bence gitme....
olduğun yerde şartları uygun hale getirmeye çalış...
zaten kreşe gidiyomuş oğlun...
kardeşide biraz daha büyüyünce arakadaşlık ederler birbirlerine...
çok severim ankarayı.izmirden sonra en çok istediğim şehir.ankara,Bursa,Kayseri hiçbirini kabul etmedi
ben mutsuz bir anneyle büyüdüm ve bu yüzden ömrüm boyunca sırf bu yüzden hatalar yaptım.. mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez! önce sizin mutluluğunuz... uçakta bir kaza olsa önce kendi maskenizi takıyorsunuz sonra çocuğunuzun çünkü önce siz güçlü olmalısınız... ben bu tabloyu gördüğümde ilk düşündüğüm şey şuydu .. belkide hep bu sıkıntılar çocuğunuzun anne karnında sıkıntılı başlamasına sebep olmuştur bebeğin gelişimi engellenmiştir hiç düşündünüz mü.. çünkü bütün hastalıkların kökü psikolojidir. stresli anneler daha kötü hamilelik geçiriyorlar.. ve aynısı sizede olmuş..şimdi siz bu strese kaldığı yerden devam edeyim diyorsunuz...senede 1 hafta babaanne dede görse çocuğa yeter.. ama hergün mutsuz bir anne görse işte o zaman büyük problem... gerçek aileler insanların özel hayatlarına müdahale etmezler, onların birdaha geri gelemeyecek anılarını cicim aylarını getiremezler.. gerçek bir aile yanınızda olsada olmasada hep arkanızda olacağını hissettiğiniz ailedir sizi düşünen insanlardır. bir insan mutsuz olduğu hiçbir ortama girmek zorunda değildir girmemelidir.
bence gitme....
olduğun yerde şartları uygun hale getirmeye çalış...
zaten kreşe gidiyomuş oğlun...
kardeşide biraz daha büyüyünce arakadaşlık ederler birbirlerine...
pek anlamadım ama sanırım oğlunun kalabalık ailede daha rahat edeceğini düşünüp Kv nin yaşadığı şehre gitmek istiyorsun..
Peki onca sorundan sonra aynı şeyleri tekrar yaşayacağını bilmiyor musun?
Aynı sorunlar olursa ki- büyük ihtimal olur- bu sorunlar içinde oğlunun ne şekilde etkileneceğini biliyor musun?
Kaynının da oğlu varmış.kv sürekli birarada olmak isterse ne bileyim çocuklar arasında anlaşmazlık olabilir..
hele ki senle kv arasında sorunlar başlarsa oğlan bundan olumsuz etkilenir..oğlana şöyle davran, bunu yaptır onu yaptırma, vs vs başının etini yiyebilir..
asla bu sorunları oğlana yansıtmaman lazım..yani bunun için de ekstra mücadele vermen lazım..
düşüncelerin bana pek mantıklı gelmedi..
yani eşinin ailesinin oğluna nasıl olumlu etki edeceğini anlamadım.
başka şehirde kendi kurallarınıza göre bir hayat kursanız, oğlanı da en iyi kreş bakım neyse verseniz, bence daha iyi..
bile bile lades deme bence..hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?