Doğuma Hazırlık çok kararsızım yardım lütfen../konu tekrarı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nibas

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
65
5
298
oğlum olacak hayırlısıyla ve ben ismini doruk ege koymayı düşünüyordum ama arkadaşlarımdan bazıları ve eşim isimlerin birbirine uymadığını ve kulağa hoş gelmediğini söylüyor mert ege mi koysam acaba çok kararsız kaldım sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor..

Doruk tek başına güzel bi isim ama iki isimli istiyosan mert ege daha uyumlu geldi bana

mert ismini bende seviyorum ama çevremde çok fazla var o yüzden tereddüt ediyorum...

O zaman Doruk Ege gayet güzel.. Sen kendi içine sinmesini düşün.. Boşver diğerlerini bence :)

Mert Ege daha iyi. Doruk Ege hakikaten uyumsuz. İkisini bir arada söylemesi bile zor.

doruk efe olsa sylemesi daha kolay olurdu..

Doruk Ege gayet uyumlu bence ne alakasi var.. ya da Ege Doruk farketmez her turlu guzel. Mert Ege daha uyumsuz ikisi de kisa isimler.

Doruk ismini beğenmiyorum ben açıkçası. doruğun bildiğimizin dışında bir anlamı var mı bilmiyorum. ikisi arasından seçecekseniz mert ege daha güzel. Ege isminde kararlıysanız tek egehan da koyabilirsiniz

doruk ismini ben seviyorum hem çevremde de yok o yüzden de tercih ediyorum diğer beğendiklerim hep arkadaşlarımın çocuklarına konmuş durumda aynısını da koymak istemiyorum bakalım doğuma kadar düşüneceğim daha ama doruk ege de karar kılacağım sanırım...

doruk alp nasıl acaba? doruk ege ye göre daha mı uyumlu nedersiniz?

Oğlumun olursa bizde ismini doruk koyacağız büyük ihtimalle neden tek olarak kullanmjyorsun z ki

onuda düşündüm hatta eşim tek isim doruk olsun diyor ama ben iki ismi çok seviyorum o yüzden

Doruk Ege isminde ilk isim sessizle bitip ikincisi sesli ile başladığından ulama oluyor ve Doruk'daki K harfi Ege ismine birleşiyor, kelime içinde hem K hem de G harfi olduğundan kulağa uyumsuz gibi geliyor. Mert Ege isminde ulanan T harfi olduğundan kulağa daha hoş geliyor. Arkadaşların da dediği gibi bence de Doruk ismi tekbaşına çok daha güzel.
Ama ille de iki isim olacaksa ve Doruk Ege ile Mert Ege arasında seçim yapacaksanız kesinlikle Mert Ege derim :)

Back
X