Çok kararsızım

Yeni evliyim neden olmasın yani
Bosanin o zaman sanki adam altınlarla kumar oynayacak ne güzel yatırım yapıyor m siz aile olma yoluna çok uzaksiniz , en güzeli o altınlarla bir çift terapisine gidin önünüze öyle bakın. Yorumlarınız gittikçe sıkıntılı bir hal alamaya başladı .

Bosanin o zaman sanki adam altınlarla kumar oynayacak ne güzel yatırım yapıyor m siz aile olma yoluna çok uzaksiniz , en güzeli o altınlarla bir çift terapisine gidin önünüze öyle bakın. Yorumlarınız gittikçe sıkıntılı bir hal alamaya başladı .
Girizgah ve sonuç arasındaki ani karakter değişimi 😂 sanki eşinden değil düşmanından bahsediyor ya, inanılır gibi değil. Arada üzüldüğüm erkek üyeler de oluyor böyle.

Üye her konu sonunda banlanıyor,biraz sonra banlanır muhtemelen🥲.

Bizim ülkede takılar hep kadınıdır diye saçma bir algı var ya.o yüzden oluyor bunlar.ben kadın olmama rağmen düğünde takılan takımların kadının olmasını mantıklı bulmuyorum mesela.nedenmiş yani?
ya o düğün takıları kadınındır muhabbeti kanunun kadını korumak ve kadın mağduriyetini azaltmak için koyduğu bişey
çünkü ülkemizin hali durumu belli
evliliğinin ilk senesinde boşanmak zorunda kalan bir sürü kadın oluyor
takı konusunda taraflar arasında kavga çıkıyor
onun önüne geçmek için yapılmış bişey yani pratikte iyi giden bi evlilikte buna uymak mantıksız
düşünüyorumda ben hayatımın aşkıyla evlensem, 100 bin liralık düğün takım olsa
evlilik için borca girmiş olsak ben o takıları bozdurup borç ödemeyecek miyim yani ?
veya hadi araba alalım sağa sola rahatça gidelim desek , takıları vermem mi diyeceğim ?
benim yapacağım bişi değil ben bi aile kurduysam ailem için herşeyimi veririm

ya o düğün takıları kadınındır muhabbeti kanunun kadını korumak ve kadın mağduriyetini azaltmak için koyduğu bişey
çünkü ülkemizin hali durumu belli
evliliğinin ilk senesinde boşanmak zorunda kalan bir sürü kadın oluyor
takı konusunda taraflar arasında kavga çıkıyor
onun önüne geçmek için yapılmış bişey yani pratikte iyi giden bi evlilikte buna uymak mantıksız
düşünüyorumda ben hayatımın aşkıyla evlensem, 100 bin liralık düğün takım olsa
evlilik için borca girmiş olsak ben o takıları bozdurup borç ödemeyecek miyim yani ?
veya hadi araba alalım sağa sola rahatça gidelim desek , takıları vermem mi diyeceğim ?
benim yapacağım bişi değil ben bi aile kurduysam ailem için herşeyimi veririm
Çok iyisin ama öylesi yaranamıyor

Back
X