Cok kararsizim sizce?

sekerparem67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
102
24
118
34
Kizlar erkek arkadasimla ayrildik 2 yildan snra sebebi ozel herneyse o ayrildi yani benden en son 5 gun once konustuk. Ve bende bugun cocukluk arkadasimla fotomuzu koydum erkek kendisi bilmiyor onu anlatmamistim sizce o resmi gordukten snra donmesi dahada mi Zorlasir? snra resmi degistirdim whatsapptan herseyimi silsemmi ortadan kaybolsam mi?

Kaybolma gereği neden ? Ayrılma sebebinize göre dönüş ihtimali değişir.

Ne gerek var simdi oyle seylere bitmisse donmesini istiyorsaniz sessizlik seviyorsa doner sevmiyorsa kayfi bilir ilgi cekeyim derken batirmayin tahhu donecegi varsada donmez donsr bile meraktan doner

Sanirim o guvenmiyormusum gibi davrand ondan sinirlenip sogudum dedi senlik bisey yok dedi donermi sizce?

Bahane etmiş olabilir burnu sürterse pişman olursa ki çok zor bu özel dedin bumuydu ?

Umursamaz ol sen arama sorma asla peşinde olma unutma sevse yanında olurdu uzağında değil seni kaybetyiğine o üzülsün

Ne gerek var simdi oyle seylere bitmisse donmesini istiyorsaniz sessizlik seviyorsa doner sevmiyorsa kayfi bilir ilgi cekeyim derken batirmayin tahhu donecegi varsada donmez donsr bile meraktan doner
Nasil yani donse mrktan? sanirim umursamam sinir edior veya sessiz kalinca

hali, post: 37705844, member: 389339"]Bahane etmiş olabilir burnu sürterse pişman olursa ki çok zor bu özel dedin bumuydu ?

Umursamaz ol sen arama sorma asla peşinde olma unutma sevse yanında olurdu uzağında değil seni kaybetyiğine o üzülsün[/QUOTE]
Haklisiniz bundan snra sessizim

[QUOTEbilgece, post: 37705896, member: 377773"]Neden bitmiş bir şey için bu kadar ugrasiyorsunuz?
Bitmisse bir daha baslanilmamali bence...[/QUOTE]
Keske bende sizin baktiginiz pencereden bakabilsem..

Hakliniz ama sevgilim degilki kendisi
Sende haklisin ama o bunu bilmiyormus ki ben bu konuda genis olamiyorum beni sevse ayrildik sevgilim degil diye millete kosan biri hemen kizlarla veya kizla foto koyan gozumde sifir olur bidahada donmem 3senelik iliskimde bi kere ayrilmistik ve baska kizla oldugunu ogrendim ogunden sonra icim rahatladi kafamdan kolayca sildim baslama sansi yoktu geri dondugundede ben yoktum buda baska bi versiyon tabi benim icin bu boyledir ayrilmistik o ara nasilsa diyip o ara yaptiklarini yok sayamam ister sevgili olsun ister arkadas hatta oyle samimi bi arkadastan neden hic haberim olmadida ayrilinca hortladi derdim 2yil az degil

sivrikosost: 37706001 .!.:
Sende haklisin ama o bunu bilmiyormus ki ben bu konuda genis olamiyorum beni sevse ayrildik sevgilim degil diye millete kosan biri hemen kizlarla veya kizla foto koyan gozumde sifir olur bidahada donmem 3senelik iliskimde bi kere ayrilmistik ve baska kizla oldugunu ogrendim ogunden sonra icim rahatladi kafamdan kolayca sildim baslama sansi yoktu geri dondugundede ben yoktum buda baska bi versiyon tabi benim icin bu boyledir ayrilmistik o ara nasilsa diyip o ara yaptiklarini yok sayamam ister sevgili olsun ister arkadas hatta oyle samimi bi arkadastan neden hic haberim olmadida ayrilinca hortladi derdim 2yil az degil
Arkadasimi yeni buldum snra soyle diyim fotolari programla birlestirdim yani ayni mekanda cekilmemis resim ama sanirim salaklik attim napsam bundan snra

Arkadasimi yeni buldum snra soyle diyim fotolari programla birlestirdim yani ayni mekanda cekilmemis resim ama sanirim salaklik attim napsam bundan snra
Ben boyle bisey yapmayi hic aklimdan geciremedigim icin ben olsam bundan sonra napardim diye empati kuramadim oyuzden hic bilmiyorum napilir simdi durduk yere cocuga aciklama yapmak sacma olur gordugunde sorsaydi veya sonradan sorarsa anca bi aciklama yapilir oda sorar mi hic bilemiyorum keske yapmasaymissin

Siz sanırım fotoğrafı görsün kıskansın sizi arasın diye koydunuz fotoğrafı ama doğru yapmadınız. Eğer bu amaçla değilde sadece öylesine aklınıza gelip koyduysanız ? Bilmiyorum bu bana ilginç geliyor. Yani 2 senelik ilişki olduğuna göre neye kızıp neye kızmayacağını iyi biliyorsunuzdur. Ben olsam koymazdım.

fotoğrafı tekrar koy ve fotoğrafa canım kardeşim, kankam vb. ilşiki olmadığını belirten bir cümle ekle..
ve bunu kendin için yap.. çünkü böyle davranarak kendini basitleştirmişin.. ilişki durumunu da zamana bırak.. "dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" ;)

Back
X