Merhaba , sana hemen başlamanı öneririm. 30 yaşındayım bende ,ileride yaparım diye hep erteledim ve hemen olacak sanıyordum. Tedaviler kişilere özel o yüzden uzunda sürebilir kısa da . Benim tavsiyem ne kadar erken o kadar iyi yaşında çok iyi olgun ve kaliteli yumurta toplanması için. İleride yumurta kalitelerinde sıkıntılar olabiliyor.arkadaşlar en son çare olarak tüp bebek düşünüyorum 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim geç mi kaldım bilmiyorum. işlemler nasıl oluyor nasıl ilerliyor başarı oranı nedir? tecrübelilerden destek bekliyorum... üç atlatma bir aşılama sonuç negatif... herşey normal sadece pcos var
Merhaba 34 yaşındayım 5 yıla girdik Kasım 2022 den bu yana tüp bebek surecindeyiz ve hiçbir sorunumuz yok.hic bişey için geç değil tedaviler kisiye ozel bu nedenle bazıları uzun bazıları kısa sürebiliyor tek bildiğim stres olmayacak gerisi olup gidiyor.arkadaşlar en son çare olarak tüp bebek düşünüyorum 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim geç mi kaldım bilmiyorum. işlemler nasıl oluyor nasıl ilerliyor başarı oranı nedir? tecrübelilerden destek bekliyorum... üç atlatma bir aşılama sonuç negatif... herşey normal sadece pcos var
Merhaba , sorununuz neydi acaba tüp bebek doktoru birşey dedi mimerhaba aynı durumdayız 3 aşılama oldum ve geçen hafta tüp bebek merkezine gittim histeroskobi yapılacak ve 1 yada 2 adet beklenip yumurta toplama işlemi yapılacak bizde 3 yıllık evliyiz ve 32 yaşındayım bende geçmi kaldık diyorum hep ama dok oo hep 40 üstü kişiler geliyor daha gençsiniz dedi :) duruma nereden baktığına bağlı o yüzdeb bozma moralini ben senin yerinde olsam bi 6 ay ara verir kafa dağıtır sonra tüp bebeğe başlardım çünkü yaşın küçük ve bizede herşey normal denmişti ama tüp bebek dok hiç duymadğımız şeyler söyledi istersen bi prof. git için rahatlasın
baya uzun dediğiniz ne kadar uzunHemen başlamanızı öneririm, süreç baya uzun sürüyor. Şişli kolan fulya gökdağlı sağıra gidiyorum ben memnunum
başladınız mı tedaviye nasıl gidiyorMerhaba 34 yaşındayım 5 yıla girdik Kasım 2022 den bu yana tüp bebek surecindeyiz ve hiçbir sorunumuz yok.hic bişey için geç değil tedaviler kisiye ozel bu nedenle bazıları uzun bazıları kısa sürebiliyor tek bildiğim stres olmayacak gerisi olup gidiyor.
merhaba, başlıcam bende inşallah, sizin nasıl ilerlediMerhaba , sana hemen başlamanı öneririm. 30 yaşındayım bende ,ileride yaparım diye hep erteledim ve hemen olacak sanıyordum. Tedaviler kişilere özel o yüzden uzunda sürebilir kısa da . Benim tavsiyem ne kadar erken o kadar iyi yaşında çok iyi olgun ve kaliteli yumurta toplanması için. İleride yumurta kalitelerinde sıkıntılar olabiliyor.
ya seni takip ediyorum sürekli okuyorum yazdıklarını son durumun nedir başlıyacak mısınmerhaba aynı durumdayız 3 aşılama oldum ve geçen hafta tüp bebek merkezine gittim histeroskobi yapılacak ve 1 yada 2 adet beklenip yumurta toplama işlemi yapılacak bizde 3 yıllık evliyiz ve 32 yaşındayım bende geçmi kaldık diyorum hep ama dok oo hep 40 üstü kişiler geliyor daha gençsiniz dedi :) duruma nereden baktığına bağlı o yüzdeb bozma moralini ben senin yerinde olsam bi 6 ay ara verir kafa dağıtır sonra tüp bebeğe başlardım çünkü yaşın küçük ve bizede herşey normal denmişti ama tüp bebek dok hiç duymadğımız şeyler söyledi istersen bi prof. git için rahatlasın
Evet çok şükür hamileyimbaşladınız mı tedaviye nasıl gidiyor
Ben 3 lü havuz yöntemi yapıyorum şuan ilk Opumu oldum 3 yumurta toplandı sonra 2si döllendi biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi. İyi kaliteyi 4. Gün dondurdular orta kaliteyi ya 5.gün ya da 6 gün bakacağız dedi ilerleyişi iyiyse onu da donduracağız dedi embryolog. Sonrasında 2. Opu için 1 adet dönemi bekleyip Opu olacağım sonra birdaha opu olduktan sonra kistlerim ve bir tüpüm alınması için laporoskopi ameliyatı olup artık transfer aşamasına geçeceğim benim tedavim biraz uzun sürecek:)merhaba, başlıcam bende inşallah, sizin nasıl ilerledi
yumurta transferinde acı oluyor muBen 3 lü havuz yöntemi yapıyorum şuan ilk Opumu oldum 3 yumurta toplandı sonra 2si döllendi biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi. İyi kaliteyi 4. Gün dondurdular orta kaliteyi ya 5.gün ya da 6 gün bakacağız dedi ilerleyişi iyiyse onu da donduracağız dedi embryolog. Sonrasında 2. Opu için 1 adet dönemi bekleyip Opu olacağım sonra birdaha opu olduktan sonra kistlerim ve bir tüpüm alınması için laporoskopi ameliyatı olup artık transfer aşamasına geçeceğim benim tedavim biraz uzun sürecek:)
transfer sırasında acı ağrı oluyor mu, bende ilk kez deniyecğim alllahın izni ileEvet çok şükür hamileyim
arkadaşlar en son çare olarak tüp bebek düşünüyorum 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim geç mi kaldım bilmiyorum. işlemler nasıl oluyor nasıl ilerliyor başarı oranı nedir? tecrübelilerden destek bekliyorum... üç atlatma bir aşılama sonuç negatif... herşey normal sadece pcos var
merhaba çok teşekkür ederim, hangi ilaç verildi size ben PİKOS tablet kuulanıyorum takviye birde c life macunKuzum hiçte geç değil. Bende 30 yaşındayım daha yeni 6 aydır araştırıyorum. Tüp bebek için bi çok yerden fiyat ve bilgi aldım.
Bugün en son mersinde Dr Ahmet Yıldızbakana gittim, doğal gebelik için ilaç verdi. 3 ay dene olmassa aşılama yapalım dedi. Bakalım 3 ay böyle deneyeceğim.
Agri sızı olmuyor zaten çok heyecanlı oluyorsun embriyolari izliyosun falan derken çok çabuk geçiyor zaman zaten 10 bişi sürüyor.idrara sıkışık olmak gerekiyor transfer işleminde onu kontrol etmek biraz zor olabilirtransfer sırasında acı ağrı oluyor mu, bende ilk kez deniyecğim alllahın izni ile
ya ben aşılama yaptırıken çok acımıştıda o yüzden korkuyorumAgri sızı olmuyor zaten çok heyecanlı oluyorsun embriyolari izliyosun falan derken çok çabuk geçiyor zaman zaten 10 bişi sürüyor.idrara sıkışık olmak gerekiyor transfer işleminde onu kontrol etmek biraz zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?