- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
TammAy sona doğru nasıl çirkinleştiniz öylevermeyin sakin altınları aman. Çok sürmez sizin evlilik bu tavırlarla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TammAy sona doğru nasıl çirkinleştiniz öylevermeyin sakin altınları aman. Çok sürmez sizin evlilik bu tavırlarla
Yeni evliyim neden olmasın yaniSiz iyi misiniz Allah aşkına kaç paralık altininiz var eşinizin yerinde olsam evliliğin devamını düşünürüm. Ee altınları adam yapmış niye evde kullanılmasın . Bir de neden tekrae size bilezik yapılsın o bileziklerle amacınız nedir ?
Bosanin o zaman sanki adam altınlarla kumar oynayacak ne güzel yatırım yapıyor m siz aile olma yoluna çok uzaksiniz , en güzeli o altınlarla bir çift terapisine gidin önünüze öyle bakın. Yorumlarınız gittikçe sıkıntılı bir hal alamaya başladı .Yeni evliyim neden olmasın yani
Girizgah ve sonuç arasındaki ani karakter değişimiBosanin o zaman sanki adam altınlarla kumar oynayacak ne güzel yatırım yapıyor m siz aile olma yoluna çok uzaksiniz , en güzeli o altınlarla bir çift terapisine gidin önünüze öyle bakın. Yorumlarınız gittikçe sıkıntılı bir hal alamaya başladı .
Üye her konu sonunda banlanıyor,biraz sonra banlanır muhtemelenBosanin o zaman sanki adam altınlarla kumar oynayacak ne güzel yatırım yapıyor m siz aile olma yoluna çok uzaksiniz , en güzeli o altınlarla bir çift terapisine gidin önünüze öyle bakın. Yorumlarınız gittikçe sıkıntılı bir hal alamaya başladı .
Aaa bu üye geziye giderken her güne yeni kıyafet alan uyeymisÜye her konu sonunda banlanıyor,biraz sonra banlanır muhtemelen.
Davetiye mi gönderdim Bn sana bana yorum yap diye :)Aaa bu üye geziye giderken her güne yeni kıyafet alan uyeymisben de ciddiye alıp cevap vermişim ya
![]()
HayranımmisnÜye her konu sonunda banlanıyor,biraz sonra banlanır muhtemelen.
Senlik bir yorum ortada çekilebilirsin. Biz kendi aramızda eğleniyoruzDavetiye mi gönderdim Bn sana bana yorum yap diye :)
İyi eğlenceler apla şampanya da patlatın OlmazsaSenlik bir yorum ortada çekilebilirsin. Biz kendi aramızda eğleniyoruz
ya o düğün takıları kadınındır muhabbeti kanunun kadını korumak ve kadın mağduriyetini azaltmak için koyduğu bişeyBizim ülkede takılar hep kadınıdır diye saçma bir algı var ya.o yüzden oluyor bunlar.ben kadın olmama rağmen düğünde takılan takımların kadının olmasını mantıklı bulmuyorum mesela.nedenmiş yani?
Çok iyisin ama öylesi yaranamıyorya o düğün takıları kadınındır muhabbeti kanunun kadını korumak ve kadın mağduriyetini azaltmak için koyduğu bişey
çünkü ülkemizin hali durumu belli
evliliğinin ilk senesinde boşanmak zorunda kalan bir sürü kadın oluyor
takı konusunda taraflar arasında kavga çıkıyor
onun önüne geçmek için yapılmış bişey yani pratikte iyi giden bi evlilikte buna uymak mantıksız
düşünüyorumda ben hayatımın aşkıyla evlensem, 100 bin liralık düğün takım olsa
evlilik için borca girmiş olsak ben o takıları bozdurup borç ödemeyecek miyim yani ?
veya hadi araba alalım sağa sola rahatça gidelim desek , takıları vermem mi diyeceğim ?
benim yapacağım bişi değil ben bi aile kurduysam ailem için herşeyimi veririm