çok kararsızım..

Ben 3 lü havuz yöntemi yapıyorum şuan ilk Opumu oldum 3 yumurta toplandı sonra 2si döllendi biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi. İyi kaliteyi 4. Gün dondurdular orta kaliteyi ya 5.gün ya da 6 gün bakacağız dedi ilerleyişi iyiyse onu da donduracağız dedi embryolog. Sonrasında 2. Opu için 1 adet dönemi bekleyip Opu olacağım sonra birdaha opu olduktan sonra kistlerim ve bir tüpüm alınması için laporoskopi ameliyatı olup artık transfer aşamasına geçeceğim benim tedavim biraz uzun sürecek:)
Ne kadar ödedidiniz acaba toplamda

Ne kadar ödedidiniz acaba toplamda
3 lü havuz için 148,600 demişlerdi 1 transferde içinde. İlk yumurta toplamada 48,600 ödedik ( tek transfer içinde) ikinci yumurta toplamada indirim istedim 35 bin ödedik ( transfersiz fiyat) üçüncü toplama içinde 35 bin ödeyeceğiz birde laporoskopi ameliyatım olucak oda ayrı bir ücret dediler .

3 lü havuz için 148,600 demişlerdi 1 transferde içinde. İlk yumurta toplamada 48,600 ödedik ( tek transfer içinde) ikinci yumurta toplamada indirim istedim 35 bin ödedik ( transfersiz fiyat) üçüncü toplama içinde 35 bin ödeyeceğiz birde laporoskopi ameliyatım olucak oda ayrı bir ücret dediler .
Allah hepimize yardım etsin :(

Back
X