- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Yok hayır ben esinize laf attım, yalnızlık istiyordu madem neden evlendi diyeÇocuğu gardim olarak gormuyorum diyerek size katilmadigimi belirttim zaten. Siz yalniz olmayin oyleyse ben yalniz hissediyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır ben esinize laf attım, yalnızlık istiyordu madem neden evlendi diyeÇocuğu gardim olarak gormuyorum diyerek size katilmadigimi belirttim zaten. Siz yalniz olmayin oyleyse ben yalniz hissediyorum.
Ben açık iletişimden yanayım. Bana kalırsa beklentilerinizi, bu sekilde mutsuz olduğunuzu eşinizle açık açık konuşmalısınız. Bir de her insanın mizacı farklıdır. Belli ki eşiniz biraz daha içe dönük bir yapıya sahip. Siz plan yapıp onu dahil etmeye çalışsanız? Bilmiyorum nasıl bir şehirdesiniz ama bir konser, tiyatro bileti alıp, şu gün şuraya gidiyoruz deseniz. Ya da en basitinden, bunaldım biraz yürüyüş yapalim, bir yerlerde çay içelim vs. Bunlar da işe yaramazsa ne yazık ki ya beklentinizi keseceksiniz ya da ayrılacaksınız. Diğer türlü çok yıpranırsınız.2 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadıktan sonra evlendik çoook uzağa eşimin memleketine yerleştim. Burada eşim hem arkadaşim hem ailem her şeyim olur sandım. Umdugumu bulamadim. Eşim kendi halinde,kendisiyle mutlu. Çok sık dışarıya çıkmaz ama mesela gözleri parlayarak benimle bir kez bile plan yapmadı. Bunu arkadaşlarıyla yaptiğini görünce haliyle içerliyorum. Birlikte hiçbir yere gitmiyoruz. Ben şehri bilmiyorum o da tanitmiyor. Etkileşim,muhabbet bazen neredeyse 0. Telefon,televizyon.. ben ise iletişimi,paylaşmayı seviyorum. Aylardır bunu düzeltemedim. Sanki sensörlü lambaya kendimi farkettirmeye calisiyorum. Cinsel anlamda da keyfine göre istekli. Ben yaklaşmaya çalışınca huylaniyorum gıdıklanıyorum diyor. Bazen dikkat cekici giyiniyorum görmüyor. Koca sehirde arkadasim ailem dostum kimsem yok. Haliyle duvarları ezberledim. Sonra gebe olduğumu öğrendim. 7. Haftadayiz. Bebegimin olacağini bilmek beni heyecanlandırsa da ona her gun daha çok alışsam da eşimle dolu dolu bir hayat göremiyorum. Ne önerirsiniz? Benle ayni durumda olan var mı ?
Edit : Kadinlar kulubu değil fight club diye düzenlenmeli site adı bence. Ne kadar başkasınin mutsuzluğundan beslenen gizli mutsuz varsa yorumlara kusmuş. Uzak mesafe ilişkisi dedim diye linçlenmişim. Özür dilerim yakınimdaki bir erkekle evlenmediğim için. İşin özü herkesin hayatında bir dönem yaşayabileceği kötü bir dönemden geçiyorum. Bu belki kalıcı belki geçici. Başindan ayni olay geçmiş sonrasında bu durumun ustesinden gelmiş bir hanım arkadaşimdan nasihat bekledim sadece. Gerçekten korkunç insanlarsiniz.
Ne yapacaktim pardon ? Ailemi gormeye geldim geri işinlanip hamileyim mi diyecektim ? Bebek 2 aylik olunca yaninda mi soylemeliydim ? Burdan evliliğimi benimsemedigim cikarimini nasil yapiyorsunuz ? Asıl sizin söylediğiniz normal mi ?Neden bileneyim ki ben size? Neticede benim yazdığım yorumlar da genele vurarak eleştirilmiş haliyle cevap hakkı doğru. Ben size cahil demedim ki, siz söylüyorsunuz. Doktorunuz sizin için uygun bir korunma yöntemi söylemedi mi size? Söylemiş olması lazım. Velev ki siz hiçbir şekilde korunamadınız o zaman eşinizin ben korunmuyorum demek gibi bir lüksü yok. Gerekirse de evet sevişmeyeceksiniz. Bütün sorumluluğu ben istemiyorum ama eşim hassasiyet göstermedi diyerek eşinizin üzerine atamazsınız.
Sizin de evliliği benimsediğinizi düşünmüyorum. Memlekettesiniz çocuğunuz olacağını mesaj çekerek bildiriyorsunuz, normal mi sizce bu? Bir şeyler değişsin istiyorsanız sizin önce kendinizi değiştirmeniz lazım. Ne yapabilirsiniz hiçbir şey yapamazsınız, bütün çözüm önerilerine bir olumsuz cevabınız var uzun uzun açıkladım önceki mesajımda. Siz ne kadardır evlisiniz 2 kere sordum yazmadınız. Artık yapabileceğiniz tek şey kabullenerek beklentiyi minimumda tutmak. Gez dolaş sosyalleş diyoruz tek gezmeyi sevmem diyorsunuz. Kocadan size hayır yok , bu durumda ya kendi kendinize istediğiniz şeyleri yapacaksınız ya evde oturup sızlanacaksınız. Ha üçüncü bir seçenek sabah akşam kocayla kavga edeceksiniz
Ne yapacaktim pardon ? Ailemi gormeye geldim geri işinlanip hamileyim mi diyecektim ? Bebek 2 aylik olunca yaninda mi soylemeliydim ? Burdan evliliğimi benimsemedigim cikarimini nasil yapiyorsunuz ? Asıl sizin söylediğiniz normal mi ?
Sorun bu işte. Adam için herşeyinizi geride bırakıp gelmişsiniz, odağınız tamamen onda şu an.Cesaret ister,fedakarlık ister,her şeyinizi bi kenara bırakmanızı ister. İster de ister. Bütün her şeyimi geride bıraktiktan sonra ben de ilgi muhabbet istedim çok bir şey değil. Sonuç sitede derdime çare ariyorum ve geneli diyor ki beklentiye girme
Adam ilgisiz değil aslında, siz üstüne çok düşüp bunaltıyorsunuz.Birebir aynı nerdeyse. Ben hastalanınca temizliğimi yemeğimi her şeyimi yapar mesela. Bazen çok eğleniyoruz ama bazen bir şey diyorum duymuyor surekli tekrar ediyorum. Sürekli gelgitli gibi. Hele tv koltuğuna uzandiysa ona ulaşmak imkansiz. Biz sevgiliyken 3 4 saat beni görmek için 1500 km yol gelirdi. Degismemis sen taniyamamissin diyorlar. Bilsem kafasinda neler dönüyor her şeye çare bulucam. Ama konuşup derdini de anlatmaz.ilaç gibi geldiniz bana allah razı olsun ya
Tanıma kriterine bak yalnız, yol gelirmiş. Erkek milleti fındık kadar şey için Çin’e yürüme bile gidebilecek bir cinsAdam ilgisiz değil aslında, siz üstüne çok düşüp bunaltıyorsunuz.
Niye kız, yakınlarında yok muydu adamın?Tanıma kriterine bak yalnız, yol gelirmiş. Erkek milleti fındık kadar şey için Çin’e yürüme bile gidebilecek bir cinsHer şey elde edene kadar.
Konu sahibi konuyu açıp kaçtı resme Havliyosunuz sahipleriniz beni banliyolar sonra,işsiz hala yorum atma peşinde ben bile unutmuşum.
Fındık kadar beyin goremeyince fındık kadar şeyine gelmelerine antrenmanlısın tecrubeni otturuyosun burda. Onu da altin kaplama diye degil e eye üşüşen sinekler gibi düşünTanıma kriterine bak yalnız, yol gelirmiş. Erkek milleti fındık kadar şey için Çin’e yürüme bile gidebilecek bir cinsHer şey elde edene kadar.
Bebege şaşırmiş miyim ? Boyle bi sey var mi yazdiklarimda ? Sanki ben aaa bebek nasil olur demişim. Ne kadar boşsun.La havleeeleylekler getiriyo bu bebeleri surpriz zaten.
Aa mahmut bu başkasının hayatı l.n ?Ne zaman evlendin ?
Eşin madem böyle biri idi neden çocuk yaptın ?
Daha evliliğini oturtamamışsın, neden çocuk ???
HayırdirBir ay aile evinde kalmış.
Lise caginda daha coluk cocukken kendini tutamayip zina yapmişsin ve o zamandan bugune hiç hamile kalmamissin diye odul mu verelim simdi sana?Kusura bakmayın, bu devirde bana yazdıklarınız anlaşılabilir gelmiyor. Korunma şansı olmayan 50 sene önceki garip gureba köy kadınlarını anlarım, eğitimli koskoca insanların oldu işte hamilelik demesi beni hayrete düşürüyor. Ben lise sonda ilk ilişkimi yaşadım, 27 yaşımdayım neredeyse 9 10 senedir hamile kalmadım;çünkü çoğu zaman partnerim de ben de çift taraflı korunduk.
Evlenmeden önce senelerdir tanışıyorduk, senelerce ara ara beraber de yaşadık; evlendik imzadan başka bir değişiklik olmadı. Adam aynı adam. Sizinki de huy değiştirmedi emin olun, siz iyi tanıyamadınız. Bir ayla olacak iş değil, hele mesafe ilişkisiyle tanıyamazsınız karşınızdaki adamı.
Bu saatten sonra da çok bir şey değişmeyecek. Hatta çocuk olacak belki düzelir diyorsanız (umarım düzelir) ben düzelmeyeceğini düşünüyorum. Daha iyi de olmayacak. Siz konuşun, bunun dışında yapılacak başka bir şey göremiyorum.
Bekleriz gülümm seni dertlemesinE bekleye bekleye bir şey olmamış işte ne diyelim beklemeye devam
Ya tecruben yoksa niye zorluyosun ki kendini başindan boyle bi sey gecen varsa yazsin dedim ne tutturdun ne zamandan beri evlisiniz diye milletin hayatini hic bu kadar sorgulamadim ne tuhaf kadinlarsinizIşınlamanızı beklemiyorum laf sokacağım diye saçmalamasanız mı? Ayrıca neden tek cümle cımbızladınız? Çoğu insan bebeğinin varlığını bile ikinci ayda farkediyor, öyle büyük bir zaman dilimi değil yani. Süreler hakkında bilgi verir misiniz ona göre yorum yazacağım. Hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz, aileniz yanında ne kadar kalacaksınız vs? Ayrıca artık ne kadarlık evli olduğunuzu da söyleyebilir misiniz?
Senin yorumu da detaylica simdi okudum. Sokak agizli kadinlarin saldirilarindan gorememistim. Yaş kaç senin ? Üşenmemiş yazmış tanimadigi insani yerecek sözde burda. Ezik sanalciTatlım sen bunlara bakma kıskanıyorlar muhtemelen. Evde kalınca böyle evlilerin haline imreniyor çoğu. Boşver
Soruna gelince olabilir yani, adamın huyu budur, ben bir cocuk daha öneriyorum en azından ikisiyle oyalanır (cocuk binevi oyalanma aracıdır zaten) büyüdüklerinde beraber gezersin
Bunun için yuva yıkıp ertesi gün hapı alacak halin yok ya! Mutluluklar
![]()
Adam ilgisiz değil aslında, siz üstüne çok düşüp bunaltıyorsunuz.
Doğrudur biz de böyle seviyoruz işteSorun bu işte. Adam için herşeyinizi geride bırakıp gelmişsiniz, odağınız tamamen onda şu an.