çok kararsızım :( sizce hangi yemek takımını almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bonux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
15
1
88
33
1.webp 222.webp 333.webp

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 198
  • 11.webp
    11.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 250
  • A8412.webp
    A8412.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 570
Bence en güzeli yapraklı olan:KK9: Mutluluk dolu sofralarda kullanmak nasip olsun inşş:KK9::KK9:

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır..

Kesinlikle 1 canımçok şık ve asil duruyor

ilk baktığımda 1 i beğenmiştim sonra 3 daha kibar geldi karar veremedim yarın çeyiz alışverişi yapacağız inş. ve acil karar vermem gerekiyor :110::cry:

Ben 1. resimdekini aldım kendi çeyizime canım. Böyle netteki görüntüsünü çok beğenmemiştim ama canlı görünce çok sevdim ve onu aldım. 1.si yarım kare diye geçiyor sanırım diğerleri tam kare

Ben 1. resimdekini aldım kendi çeyizime canım. Böyle netteki görüntüsünü çok beğenmemiştim ama canlı görünce çok sevdim ve onu aldım. 1.si yarım kare diye geçiyor sanırım diğerleri tam kare
evet diğerleri tam kare daha kibar gibi geldi, sanki 1. si masada çok yer kaplar gibi geldi. kullanmadan bilemedim

ilk baktığımda 1 i beğenmiştim sonra 3 daha kibar geldi karar veremedim yarın çeyiz alışverişi yapacağız inş. ve acil karar vermem gerekiyor :110::cry:
ben 2 numarayı beğendim. hangisini aldın acaba merak ettim :)
ben çeyizlik eşyalarımın çoğunu internetten çok uygun fiyata aldım ve çok memnunum. mağazalar neredeyse iki katı fiyata satıyorlar.

Evinizin tarzı da önemli seçimde ama bende yapraklı olanı çok beğendim. Mutluluklar.

Hangisini seçerseniz seçin, umarım hep mutlulukla başına geçtiğiniz sofralarda kullanırsınız umarım. Mutluluklar.

Back
X