Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Bug12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
97
-108
3
2 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadıktan sonra evlendik çoook uzağa eşimin memleketine yerleştim.(balikesir den ağrıya) Burada eşim hem arkadaşim hem ailem her şeyim olur sandım. Umdugumu bulamadim. Eşim kendi halinde,kendisiyle mutlu. Çok sık dışarıya çıkmaz ama mesela gözleri parlayarak benimle bir kez bile plan yapmadı. Bunu arkadaşlarıyla yaptiğini görünce haliyle içerliyorum. Birlikte hiçbir yere gitmiyoruz. Ben şehri bilmiyorum o da tanitmiyor. Etkileşim,muhabbet bazen neredeyse 0. Telefon,televizyon.. ben ise iletişimi,paylaşmayı seviyorum. Aylardır bunu düzeltemedim. Sanki sensörlü lambaya kendimi farkettirmeye calisiyorum. Cinsel anlamda da keyfine göre istekli.Bazen dikkat cekici giyiniyorum görmüyor. Koca sehirde arkadasim ailem dostum kimsem yok. Haliyle duvarları ezberledim. Sonra gebe olduğumu öğrendim. 7. Haftadayiz. Bebegimin olacağini bilmek beni heyecanlandırsa da ona her gun daha çok alışsam da eşimle dolu dolu bir hayat göremiyorum. Ne önerirsiniz? Benle ayni durumda olan var mı ?
Edit : Kadinlar kulubu değil fight club diye düzenlenmeli site adı bence. Ne kadar başkasınin mutsuzluğundan beslenen gizli mutsuz varsa yorumlara kusmuş. Uzak mesafe ilişkisi dedim diye linçlenmişim. Özür dilerim yakınimdaki bir erkekle evlenmediğim için. İşin özü herkesin hayatında bir dönem yaşayabileceği kötü bir dönemden geçiyorum. Bu belki kalıcı belki geçici. Başindan ayni olay geçmiş sonrasında bu durumun ustesinden gelmiş bir hanım arkadaşimdan nasihat bekledim sadece. Gerçekten korkunç insanlarsiniz.
Çözümü buldum bu arada buraya bunu yazicagima kocama sizi 10 saniye gosterseydim adam ayaklarima kapanip şükür namazı kilarmış

Son düzenleme:
Yani gerçekten gurbet çok zor bı durum aileden ayrılmak bambaşka bi hayata bambaşka bi şehre yerleşmek.. burada en önemlisi esindir tabiki onun desteği onun sevgisi seni ayakta tutması lazım. Sanırım öncesinde bı birlikteliginiz olmuş ve uzaktan yurutmussunuz. Çok da taniyamadiginizi düşünüyorum bu süreçte. Böyle olmamalı tabiki de. Kendinize çevre edinmeye çalışın arkadaş ortamları yaratın. Veya sosyal biriyseniz şehri kendiniz öğrenmeye bakın. Zaten hamileyim dediniz inşallah bebeğiniz doğduğunda bunların hiç birine zaten ihtiyacınız olmuycak. Emin olun eşinizi bile kafanıza takmiycaksiniz. O bebek size iyi gelcek eminim

Yani tanimiyordun,net uzerinden gorustun..Uzak mesafe ile kasit bu mu?
Veyahut taniyordun,bir sure calismak icin sehir degisilikgi yapmasi gerekti ve sonrasinda mi evlendiniz?
Burada sanki hayata bakis ile alakali bir problem var.
Genelde eslerin belirli bir zaman zarfinda huyunun suyunun degistigini duyduk,ama sen bu kisiyi pek taniyamamissin yani yeteri kadar birbirinizi tanimamissiniz gibi algiladim ben.Belkide ben yanlis anladim.

Uzak mesafe ilişkisi sürdürenlere hayret ediyorum bunun sonunda evlenme cesareti gösterenlere ise daha çok hayret ediyorum. Adamı zaten tanımadan evlenmişsin ne bekliyordun ki? Belki de hep böyleydi şimdi tanıdın ne bu dedin. Bir de çocuk yapmışsın. Ne diyelim ki şimdi sana..

5 sene uzak mesafe ilişkisi yürütsem de katılıyorum.
Biz liseden arkadaştık, üniversite için gitti. yaz tatillerinde vs geliyordu, ailesini biliyordum.ona rağmen çok zor günlerimiz oldu.
Ama direk uzak mesafe ile başlayanlara anlam vermem asla mümkün değil.

az konuşan eşimle birde uzak mesafe ilişkisi yaşasaydım ne yapardım bilmiyorum ,

işin zor konu sahibi , kendine uğraş bul diyecem zaten hamılesin artık ona hazırla kendini , ilerisi ne olur nasıl olur bilmiyorum ama bebek seni bir süre idare eder , rayına oturdumu eşin yeniden gözüne batmaya başalar ,

hayat bu kendin için birşeyler biriktir para altın gibi

Neden eşiniz sizin her şeyiniz olsun diye bekliyorsunuz? En baştan beklenti yanlış. Eşiniz sadece sizin eşiniz o kadar. Asıl büyük yanlışı hamile kalarak yapmışsınız. Daha evliliğiniz, hayatınız hiçbir şey oturmamış. Şart mıydı gerçekten bu kargaşada hemen çocuk yapmanız? Daha kocanızı tanımıyorsunuz bile. Şimdi size desek arkadaş edin sosyalleş, yapabilecek misiniz? Hayır. Sürekli gözünüz kapıda kocam gelsin diye beklemeyi kabullenmeniz yararınıza olur.

Eşinizi alın karşıniza tatlılıkla konuşmayı deneyin.
Birde çok üstüne gitmeyin. Mutlaka sizinde kendinize ait bir çevreniz olsun.
Komşulardan başlayabilirsiniz.
Bebek olmasaydi çalışın derdim.

Koskoca insanların, hamilelik gökten zembille inen bir durummuş gibi bu kadar olumsuzluk saydıktan sonra, bir de şu kadar haftalık hamileyim demesine anlam veremiyorum; kusura bakmayın. Tanımadan etmeden uzak mesafeden evlenmişsiniz, memnun olmadığınız durumlar var, evlilik oturmamış, cinsellik beyimizin keyfi isterse ve siz korunmadınız mı?

Uzaktan mesafe dediğinize göre sanaldan tanışmışsınız belli.

Adam sizinle sevdiği için veya hayatı paylaşmak için değil, evimde bir hizmetçim olsun yemeğimi yapsın çamaşırımı bulaşığımı halletsin bir de canım isteyince bedava seks olsun diye evlenmiş.

Siz de tanımadığınız bu niyetteki adamla çat diye evlenip her şeyi bırakıp onun memleketine gidip üstüne bir de hemencecik çocuk yapmışsınız.

O bebeği de mutsuz bir hayata sürüklemişsiniz sırf belki kocam azıcık ilgi gösterir bebek sayesinde diye. Ama tabii ki bu da olmamış.

Konuyu nereden tutsan elinde kalır. Boşan desek hayır diyeceksin zaten. O zaman bu mutsuzluğu çekeceksin arkadaşım başka hiçbir çaren yok hatta seneden seneye daha da kötü olacak her şey.

Konudan bagımsız ben bu baska sehire yerlesnlerin kimsem yok ,sehri bilmiyorum bahanesini anlamıyorum.
Sehri evden oturarak ögrenemeyizki?En fazla ne olabilir binersin bi otobüse,(oturdugun semtin adını da biliyorsundur herhalde)dönersin evine.
En son Eskisehire kalabalık gitmistik,baktım gezemiyorm kalabalık curcuna.Ben gidiyorm beni alırsınız parkın önünden dedim.(Ci börekcinin önüne cıktım bi ufak rota hatasıyla)
Evde oturdukca kurar insan.Kendinize mesgale bulun,hamilesiniz babasız mı büyüsün der bosanmazsınız muhtemelen.

Bazi insanlarin karakteri boyle. Benim esim de cok konusmaz icine kapanik. Binde bir cok cok morali yerinde olcak da iki espri yapcak. Ama onu oyle sevdim bu bana batmadi batmiyor. Arkadas ortaminda o da cok eglenceli ama ben de kendi ortamimda ayri eglenceliyim sevgililik gibi olmayabiliyo bazen. Beklentinizi dusurun kendi cevrenizi edinin. Bi insan sizin hayatinizin merkezinde olacaksa bu esiniz degil siz olmalisiniz. Saglikla kucaginiza alin insallah bebeginizi

Yargı değil fikir beklemiştim aslına bakarsanız. Benim isteğimle oluşan bir durum değil bu hamilelik. Daha derin bir şekilde anlatmiycam. Uzak mesafe ilişkisi dediğim tanimiyor diyosunuz uzak olduğumuz her zaman görüşemedigimiz icin ailesinin evinde kaldım 1 ay. Sadece kendisini değil aile yasantisini da gözlemledim. Biz hiç gorusmemis değiliz yani. Tanimamak değil bu yani huy degistirdi adam. Tekrar söylüyorum yargı değil yapıcı yorum bekliyorum.

Kimsem yok bir bahane değil. Sadece yeni bi şehir değil bambaşka bir kültürden bahsediyorum. dil bile farklı öyle söyleyeyim. Eşle gezmek için firsat varken neden tek başıma geziyim ki. Konu benim eşim burada, neden gezemediğim hangi otobüse neden binemediğim değil. Yalnız kalmayı seven birisinizdir ben sevmiyorum herkes ayni olmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…