Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben henüz transfer yapmadım canım, yumurta toplama aşamasındayım ama çok zor değil diyorlar. Doktorum bir kere smear testi yaparken transfer provası oldu bu senin için bu kadar kolay transfer işlemi de dedi. Canım acımadı hiç :)
Ben 3 lü havuz yöntemi yapıyorum şuan ilk Opumu oldum 3 yumurta toplandı sonra 2si döllendi biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi. İyi kaliteyi 4. Gün dondurdular orta kaliteyi ya 5.gün ya da 6 gün bakacağız dedi ilerleyişi iyiyse onu da donduracağız dedi embryolog. Sonrasında 2. Opu için 1 adet dönemi bekleyip Opu olacağım sonra birdaha opu olduktan sonra kistlerim ve bir tüpüm alınması için laporoskopi ameliyatı olup artık transfer aşamasına geçeceğim benim tedavim biraz uzun sürecek:)
3 lü havuz için 148,600 demişlerdi 1 transferde içinde. İlk yumurta toplamada 48,600 ödedik ( tek transfer içinde) ikinci yumurta toplamada indirim istedim 35 bin ödedik ( transfersiz fiyat) üçüncü toplama içinde 35 bin ödeyeceğiz birde laporoskopi ameliyatım olucak oda ayrı bir ücret dediler .
3 lü havuz için 148,600 demişlerdi 1 transferde içinde. İlk yumurta toplamada 48,600 ödedik ( tek transfer içinde) ikinci yumurta toplamada indirim istedim 35 bin ödedik ( transfersiz fiyat) üçüncü toplama içinde 35 bin ödeyeceğiz birde laporoskopi ameliyatım olucak oda ayrı bir ücret dediler .