çok kararsızım :(

sterlicyaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
15
0
6
35
İstanbul
Birini seviyorum fakat sevdiğim kişiyle bir geleceğimin olacağını düşünemiyorum çok rahat ve umursamaz biri o yüzden onla sevgili olmak yerine uzak durmayı seçtim ve biri var şuan benimle evlenmek istiyor mantık olarak tamam da sevgiden eser yok içimde ona karşı sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen ilerde severmiyim ?

Bunu biz bilemeyiz ki arkadaşım..o senin yapınla alakalı..sonradan hoşlanabiliyor musun ..
Ben baştan elektrik alamadıysam,ısınamam da,sevemem de..tamam mantık önemli ama his denilen olayda olmalı yani işin içinde

Sevdigin kisiyi unut, dogru insan olsaydi icindeki ses aksini hissettirmezdi sana.

Öbürüyle arkadaslik edip taniyabilirsin, bakarsin hoslanirsin tanidikca.
Olmadi anlatirsin durumu, Bunda bisey yok.

Evlilik demek bir ömür geçirmek demek,lafta değil iyi kötü her günde...Kalbinizi çarptırmayan, yüzüne baktığınızda içinizi ısıtmayacak size sevgili, dost, baba olmayacak biriyle nasıl evlenip mutlu olacaksınız.Elbette mantık ögesi de önemli, zaten sağlıklı evlilikler hem gönül hem kafa birliğiyle oluyor.Her şeyi geçtim sadece mantıkla evlilik yapar sonra ısınamazsanız o kişiye, ne olacak.Evlendiğinizde sadece ev arkadaşı olmayacaksınız ki aynı yerde nasıl uyuyacaksınız ...Evlenmiş olmak için evlenmeyin.Birine kalben bir şeyler hissediyorsanız duygularınıza sahip çıkın.Sevdiğim kişi rahat biri demişsiniz, önce karşınıza alıp ciddi ciddi onunla konuşun.Sizi seviyorsa ciddiye alacaktır endişelerinizi, duygularınızı.

Son düzenleme:
Mantıkla evlilik olmaz ama iyi biriyse düzgünse tanıyınca seversin akılla kalp ortak çalışır bence sana kötü davrananı üzeni döveni aldatanı sevmemekle iyi olanı sevmek gibi bence tanı önyargısız bi şekilde hayırlısı olsun dolu dolu aşk yaşayacağın bi kocan olsun:)

Kaç yaşındasın ki mantık evliliği düşünecek duruma geldin:44:
Evlenmek isteyen adamı zamanla tanıyıp sevip evlenebilirsin ama baştan sevmeden evlenemezsin

korkuyorum zaten ya sevemezsem diye bilemiyorum mutsuz olmaktan korkuyorum ailem bu konuda ısrarcı olsun evlen neyi bekliyorsun diyorlar isim zor..

Sevdigin kisiyi unut, dogru insan olsaydi icindeki ses aksini hissettirmezdi sana.

Öbürüyle arkadaslik edip taniyabilirsin, bakarsin hoslanirsin tanidikca.
Olmadi anlatirsin durumu, Bunda bisey yok.

Kolay değil bir yapabilsem unutmayi becerebilsem keske

Ilerde belki severim diyerek evlenilmez ...

Daha dogrusu evlenmis olmak icin evlenilmez.

Yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız mantikli geliyor diye ikimizide mutsuz etmek istemiyorum bu o insana haksizlik olur kendimede..

İnşallahhhhh canım çok saol iyi geldin :) düşüneceğim söylediklerini..

İnşallahhhhh canım çok saol iyi geldin :) düşüneceğim söylediklerini..

Kaç yaşındasın ki mantık evliliği düşünecek duruma geldin:44:
Evlenmek isteyen adamı zamanla tanıyıp sevip evlenebilirsin ama baştan sevmeden evlenemezsin

25 yaşindayim.. Dediğiniz gibi evlenmis olmak için evlenilmez sevmeden olmaz inanmadan onunla bir geleceğin var olacağina bende inanmiyorum aslinda onunla mutlu olamam biliyorum onun beni cok seviyor keske yetmis olsa bende sevebilmis olsaydim insallah hepimizin keskesiz mutlu hayatlari olur kizlar..

Evlilikte mantıkta önemlidir ama sadece mantık yeterli değildir insanın içinin ısınması yüreğinde ona karşı bir sevginin olması da lazım.

biraz tanımaya çalış görüş konuş hoşlanırsan mutlu olabileceğine inanırsan evlen yok sevemem dersen de sadece mantık evliliği de yapılmaz sonuçta evlilik bu şaka değil oyun değil bir ömür geçireceğin insan her açıdan iyice düşünmelisin bence.. acele bir karar veripde ne ona ne de kendine haksızlık yapma..

ikisinden de uzak dur. sırf biri olması için olmasın. ilerde karşına ınşallah hem sevdiğin hem mantığına uyan biri çıkar.

ikisinden de uzak dur. sırf biri olması için olmasın. ilerde karşına ınşallah hem sevdiğin hem mantığına uyan biri çıkar.

canım daha cok gensın ilerde karşına kimlerin çıkacağını bilemezsin acele etme sakın önemli olan sevmek .sevmeden sakın adım atma hayatını karartırsın yazık edersın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…