Doğuma Hazırlık çok kararsızım lütfen yardım kızım olcak ismine yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

azmiram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
87
0
96
Amasya
fikirlerinizi esirgemeyin arkadaşlar güzel isim bilen varsa yazarmısınız sahra ecrin nisa hirada kararsızım:50::50::50::50::25::25::25::127:

Esila sidre evrim ikra ervaa olabilir caniim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fikirlerinizi esirgemeyin arkadaşlar güzel isim bilen varsa yazarmısınız sahra ecrin nisa hirada kararsızım:50::50::50::50::25::25::25::127:

İlk başta hayırlı uğurlu olsun canım inşallah kızışını sağlıkla kucağına al :16: :nazar:

Ben olsam nisa koyardım. Hem anlamı güzel hem de Kuranda geçiyor.
Ecrini pek düşünmeyin derim çünkü ücret anlamına geliyor. Ama tabikide son karar babasıyla sizin

Üst komşum kızına Rabia Nisa koymuş hoşuma gitti benimde uyumlu :))

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Açıkçası dinsel isimler verilmesinden yana değilim, ağır gelebilir çünkü.

O yüzden Sahra...

Beren 💗 benim minnak kizimin adi. Beren ece eger cift isim dusunulurse...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekür ederim arkadaşlar benim 10 yaşında bi kızım var onun adı mina zaten bu 2nci allah izin verirse

Yanılmıyorsam sitenin adı anneysen.com du orada bebek isimleri ve çağrıştırdığı enerjiler var. Onlara mutlaka bakın derim seççmeden

Merhabaaaaa :)
Alyadua, Ecrin, Melek, Reyyan, Ceylin ilerde kızım olursa koyacağım isimlerden bir kaç tanesi :)

Bir karar verdiniz mi?
Ecrin, Ceylin gibi isimlerin anlamı sanıldığı gibi güzel değil. Dikkat edin derim. :)

Miray, Aylin, Melek, Mısra gibi isimler uyumlu bence.

Esra da anlam olarak güzel: Hz. Peygamberin Mekke'den Kudüs'e yaptığı gece yolculuğu.

Back
X