Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Biz mi kenar mahalle ağızlıyız hahahahhaha
İnsanlara havlayın , protez beyinliler diyen benim zaten

Beni bu kadar onemseme uzun uzun yazma aşko utaniyorum

Yani diyorum ki, kk ya girmek çok büyük efor gerektirmiyor, işsizlik ihtiyacı yok buraya girmek için. Neden üstüne alındın ki?
Ben valla çalışırken konu sararsa tenefüs aralarında da giriyordum
Olabiliyor yani
Atla deve değil
Beni bu kadar onemseme uzun uzun yazma aşko utaniyorum
Böyle para kazanıyorum ne yapayım ekmek parası

Çok teşekkür ederim inşallah

Telefon karıştırma huyu olmayan kocalarımız olduğu için kk 7/24 açık kalıyor, arada 10 dk giriyoruz.
Benim kocam buraya girdiğimi biliyo, hatta dün giggles in eltisinin dedikodusunu yaptım bak yalnız değilmişim diye dkfmfkfkfk

Ya tecruben yoksa niye zorluyosun ki kendini başindan boyle bi sey gecen varsa yazsin dedim ne tutturdun ne zamandan beri evlisiniz diye milletin hayatini hic bu kadar sorgulamadim ne tuhaf kadinlarsiniz

Tecrübem yok mu? Yazdıklarımdan bunu nasıl çıkarttınız garip. Tecrübeden kastınız çocuksa çocuğum var. Tecrübeden kastınız sizin yaşadıklarınızı yaşamaksa aklımı kullanabildiğim ve korunmayı kocamın keyfine bırakmadığım için sizin yaşadıklarınızı yaşamadım. Hayatınız zerre umrumda değil orda da yazmışım ona göre yorum yazacağım diye. Doğru yorum yazabilmek adına soruyorum keyfimden değil. Siz daha tuhaf bir kadınsınız hayatınızı elinizle mahvetmişsiniz, burda siz yardımcı olmak isteyenlere dikleniyorsunuz. Ay neyse ne yaparsanız yapın gerçekten yoruldum. Hem siteden bu kadar şikayetçi olup hem ban kalktığı gibi koşa koşa gelip insanlara laf yetiştirmekte ayrı gariplik

Sanıyorlar ki hem ayranım dökülmesin hem tatsız şeyler yaşanmasın diye korunmadan hazır değilken hamile kalıp oturmamış evliliklerine tüy diktikleri, kocalarının korunmak için tenezzül edip prezervatif takabilecek kadar bile umursamadığı, hamile kalınca karnındaki çocuğu kullanıp boşanmakla tehdit ettiği, değer görmedikleri tatminsiz evliliklerinin sorumlusu biziz, yani burada konularına yorum yapan kadınlar.

Buraya yazmasa nereden bilip, ne tanıyacağız;ama kuduruyoruz(!) Gerçekleri hazmedemeyince “zina yapıp hamile kalmamışsın diye madalya mı takalım”, boş kafa, protez beyin, havlama diye hakaret ediyor; insanlara mutsuzsun, kuduruyorsun, işsizsin diye saldırıyor. Sonra birden kocası kurt bakışlısı altın gibi değerleniyor. Madem o kadar iyi konu açacak kadar neyi dert ettin?

Bence de en güzeli göz ardı etmek, yorum yazınca havlamış, işsiz oluyoruz.

Abla Deri altı implant hala kullanıyor musun

Sorun uzak mesafe ilişkisi değil bence asıl sorun huyunu suyunu az çok bildiğiniz biriyle onun için uzağa taşınmayı göze almanız. Güveniyorsan elbette gidilir. Ama evleneceğiniz kişiyi tam olarak tanımadan, sizinle ilgilenip ilgilenmediğini bilmeden evlendiyseniz bunu kabul ederek evlendiniz demektir. Tamam canım cicim aylarında erkekler ilgiliymiş gibi davranıyorlar ama siz tanıma fırsatı bile doğru düzgün bulamamışsınız ki erkekler huyunu suyunu çoğu zaman gösterirken kadın evlenememe korkusu ile de sorun etmez ve çoğu evlilikte de bunun olduğunu düşünür. Sizde yaşayınca ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu keşfetmişsiniz sadece. İnsanlar sizi niye linçlesin uzağa gittiniz diye uzağa giden çok insan var bende giderim siz yorumları yanlış anlamışsınız.

Gayet duzenliydi adetim. Simdi dogumdan sonra yine taktirdim ama henuz adetim geri gelmedi (emziriyorum)
Abla antalya dayım haziranda düğünüm var cinsel hayatımız var nişanlımla doktorumla her korunma yöntemlerini konuştum en uygunu bu yöntem dedi taktı bu implant hakkında da kimisi iyi şeyler söylemiyor aldırış etmemeye çalışıyorum gerçekten sizin gibi kulanan ablalar dan bilgi almak istiyorum sadece

Benim deneyimim gayet iyi implant’le. Herkese uymayabilir ama ben surekli her gun hap almaktan daha uygun buldum kendim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…