- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Bende öyle düşünüyorum aslında ama yeni hastanesindeki ilk doğumu olmak istemiyorum. Ayrıca sana haber vericez deyip 1 hafta sonra haber verdiler en çok ona bozuldum. Kendimi öbür doktora hazırlamışken. Yoksa ilk başta tabiki kendi doktoruma gidicem diyodum.Tabiki ilk dr una gitmelisin, senle ilgili tüm bilgiye sahip. Belliki hastaneyle anlaşamayıp ayrılmış bunu kişiselleştirmenin anlamı yok, eminim tek hastası siz değilsinizdir. Ben olsam beni tanıyan korkularımı bilen bunca zaman benim takibimi yapmış druma güvenirim.
Bende öyle düşünüyorum aslında ama yeni hastanesindeki ilk doğumu olmak istemiyorum. Ayrıca sana haber vericez deyip 1 hafta sonra haber verdiler en çok ona bozuldum. Kendimi öbür doktora hazırlamışken. Yoksa ilk başta tabiki kendi doktoruma gidicem diyodum.
Değil ama yani ekiple birbirlerine alışmamışlardır diye korkuyorum. Üff ne bilim 10 yıldır aynı hastanede şimdi mi ayrılası tuttu ya??Yeni hastanede ilk dogumu olmaniz neyi degistirir ki?
Sonucta ne doktorunuzun ilk dogumu ne o hastanenin ilk dogumu olacaksiniz.
Değil ama yani ekiple birbirlerine alışmamışlardır diye korkuyorum. Üff ne bilim 10 yıldır aynı hastanede şimdi mi ayrılası tuttu ya??
Hangi şehir? Bide eğer doğuma 1-2 ay kalsaydı doktorumu bırakmadım. Işte ne bilim bu hastaneye alıştım.Acaba aynı doktora mı gidiyorduk. :)
Benim doktorum da temmuz itibariyle hastane değiştiriyor.
Başından beri ondan başkasını da düşünmedim.
Neticede ameliyatı o yapacak. Önemli olan da bu galiba.
İstanbul.Hangi şehir? Bide eğer doğuma 1-2 ay kalsaydı doktorumu bırakmadım. Işte ne bilim bu hastaneye alıştım.
İstanbul.
Yeni doğan yoğun bakım ünitesi varsa hiç kafanıza takmayın hastaneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?