• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arsa mı almalı altına mı koymalı kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?

Guvenmeyın mütaitlere valla çoğu dolandırıcı
Birevime katılın en azından devlet koruması var . Şimdi yaparsanız ilerde tatlı gelir . Çünkü piyasa sürekli uçuyor - 2 sene sonra çerez parasına ev aldım diye konuşursunuz
Birevim tarzı yerlerde güvenilir mi hiç bilmiyorum. İyi bir projeye araştırıp girsem daha iyi gibi geliyor yada parama göre daha uyguna daha eski evlerde var.

Birevim tarzı yerlerde güvenilir mi hiç bilmiyorum. İyi bir projeye araştırıp girsem daha iyi gibi geliyor yada parama göre daha uyguna daha eski evlerde var.
Guvenılır artık önceden dolandırdılar ettiler ama devlet el attı . Yani korkmayın güvenebilirsiniz toplu para yatıracağınız ıcınde yüksek olasılık ilk kuralarda çıkarsınız şuan altın çıkıyor kasımda patlıcak diyorlar altın alın az daha kâr ettirip kelepir bir daire de alabılırsınız daha geçen gün yan binamda 3+1 kelepir daire 2.150 e satıldı asansörsüz 2.kat

Guvenılır artık önceden dolandırdılar ettiler ama devlet el attı . Yani korkmayın güvenebilirsiniz toplu para yatıracağınız ıcınde yüksek olasılık ilk kuralarda çıkarsınız şuan altın çıkıyor kasımda patlıcak diyorlar altın alın az daha kâr ettirip kelepir bir daire de alabılırsınız daha geçen gün yan binamda 3+1 kelepir daire 2.150 e satıldı asansörsüz 2.kat
Evet birkaç ay altına yada faize yatırabilirimde. O da mantıklı. Birevime yine girmem gibi geliyor en kötü parama göre almak daha mantıklı geliyor.

Evet birkaç ay altına yada faize yatırabilirimde. O da mantıklı. Birevime yine girmem gibi geliyor en kötü parama göre almak daha mantıklı geliyor.

Bacım platform al 😀 ticaret kafasına sorayım dedim böyle dedi ;

1850 ye falan temiz sıfır platform alsın üstüne eleman çıkarsın 60 ona maaş ssk versin aylık 100 temız cebıne para kalır 😀 piyasa böyle giderse 130-140 bile kalır diyor 🤣🤣🤣
Kafa ağrıtamam diyorsa menlift yada forklift alsın kiraya versin gecsın temiz para kazanır akarı yok kokarı yok diyor 🤣

Ev Makına alamaz ama Makına çok ev alırmış 😀

1850 ye falan temiz sıfır platform alsın üstüne eleman çıkarsın 60 ona maaş ssk versin aylık 100 temız cebıne para kalır 😀 piyasa böyle giderse 130-140 bile kalır diyor 🤣🤣🤣
Kafa ağrıtamam diyorsa menlift yada forklift alsın kiraya versin gecsın temiz para kazanır akarı yok kokarı yok diyor 🤣

makine gercekten çok iyi yatırım su an ama operatör bulmak bu zmanda cok zor. hem de 60 bine.. esimin ailesi aynı isi yapıyor 80 bin maas ödüyorlar su an operatöre 🫤

ama kazanıyorlar mı? kazanıyorlar 😂😂

makine gercekten çok iyi yatırım su an ama operatör bulmak bu zmanda cok zor. hem de 60 bine.. esimin ailesi aynı isi yapıyor 80 bin maas ödüyorlar su an operatöre 🫤

ama kazanıyorlar mı? kazanıyorlar 😂😂
bizde vınccıyız 😀
yenı yetmeler 30 a bıle çalışıyor Sehır dışına çıktı mı maaşlar 70-80

Woww süpersiniz kırk yıl düşünsem aklıma gelmedi ahahaha😄

Arkadaşlar mirastan elime 2 milyona yakın para geçecek ev alayım desem ev yok bu fiyata. Kredi durumları nasıl şu an ne kadar kredi veriliyor. Hali hazırda bir ev kredisi ödüyorum çünkü düşük mebla. Arsa mı almalı altına mı koymalı kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
Merhaba 1+1 yatırımlık bir ev alıp en kötü 15 binlik kira geliri elde edebilirsiniz. İzmir Bursa Sakarya Balıkesir gibi yerlerde 1+1 bulmak nispeten daha kolay. Ya da bir yatırım şirketiyle çalışıp tamamını yatırıma ayırabilirsiniz altın bu ara çok riskli çok oynak aşırı derecede baskı var üzerinde arabadan uzak durun piyasası düşüyor

Merhaba 1+1 yatırımlık bir ev alıp en kötü 15 binlik kira geliri elde edebilirsiniz. İzmir Bursa Sakarya Balıkesir gibi yerlerde 1+1 bulmak nispeten daha kolay. Ya da bir yatırım şirketiyle çalışıp tamamını yatırıma ayırabilirsiniz altın bu ara çok riskli çok oynak aşırı derecede baskı var üzerinde arabadan uzak durun piyasası düşüyor
Arabayı 2 sene önce yeniledim şu an düşünmüyorum.
1+1 olsun almak istiyorum ama topraktan da aklım çeliniyor riskli mi olur bilmiyorum epey iyi bir mevkide buldum Ankarada.

Arabayı 2 sene önce yeniledim şu an düşünmüyorum.
1+1 olsun almak istiyorum ama topraktan da aklım çeliniyor riskli mi olur bilmiyorum epey iyi bir mevkide buldum Ankarada.
Yani arsa alırsınız evet ama bu arsa tek başına bir işe yaramaz üzerinden yol geçecek üzerine yanına karşısına değerini yükseltecek bir şey yapılırsa o ayrı öyle yerlerinde 2 milyona bulunacağını pek sanmıyorum. Arsaya kendiniz apartman diyeyim deseniz binbir türlü işi var başında durup uğraşmak gerekecek resmi işleri buna dahil müteahhitle anlaşırsanız güvenilir birisini bulmanız şart son yıllarda artan maliyetler piyasadaki dengesizlik yüzünden yarım kalan inşaat çok . Hayırlısı olsun hakkınızda

Back
X