olarak Madem yasaklı bişeyler yaşamayı tercih ediyorsunuz yaşadıklarınızın arkasında durun bi zahmet !! sevginizin yada hevesinizin.. keşke diyipte mahvolmayın..

O 40lık adam seni bi yoklamış, niyetini de belli etmiş. Sen o numarayı almamalıydın(ama olmuş bir kere), net bir şekilde hayır dediğini belirtmek için(etkili reddetme denilen bir şey var sonuçta). Bana kalırsa bir daha bir girişimde bulunursa, ya da seni rahatsız ederse etkili bir şekilde reddet sonra annene veya ailene anlat...

Canim sizi korkutmak istemem ama sonu tehlikeli olabilir sizin icin bence acil babaniza soyleyin derim ben yoksa sevgilinizlede araniz bozulur babanizin bunu bilmeye hakki var cunki kizina yasli bi sapik asiliyo bence ailenize mutlaka soyleyin

evet aileme anlatmaya karar verdim sevgilimi öğrenirlersede yapcak bişey yok.. zararın neresinden dönersem kardır.. üniversite 2. sınıf öğrencisiyim çocuk sayılmam korkunun ecele faydası yok bunu biliyorum

Hem babandan çok korkuyorsun hemde nete fotoğraf mı koydun? Adamın niyeti gerçekten kötü ise bu durumu sana karşı kullanabilir dikkatli ol keşke sevgiline anlatmasaydın kendince bir çözüm bulabilirdin. bir de netten fotonu kaldır adam sevgilin olduğunu iddia ederse yalanlarsın nasıl ispatlayacak ki

sevgili insan evladı!! yani bu kadar şeyi düşünüyorsunuz yok öyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur diye. her duruma bi çıkarınız var .Allah korusun bu adam size bişey yapsa buna çıkarınız ne olacak? keşke diyeceksiniz kesinlikle.. o yüzden adam akıllı düşünüp ailenize durumu anlatın bu kadar aciz olmayın sizi taciz eden adama karşı. ikinci mesele olarak Madem yasaklı bişeyler yaşamayı tercih ediyorsunuz yaşadıklarınızın arkasında durun bi zahmet !! sevginizin yada hevesinizin.. keşke diyipte mahvolmayın..

öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim "sevgili insan evladı" Allaha çok sükür sevdiğime karşı arkasındayım bu bir. ben zor durumda oldugumu söyledim yargılanmak için yazmadım olayı buraya. tekrar sağolun

Hem babandan çok korkuyorsun hemde nete fotoğraf mı koydun? Adamın niyeti gerçekten kötü ise bu durumu sana karşı kullanabilir dikkatli ol keşke sevgiline anlatmasaydın kendince bir çözüm bulabilirdin. bir de netten fotonu kaldır adam sevgilin olduğunu iddia ederse yalanlarsın nasıl ispatlayacak ki

kaldırdım canım gördükleri an kızının falan

Tabii ki babana anlatacaksın.
Netten resimleri kaldırın.Hem senin yaşında bir kızın kendi yaşında sevgilisi olması mı normal yoksa orta yaşlı bir zamparanın,kızı yaşında birine sarkması mı normal ? Baban adama kızarsa adam da babana seni mi şikayet edecek ? Delili kendi kızından mı isteyecek ? Bence buna yüzü olmaz.En fazla yanlış anlamış,ben iyilik yapmak istedim der.

Canim ben seni anliyorum.
Liseye giderken sabahlari servis beklerken ayni apartmandaki adam (30 yas ustu) balkona cikar sigara icerdi bana baka baka. Cok rahatsiz olurdum. Bi gun cikti geldi yanima elini uzatti bende salak gibi bos bulunup adimi soyledim. (Bunu yaptigim icin servisye aglamistim )
Bu adamin ne bakmasi bitti ne takibi. Okuluma kadar takip etti yuruyerek gittigim bahar aylarinda. Ya da biyere giderken pesimden geldi.Ben anneme soylemistim ama babama soyleyemedim. Ben senin neden babana soylememek istedigini anliyorum baban sinirli bir insan adama kotu birsey yapmasindan korkuyorsun. Bende bundan korkup soylemedim 1sene sonra oradan tasindik cok sukur basima birsey gelmeden o adamdan kurtuldum.
Ama sen babana soyle bugun boyle yapan yarin ne yapar kim bilir tacizleri devam edecektir sevgilinim bulasmamasini istiyorsun madem derhal ailene anlat isler daha da karismasin

Back
X