Çok kararsızım...

Merhaba ben onbeş yıldır Ankarada yaşıyorum. Artık büyük şehirde yaşamak beni ve eşimi çok yoruyor. Bir tanede çocuğumuz var ve büyük şehirde büyütmek istemiyoruz. Uzun zamandır küçük bir yerde yaşama planları yapıyoruz. Hayaller kuruyoruz küçük bir yerde yaşamakla alakalı. Şimdi bi fırsat çıktı önümüze egede bir ilçede yaşama imkanı doğdu. İş imkanlarımızda var. Fakat ikimizinde ailesi ve bütün çevremiz Ankarada. Acaba gitsek sıkıntı yaşarmıyız. Sonrasında pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var.
Kucuk yerler sessiz sakin huzurlu oluyor ama cocuklarin egitim acisindan hic iyi olmuyor.

Herkesin hayali budur ama canın sıkıldığında kapısini calabilecegin yakınlarının olması da önemli. Aileleeinizden baştan beri uzakta olsanız daha kolay olabilirdi. Yalnızlık hissine kapilmayacaksaniz olabilir yine de. Farklı avantajları ve dezavantajları olacaktır muhakkak

Sizin adınıza çok sevindim bende günlük beş altı saat otobüsteyim çok zor bir hayatım var ama ailem ciddi anlamda herşeye destek.

5-6 saatiniz size kaldığında o desteğe de daha az ihtiyaç duyacaksınız zaten.
Çocuklarınız da varsa onlar için de daha az yorgun anne ile daha çok vakit geçirmek daha güzel olacaktır.
Bizim aileler çocuklar konusunda destek değillerdi, beklentimiz de olmadı zaten.
Belki o yüzden o anlamda zorlanmadık.
Eşim hep çok yardımcıydı, burada daha yardımcı :)

5-6 saatiniz size kaldığında o desteğe de daha az ihtiyaç duyacaksınız zaten.
Çocuklarınız da varsa onlar için de daha az yorgun anne ile daha çok vakit geçirmek daha güzel olacaktır.
Bizim aileler çocuklar konusunda destek değillerdi, beklentimiz de olmadı zaten.
Belki o yüzden o anlamda zorlanmadık.
Eşim hep çok yardımcıydı, burada daha yardımcı :)

Benimde eşim çocuk konusunda çok yardımcı. Doğru diyorsunuz daha az yorulacağım için fazla desteğe ihtiyaç duymayabilirim.

Merhaba ben onbeş yıldır Ankarada yaşıyorum. Artık büyük şehirde yaşamak beni ve eşimi çok yoruyor. Bir tanede çocuğumuz var ve büyük şehirde büyütmek istemiyoruz. Uzun zamandır küçük bir yerde yaşama planları yapıyoruz. Hayaller kuruyoruz küçük bir yerde yaşamakla alakalı. Şimdi bi fırsat çıktı önümüze egede bir ilçede yaşama imkanı doğdu. İş imkanlarımızda var. Fakat ikimizinde ailesi ve bütün çevremiz Ankarada. Acaba gitsek sıkıntı yaşarmıyız. Sonrasında pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var.
İş imkanım olsa giderdim

ben de gitmeyi çok istiyorum.
sonra düşünüyorum.. yatılı misafirleri..
vazgeçiyorum..

yazlık alsak diyorum bazen..
sonra düşünüyorum... yatılı misafirleri..
vazgeçiyorum..

şehrin uzağında müstakil eve çıksak diyorum.
vazgeçiyorum...

ben de gitmeyi çok istiyorum.
sonra düşünüyorum.. yatılı misafirleri..
vazgeçiyorum..

yazlık alsak diyorum bazen..
vazgeçiyorum..

şehrin uzağında müstakil eve çıksak diyorum.
vazgeçiyorum...

:) sizin işinizde zor. Bıktırdılar demekki. Bize zaten ankaradada hiç misafir gelmez ben çok alışkınım evlenmeden önce hergün misafiri olurdu annemin. Şimdi özlüyorum o günleri.

inanın her gün misafir gelsin başım üstüne..
ama, yatılı olmasın..

:) sizin işinizde zor. Bıktırdılar demekki. Bize zaten ankaradada hiç misafir gelmez ben çok alışkınım evlenmeden önce hergün misafiri olurdu annemin. Şimdi özlüyorum o günleri.

Back
X