• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım lütfen yardımm :(

Hanna3

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
111
3
318
İstanbul
Bu sene üniversiteye başladım bölümüm hukuk ama hazırlık okuyorum bu sene.
2.üniversiteye başvurmak istiyorum yani açıköğretime
İşletme ve hukuk arasında kalmıştım tercihim hukuktan yana olmuştu ve işletme içimde kalmıştı
Şimdi işletme okuma imkanım var ama ben bölümüme yardımcı olsun istiyorum
Adaletide düşünmeye başladım çok kararsızım
Siz olsaydınız ne yapardınız ?

ben olsam açıköğretime hiç bulaşmaz mis gibi kazandığım hukuk a yoğunlaşırdım :))

ne var bu açıköğretimde hele hele işletmede hiç anlamış değilim

Adalet zaten hukukun önlisans programı gibi bişey. Bunu okumanın sana ekstra katkı vereceğini sanmam. Hukukla birlkte sosyoloji falan okusan bence sana daha fazla faydası olur. Ya da içimde kalmasın diyosan işletme okuyabilirsin:)

ben olsam açıköğretime hiç bulaşmaz mis gibi kazandığım hukuk a yoğunlaşırdım :))

ne var bu açıköğretimde hele hele işletmede hiç anlamış değilim

Olumsuz yorum çok duydum ya açıköğretime bulaşmam diyen peki neden öyle düşünüyosunuz ?

Adalet zaten hukukun önlisans programı gibi bişey. Bunu okumanın sana ekstra katkı vereceğini sanmam. Hukukla birlkte sosyoloji falan okusan bence sana daha fazla faydası olur. Ya da içimde kalmasın diyosan işletme okuyabilirsin:)

Bu sene hazırlığım hani belki seneye için yardımcı olur diye düşünmüştüm ama zaten okucam hukuk farklı bi alandanda diplomam olsun diye düşünüyorum bi yandan da

bence kamu yonetımı veya uluslararası ılıskıler okuyun hukuk fakultesınıde kazandıysan

Bu sene hazırlığım hani belki seneye için yardımcı olur diye düşünmüştüm ama zaten okucam hukuk farklı bi alandanda diplomam olsun diye düşünüyorum bi yandan da

En mantıklısı öyle bence de. Ben de hukuk okudum. Adalet okumak sana ekstra bişey getirmez. ilerde hangi alanı düşünüyosan ona yakın bir bölüm oku ikinci olarak.

Back
X